Hirdetés

  • Shin Megami Tensei V: Vengeance teszt

    gp Közel három éven keresztül az ötödik számozott Shin Megami Tensei kizárólag Switch-en volt elérhető, az Atlustól megszokott bővített kiadás viszont már minden platformon elérhető.

  • Mini-ITX méretű RTX 4070 Kínából

    ph A Zephyr egyedi tervezésű VGA-ja szokatlanul rövid hűtést kapott, mely állítólag nagyon hatékony.

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • _JD

    csendes tag

    válasz eladogeppc #7857 üzenetére

    Vazeg, jó hogy volt kitartásom. A telefont romtól függetlenül mondhatni frissíthetetlen állapotban adtad el és mostad kezeid, sz...tál rá.

    Ezt a szöveget amit most produkáltál szerintem hagyd. Azért kár hogy nem maradtak bent a kommentjeid. Csak kicsit lenne röhejes azután az eladói hozzáállás, káromkodás után a jópofizásod. A "Szerintem kevés az a 3 nap...." szöveg kifejezetten röhejes lenne ebben a kontextusban.

    Nembaj..sok sok körültekintés nélküli 3+ napos romolást, általad is linkelt hexa patchelést, és hozzád hasonó üzletfeleket kívánok neked a jövőben :K

    Részemről befejeztem :)

    Nagyon köszönöm pushalias-nak és llaszlo-nak a produktív tippeket. Ők előre vitték az ügyem, nem hátra.

    Hogy legyen ON is:

    A jelenlegi indító felállás szerintem egyrészt kevésbé funkcióorientált, viszont ergonomikusabbnak tűnik. De ez igazából tökmindegy. Ezen és érezhető optimalizáción kívül más különbséget nem találtam 7.8-as romon.

    Egyébként sajnálom hogy az előző 710-emől váltottam. A nokia progiknak köszönhetően a nekem tökéletes telefontól (indítócsempe felállástól függetlenül) már csak egy integrált vagy legalábbis jobban optimalizált pusholó skype választja el. :K

    Valaki tud egy egyszerű és relatíve olcsó kellemes tapintású tokot ajánlani a telóhoz? Nem muszáj bőr legyen. Az előző flipes bőrszerű pierre cardin hamar tönkrement, az szerintem nem érte meg az árárt.

Új hozzászólás Aktív témák