-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
válasz Francia91 #20698 üzenetére
Én is a 950-et javaslom a 930 helyett! A 930-cal jó esélyed van hatalmasakat szívni (csak néhány ember elégedett vele WP10-zel), a 950 viszont eleve 10-re lett optimalizálva. Az árbeli különbségek szerintem megérnek ennyit, ha neked elég a Micrsoft Áruházának üresen kongó raktára... és csak 0,2 collal nagyobb az 5-höz képest...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Francia91 #20698 üzenetére
jó neked, én visszasírom az egyszerű 8.1-es verziót. bár most a napokban épp a 925-tel rohangálok, ezen úgy tűnik, kevésbé bugos, mint a legutóbbi builden 930-on (ami azóta az kapott egy WDRT-t, majd 8.1-ről a hivatalos RS1-ig eljutást, lehet már a messenger is meggyógyult), azon annyira használhatatlan volt, hogy ha megbízhatóan akartam kommunikálni, akkor böngészőből kellett, mert az app esélytelen volt. lassan indult, befagyott, visszadobta félúton a kurzort az elejére, billentyűzet az istennek nem akart előjönni, stb. meg állandó hiba az is, hogy ha képet akarok küldeni, akkor ahhoz újra kell indítani az appot, mert különben nem frissül a galéria.
igazából kapja be a fb, hogy nem hagyták meg egyáltalán a régi appot, na mindegy, ez már off.
szerintem amúgy méretben nem jelentős a különbség, szóval nem mondanám, hogy az egyik ok, a másik meg már nem.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest