- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Nokia Lumia 620 szakmai topic.
Függetlenítés, szoftvertörés, warez az alapelvek alapján TILTOTTAK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zoli-206
senior tag
válasz bopeti98 #3502 üzenetére
Az enyém is ilyen volt, böngésztem az áruházban és egyszer csak Viszlát!
Én megoldottam magamnak, levettem a hátlapot, az akksi a saját súlyától kiesett. Az enyém jó lett. Előtte naponta újraindult, most 2 hete már semmi.
Aki akarja megfeszíti az érintkezőket 2 perc alatt aki meg nem az restartolgasson
-
santa clause
aktív tag
Hát Örülök hogy nem 800-at vettem megint, a napokban csináltunk pár összehasonlító program indítást, kezelést stb... Hát ég és föld a két készülék, a glonassnak hála a 620 kb 3mp alatt talált jelet, a 800 nak ennél jóval több idő kellett. Az új YouTube nagyon tetszik wp8 on sajna 7.8 ra ki sem jött, valamint az egész rendszer sokkal gördülékenyebben fut. Egyedül a tokozása valamint a kamera ami még mindig must have kategória számomra.
-
Zoli-206
senior tag
Frissült a Cinemagraph
-
Bukk900
őstag
válasz SpeedHUNGARY #3509 üzenetére
A gyári youtube is tud letölteni többféle minőségben, próbáld ki.
-
Clemi
veterán
Sziasztok! A régebbi tulajokat kérdezem, hogy tudtok olyan zene lejátszót, ami a telefon egy adott mappáját is le tudja játszani, és nem csak album, szám, előadó, műfaj a szűrési lehetőség. Nem baj ha fizetős, csak jó legyen, mert a gyáritól ma megint bedurrant az agyam. Igaz sose szerettem a Nokia gyári lejátszóját, és nem is használtam.
Mindez azért lenne jó, mert felraktam egy 3 CD-ből álló válogatást egy mappába, aminek a neve egyszerűen Va_50 Hits 2012, és a mappában lévő minden egyes számot külön felsorolja az album nézetnél, és így képtelen vagyok beállítani, hogy azt a 3 lemezt kezdje el véletlenszerű sorrendben lejátszani nekem. A korábban használt (S60-as telón) lejátszóm ezt lazán tudta, és mág equalizer is volt benne, de az most nem lényeges.
-
Lall
veterán
Nincs másik lejatszo, de a Te problemadhoz nem is nagyon kell. Az album id3 tagjait kell normalisan megszerkeszteni és akkor jól kezeli a lejatszo.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Clemi
veterán
Köszi... Tehát ha jól értem a WP8-hoz nincs olyan lejátszó, ami mappát és nem albumot kezel.
Egyébként meg ha például én válogatok össze egy könyvtárba zenéket, azt vajon hogy játsszam le egyben?De arra kíváncsi lennék, mi a baj, például ezzel az ID3-al? Az összes számé így néz ki, és nem értem miért listázza számonként, mintha minden szám külön albumban lenne, bár ugyanaz az album neve.
Ilyen az album nézetem:
Ez pedig az ID3v1:
és az ID3v2:
-
Kisceka
csendes tag
válasz SpeedHUNGARY #3509 üzenetére
Én is Metrotubot használtam, mert a régi youtube app siralmas volt. De most sztem jobb lett az új hivatalos app mint a Metrotube. Pl megtudod nézni, ha private lejátszási listáidat, unlisted feltöltött videóidat, azokat a Metrotube nem látja.
-
Clemi
veterán
válasz weberzolee #3516 üzenetére
Átírtam az Album Artist-et az album nevére és így már csak egy albumnak látja az egész könyvtárat
-
Sz7Cs
aktív tag
mindegyik okos telefonommal hasonló volt a helyzet, még régebben ajánlották az Mp3Tag nevű pc alkalmazást, amivel gyorsan és egyszerűen áthidaltam ezt a problémát !
most már ott tartok, hogy kb 2 éve amint beszerzek valami új zenét, egyből szerkesztem vele, függetlenül, hogy telóra kerül vagy sem ! pc-n is sokkal rendezettebb lett a zenei állományom
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Ezt használom én is Csak eddig az S60-ra (E52) volt olyan lejátszó, amivel nem kellett ilyenekkel törődni. Egyszerűen megmutattam melyik könyvtárból akarom a zenéket lejátszani, belistázta őket, és már ment is a zene.... ráadásul a program következő indításakor ott folytatta ahol abbahagyta, akár a szám közepén is, még akkor is, ha a telefon közben újra lett indítva. Ez persze mondjuk egy hangos könyvnél érdekes, de egy nyelvoktató szótanító lemeznél sem utolsó szempont. Na ilyen progit keresnék, de ezek szerint WP8-ra ilyen nincs.
Mondjuk ez számomra érdekes, hogy egy elvileg butább, elavult rendszeren ez a lehetőség alap, egy komoly igazi multitasking-re képes rendszerrel meg nem megoldható.... mint ahogy a fájlok böngészése sem, ahogy látom a program kínálatot. -
kaffersas
csendes tag
Az durva!
Kb. 3 napja vittem be a Tnorhoz a telót, mert a "scree lock" gombot egyre erősebben kellet benyomni, hogy működjön és a nap végére már teljesen benyomva sem reagált a telefon, ergo használhatatlanná vált, csak a bejövő hívásokat tudtam felvenni.
Levettük a hátlapot és az alaplapra forrasztott "valódi" gomb kb 1,5 mm-t elhajolt, pont annyira, hogy a tokon lévő gomb már nem érte el.
Remélem cserélik a telót, mert a forrasztással azért nem érdemes szórakozni, pláne nem visszahajlítgatni, mert sztem akkor le is törik.
Sajnálom nagyon,mert pöpecül működött eddig. A csere x10 minivel már a falat kaparom :d Azt mundták bent 20- MAX 30 Munkanap!!!! -
Clemi
veterán
Csak egy kérdés! Egyszer már sikerült, de nem jövök rá hogy kell teljes méretűre állítani a csempét. A kicsinyítés, és a közepes méret között megy a váltás, de a teljes szélességre nem jövök rá. Vagy az lenne a gáz, hogy nincs minden alkalmazásnak teljes méretű csempéje?
[ Szerkesztve ]
-
santa clause
aktív tag
Na végre nálam is előjött a homályosodás a kijelző alatt, érdekes hogy ha letörlöm a kijelzőt akkor eltűnik majd fél óra múlva újra visszajön. Konkrétan lekarmol az ideg, mert napfényben iszonyat zavaró. Volt már valaki aki ilyenért vitte vissza és jutott valamire???
-
Bocaa
senior tag
pont mostanában készültem ilyen telót venni de elég sok problémás darabról írtok itt. olyan mintha legalább minden 3 valami hibától szenvedne...
énmeg amilyen szerencsés vagyok a telefonokkal tuti, hogy szart fogok ki.[ Szerkesztve ]
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Aakisan
senior tag
A teló hátlapja polikarbonát?
-
-
Lall
veterán
Szerintem nagy általánosságban minden telefon topikja a hibákkal van tele. Senki nem jön be ujjongani, hogy mennyire űberkirály a készüléke, pedig abból van sokkal több. Ha valami gondja, baja van, itt próbál meg választ kapni. Olyan kérdés nincs, hogy "Kurvajól működik a telefonom, szerintetek vigyem szervízbe?"
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Zoli-206
senior tag
válasz santa clause #3526 üzenetére
Muteré ilyen lett, szervizben van...
-
YelaWolf
tag
Ha egy letöltést megszakítok pl. a felénél és bekerül ugye az ideiglenes fájlok közé, akkor a Shrink Storage azt is ugyanúgy törli onnan nem?
-
YelaWolf
tag
Amúgy én is elégedett vagyok a Lumia 620-ammal, 2 hónapja van meg, pár hete frissítettem rajta a rendszert mert megjelent valami frissítés, akkor tettem fel pár új alkalmazást is, lefagyott utána a telefon 1-2x de nem tudom miért, de töröltem néhány alkalmazást amikbe nem bíztam annyira és azóta sosem fagy már le. Videót is sztem kifogástalanul vesz fel, főleg ilyen áru telefontól szép teljesítmény amiket tud, az meg hogy nem nagy cucc a fényképezője engem nem zavar.
-
Zoli-206
senior tag
válasz santa clause #3535 üzenetére
Elsőnek úgy tett mintha nem látná rajta a hibát, aztán rájött, hogy nem tud lerázni egy képernyő tisztítással. Ezután bebizonyítottam neki, hogy márpedig az ott van és szó nélkül intézte. Cseretelefont nem ajánlottak fel, de nem is kértem, mert van otthon pár 30-as. Egy SIM adaptert vettem, mert a régiekbe nem megy bele a microSim, ez 100ft-ba került.
-
Zedz
addikt
A kijelző elállás és kamerarés milyen gyakori probléma?
-
galmat
aktív tag
Fényképezd már le légyszi ezt a hibát, kíváncsi vagyok, miről van szó.
-
Gyufaaa
veterán
válasz xperiasigi #3545 üzenetére
Erre a "típus hibára" én is kíváncsi vagyok. Meg az über brutál idegesítő kamera résre is, ha már ekkora fenék van ezeknek kerítve...
-
próbakocka
senior tag
Valaki tudna abban segíteni, hogy WP 8.0-alatt POP3-as (IMAP-os) fióknál hogyan kell nem standard 110-as, hanem 995-ös portot, illetve SSL kapcsolatra beállítani az email klienst?
Alapbeállításokkal minden 3. mail-letöltésnél újrakéri a felhasználónevet és a jelszót ...
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
Bukk900
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs