Új hozzászólás Aktív témák
-
Falconmaster
tag
válasz
Quasi_modo #561 üzenetére
Ugyanúgy lesznek Symbianos telefonok, most hogy nem N szériába tartozik, az szerintem sok mindenen nem fog változtatni.
--
Sajnos fog változtatni. A középkategória bizonyos szempontból kevésbé fontos mint a csúcsgépek. (Anyagminőség, stb) Én meg inkább legközelebb is a felső polcról választanék.
--No azért ne keverjük a szezont a fazonnal, az N széria már rég nem jelent egyet a "felsőkategóriával", lehet a C vagy E szériás telefonok közt is "felsőkategóriás" telefon (C/E 7+) csak éppen más a célközönség - míg az N-nek a multimédiás tech-geek felhasználókat célozzák meg a legfrissebb technológiát felvonultatva, addig az E az üzleti, a C pedig a mindennapos/közösségi szolgáltatásokra koncentrál...
-
Falconmaster
tag
Sajnos bármennyire is bíztató volt a telefon (kamera, usb eszközök fogadása stb...), ma olvastam két hírt amelyek döntő jelleggel NEM-re változtatták az N8-hoz fűződő hozzáállásom, pedig már kezdtem elcsábulni.
Egyrészt az N8 lesz az utolsó Symbianos N-Series telefon, ezek után bele lehet gondolni milyen szupportja lesz a jövőre nézve, másrészt már elegem van az E72-m folyamatos memóriahiányából (128 megából ~30-40 mega szabad? maximum?) és semmi kedvem nem lesz ezt megint eljátszani S^3-mon.
Azért még nem adtam fel teljesen, a MeeGo platform nagyon tetszetős, ha egy jó telefonnal támogatják meg, még esélyes lehet nálam, nagyon is...
-
Falconmaster
tag
válasz
ludsimon #307 üzenetére
Azért nem kellene keverni a videó kódolást és a fájl formátumot... Habár a telefonod valóban nem ismeri fel az AVI formátumú fájlokat (az én E72-m se teszi), az a fájl formátuma ("konténer") miatt van, és ha ugyanaz a tartalom (mpeg4, azaz pl xvid videó és pl mp3 audio-adatfolyam) egy másik konténerbe lenne csomagolva (pl MP4 fájlba) akkor lejátszaná (ahogy teszi akár az E72-m is), illetve az N8 támogatni fogkja az MKV konténert is. Ennyi.
-
Falconmaster
tag
http://thenokiablog.com/2010/04/28/nokia-n8-answers-questions/ ITT egy rakás infó - ezek bizony nagyon jól hangzanak! (És valóban lejátszik MKV-t...)
-
Falconmaster
tag
válasz
szdavid85 #179 üzenetére
http://www.forum.nokia.com/devices/N8/#tbody_Multimedia ez alapján valószínűleg hardveres gyorsítással oldja meg a 720p lejátszást, és mivel valszeg a belső lejátszója nem lesz kompatibilis az MKV formátummal (külső program meg, mint pl Core Player meg sztem nem használja ki a hardveres gyorsítást, a proci meg kevésnek tűnik az ilyesmihez) úgyhogy szvsz ne legyenek túl nagy reményeid
-
Falconmaster
tag
válasz
littlelion21 #43 üzenetére
Az a baj hogy nem jól nézitek ezt a telefont - ez nem kifejezetten "flagship" modell, de legalábbis nem a szokásos "mindenből a legjobbat" értelemben.
A Nokia tesztelni akarja a S^3 platformot, mielőtt beleugrik egy "mindentbele" telefonba, és szétnézett a piacon, hogy milyen eszközt kellene piacra dobni, de úgy hogy még nyereséges is legyen. Megnézte az ájfónt, a nexus onet a HTC-ket, és megltáta a tátongó piaci rést. Ezek mind csodálatos meg szuper telefonok, no de mit nem lehet velük csinálni? Pontosan! Hát normális fényképet csinálni.
Na mondá a Nokia: csináljunk egy cameraphone-t! Tegyünk bele valami jó minőségű kamerát, optikát, meg pár dolgot amit hiányolt a nép (hd, amoled, kapacitív táccs).
Erre integet valamelyik dizájner a brainstorming group közepéről: hé főnök. Ki fognak minket röhögni a vásárlók, hát honnan tudják ők hogy ez egy kamerafon? Na hogy juttassuk a tudatára a vásárlónak hogy ez kamerafon, úgy hogy a hülyébbje/technikailag képzeltenje is megtudja állapítani: legyen 12 Megapixeles! Igen, ezaz. Így a hülye is tudja hogy ezt a telefont fényképezésre csináltuk.
Így volt, mese volt (de szerintem szóról-szóra igaz volt
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- BestBuy topik
- Macrodroid
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest