- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pite4
tag
Régi IGO hoz képest rém gyenge. Helyismerettel katasztrofális. Pár nap alatt többet jártam vele aszfaltozatlan utakon mint az IGO-val évek alatt. Másik, nállam nem újratervez ha elrontok egy letérőt, hanem jó akkor nem arra megyünk. És csinál 1 új utitervet mindegy ha 1 vagy akár 10 km is hosszabb . Szép, meg jó, ha nincs más jó ez is, de nállam navigálni marad a jó öreg mio c510
-
törölt tag
Ez is nagyon oké ebben a telóban (mármint a karcállóság), vettem nemrégiben egy Sony Ericsson Xperia X10 mini pro telót. Már az első héten sikerült szarrá karcolnom a kijelzőt egy rosszul megválasztott telefon bőrtokkal amin a legnagyobb karcoló rész a varrás volt. Ehhez a telóhoz legalább nem kell rögtön venni egy 10 000 Forintos invisible SHIELD-t.
-
Stunts666
őstag
Én nem írtam, hogy trágyalé.
Inkább olvasd el mégegyszer.
Hiába ismer 15 audio formátumot. Gondolom nem azzal, fogsz szórakozni, hogy minden albumot más formátumban tegyél fel.
Tök jó, hogy lehet rá usb-t dugni. Gondolom minden percben nálad van a kábel ami kell hozzá és minden nap használod ezt a funkciót minimum 1-szer. Stb, stb.
Ezekre és más apróbb dolgokra mondom azt, hogy parasztvakítás. Megetetik a népet, hogy mennyi mindent tud. Aztán az emberke megveszi és rájön, hogy a cég által állított 100 féle dologból, csak 5-6 dolgot fog/tud ("baszki otthon felejtettem a kábelt") használni. De végülis sokat tud a telefonja.
Elmondhatod a haverodnak, hogy 32 féle videóformátumot ismer a telefonod. Megkérdezed miket ismer a csávó és csak annyit fog válaszolni, hogy avi. De isten királynak fog tartani.
Mire használja az átlag ember a mobilt???
1.) Kapcsolattartás
2.) Internet
3.) GPS
4.) Fényképezés -
MarQs
senior tag
Kiegészítve az előzőeket:
- mind attól függetlenül, hogy nem felülről veri a csúcsot és épp szerintem "csak" egy felső/közép kategóriás ketyere, attól még egy szerethető, mutatós és jó mobil, ami - ha nagy szavakat szeretnék használni - akár még mérföldkő is lehet bizonyos tekintetben és ez elvitathatatlan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Diablo IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest