Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    válasz MC Pite #19509 üzenetére

    De sajnos ez sem igaz. Mert ugye az egy dolog, hogy sok jó dolgot kivettek / átalakítottak de olyan mintha 3 külön csapat csinálta volna őket és ezt úgy, hogy egyáltalán nem érdekelte őket az hogy egységes legyen. Mert ugye van ami kék / fehér meg van az a nem is tudom barnás szürke, meg a szürke de ezek egymás mellett szerintem (de persze lehet csak szerintem) még véletlenül se néznek ki jól. Ha már csinálták legalább egyforma lenne ...

    Nekem n82 -m volt előtte azt is megvettem amikor kijött de annál nem volt soha az az érzésem mint ennél. Nagyon sokat gondolkoztam, hogy ezt vegyem e meg de már néha bánom. Egyszerűen vicc hogy még van amiben ahhoz képest is vissza tudtak lépni.

    Pld. azzal, hogy ehhez valószínűleg soha sem lesz alternatív egy multimédiás telefontól elvárható video player csak akkor szembesültem amikor az n82 -vel simán lejátszott streamek nem tudtam megnyitni és elkezdtem utána olvasni.
    Az ok, hogy utólag legalább dlna szervert faragtak rá DE azért illene kliensként is működnie. A hardver simán tudná ... ( A TVersity-s és hasonló megoldást ne mondjátok mert az milyen már hogy az amúgy simán a telefonról lejátszható fájlokat is real time kódoltassak újra főleg, hogy egy rendes felbontású film normális legyen erőmű kell hozzá nem egy kis fogyasztású media szerver)

    De most egy halom butítás egyszerűen elkeserít.
    A már sokak említett óra.Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem tudták meghagyni a régit is mint opciót. 3 dolgot lehetett elérni és tudom, hogy ez szubjektív de a kinézete is normálisabb volt az átlátszósága miatt nem ütött el szinte semmitől.
    Ok kirakom ami van, kirakok egy naptár hivatkozást és az profil web eszközt, hogy ugyan azokat elérjem amiket előtte de az egy dolog, hogy ez + 1 sor de az hogy esztétikailag is a 3-3 színű ... Na és az a fejlesztő aki a profilt kitalálta az kapásból rúgnám ki. Könyörgöm ennek a gyors váltás lenne a funkciója ha már bele rakja, hogy innen is el lehessen érni a beállításokat akkor legalább azt rakja a lista végére és ne az elejére mert mint fentebb olvastam van akinek így fel sem tűnt hogy ott vannak az újak is csak nem látszanak ...
    Email. Hát ez a másik vicc. Végül is a mai világban egy okos telefonnak minek is kéne ez ugyan úgy jelezni ha valakinek szüksége lenne rá mint egy sms-t. Gondolom nem én vagyok az egyetlen akinek már több fontos email jön mint sms-s. A webeszközre már ki se térnék komolyan bonyolult lett volna ha állítható a mérete és akinek elég 1 vagy 2 sor annak nem foglalná el a képernyő felét akinek meg több kell az akár kirakhatja ez egész képernyőre ... Mert gondolom nem én vagyok az egyetlen akinek külön van a munka és a szórakozás . De ha már nem állítható akkor ne legyen ekkora vagy legalább meghagyták volna a régit mint alternatíva.

    A voip -nál már csak legyintettem amikor beállítottam mindent mint n82 -n a telefon szerint minden rendben bejelentkezett a szolgáltatóhoz aztán kb. 5% jó volt 95% meg rossz ha hívást indítottam még ki is csengett miközben a szolgáltató azt se tudta, hogy be vagyok jelentkezve hozzá míg a telefont szerint igen ...
    Alternatív szofton keresztül jó csak pld a Nimbuzz -ban elég zavaró, hogy nincs hívás vége gomb nálam...

Új hozzászólás Aktív témák