- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Nokia Lumia 620 szakmai topic.
Függetlenítés, szoftvertörés, warez az alapelvek alapján TILTOTTAK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janati
őstag
helyzetjelentés:
ma 2 nap 22 óra után 9%-on állt az akksim, szólt hogy töltsem most már...
elvárásaim felett teljesít ilyen téren is!!
(sok telefonálás, kis netezés, autóban BT bekapcsolva végig, kis fotózás)
ja, "takarékos üzemmódban" volt/van.
[ Szerkesztve ]
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
TODI1111
veterán
De takarékos üzemmódban nem tudja frissíteni az emailt és az időjárást sem a megadott időben (pl. óránként)!
Vagy rosszul gondolom? -
TODI1111
veterán
Vagyis takarékos üzemmódban elveszti a telefon az "okos telefon" funkcióit!
-
xperiasigi
őstag
Az alap böngészöje(ami explorer gondolom) eltudja menteni a jelszavakat?
Iphone 6s
-
oceanrush
senior tag
válasz xperiasigi #1206 üzenetére
Nem, WP8-on semmilyen bongeszo nem tudja ezt a funkciot.
-
szamoca79
csendes tag
sziasztok valaki azt irta wp 7.8ra van ojan alkalmazás amivel btn lehet küldeni képet zenét stb iletve lehet csengöhangot berakni a zenékböl eröl tudtok valamit?
Nincs végzet... Csak ha magad is bevégzed....
-
btudos
nagyúr
válasz szamoca79 #1211 üzenetére
Mindkettő van a 7.8-as Lumia készülékekre, ez igaz, de ez a Lumia 620 topikja, amin WP8 fut. WP8-on gyárilag van BT file transfer, és a csengőhangokkal sem kell trükközni, csak bemásolni a megfelelő fájlt a megfelelő mappába.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Lall
veterán
Frissít takarékos üzemmódban is. Azt hiszem 20% alatt már nem. Szvsz nem sokat jelent a takarékos üzemmód bekapcsolása.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
TODI1111
veterán
A beállitásoknál írja is, hogy:
"Hívásokat fogadni és SMS-ezni a takarékos üzemmódban is lehet,de az alkalmazások futtatásához meg kell azokat nyitni, az e.maileket pedig manuálisan kell szinkronizálni"
Gondolom neked úgy frissített, hogy éppen tapiztad a telcsit és kapcsolódva voltál a wifihez!Látom közben jöttek új hozzászólások!
Tehát akkor ha be van kapcsolva, csak 15 vagy 20 %- nál "zárja" a kapcsolatokat?Mire szerkesztettem már erre is jött válasz! Jó ez a topik!
[ Szerkesztve ]
-
Ayanlith
tag
válasz oceanrush #1199 üzenetére
Köszönöm a választ! Ez így tényleg egy használható alternatívának tűnik.
Egyébként azt érzem, hogy a WP8 meglehetősen előremutató felhasználói felület terén, illetve összességében a Microsoft is kitesz magáért, ami a szolgáltatásokat, szoftvereket illeti. Inkább a külső, elsősorban nagyobb cégek általi ignoratív hozzáállás akadályozza a platform fejlődését. Például a Facebook alkalmazást nem a Facebook gyártja, hanem a Microsoft, a Google-nek sem nagyon jelentek meg eddig programjai erre a rendszerre, az Adobe szoftverek sem elérhetőek minden régióban valamiért, illetve például a szinte mindenhol elérhető Dropboxnak sincsen kliense WP8-ra, az Opera szoftverekről már nem is beszélve. Persze megértem a külső fejlesztőket, mindennel kompatibilisnek lenni, állandóan mindenre fejleszteni nem a legegyszerűbb, de azért ennél egy "kicsit" talán lehetne jobb a támogatottság.
Ha ezek a dolgok megoldódnának ezen a platformon, akkor egy különösen ütős rendszer lenne a WP8-ból és nem nagyon gondolkodnék azon, hogy váltsak-e Androidról. -
szamoca79
csendes tag
most akkor ha veszek egy l800at ami wp7.8 akor megoldhato egy progival hogy bt tugyak küldeni és fogadni képet zenét stb? Mert nincs számito gépem
Nincs végzet... Csak ha magad is bevégzed....
-
TODI1111
veterán
-
-
Bukk900
őstag
Készítettem pár makró képet kb. 3 cm-ről a proshottal, a gyári kamera csak 10 cm-től áll élesre, erre nem alkalmas.
Nagyon kicsi a mélységélessége (a harmadik képen jól látszik eredetiben), de használható (a kamerán még rajta a fólia).
Szerintem csak szoftveresen gyenge a kamerája, remélem kap majd frissítést, nincs pl. fénymérési mód választás... -
Воланд
titán
ha egy alkalmazas a hatterbe kerul, akkor annak allapota a memoriaba irodik (hibernalodik, tehat processzoridot nem kap, nem fut tovabb). ha a task valtoban ujra kivalasztod, akkor ezt az allapotot olvassa be az os.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
3ye
tag
Na de ha a memóriába íródik, akkor foglal is belőle helyet, ezáltal csökkentve a fennmaradót a további alkalmazásoknak, azaz, mégis csak "fut" a háttérben. Lehet, hogy nem kap processzor időt, de gondolom a memória ami benne van nem olyan memória, mint egy SD kártya, azaz néha azért csak újra kéne írni, ahhoz meg proci is kell....de persze, lehet, hogy én látom rosszul.
Ettől függetlenül, ahogy írtam korábban is. Hívhatjuk akárhogy, hibernált, futó, nem futó, ott van, ki lehet választani, nem kell belemászni a programok közé és indítani, hanem csak "újra" aktívvá tenni.
-
Gerisz
addikt
válasz szamoca79 #1226 üzenetére
Nekem eddig 800-am volt (egy évig), de beadtam megdöglött szervíz, szarul rakták össze most megint szervízben csücsül. Erre az időre vettem egy 620-at (vagyis így indult). Még nagyxon ismerkedési fázisban vagyunk, de apró dolgok amik nekem fontosak.
A beszélgetési hangerő max 4-esen van a 620-al mindenkit tisztán hallok, a 800-asnál ez 10, a "minden" hangerő 20 körül, ha dolgozok maximumon, de akkor simán meghallom a gépek zúgása mellett is, lehet válaszolni a gmail-es fiókomból a levelekre a 800-nál ezt nem lehet, mert össze vissza karakterek lesznek.
Amikor megláttam, hogy lehet majd hozzá venni IP54-es házat akkor már tudtam, hogy ez marad a fő a 800 meg a tartalék telefonom. Mondjuk a 800-at jobb fogni sokkal, jobb "simogatni" a kijelzőt is, de funkció most nekem fontosabb. A partnereknek tudok válaszolni semmi alternatíva, percek alatt megy a válasz. A 800-at 100e-ért vettem a 620-at meg 40-ért. Összehasonlítva jobban elégedett vagyok a 620-al használhatóságban amire nekem kell mint a 800-al.
-
Bukk900
őstag
válasz maximuss #1227 üzenetére
Én is szemeztem az SGS3mini-vel, de előfizetéssel az 50%-os felárat nem éri meg, a 620-as szemből teljesen rendben van (élőben még szebb), a hátlapjával csak az a bajom, hogy csúszós és nem védi a kamerát, de az új IP54-es gumis hátlap mindkét problémámat megoldja majd.
-
pushalias
addikt
válasz Ayanlith #1218 üzenetére
Nemrég jött a hír, hogy MS kiveszi WP8-ban az EAS támogatást a Google fiók beállításokból ...
(#1228) 3ye Utána kéne nézni, hogy is megy ez valójában, de ha nem fut, akkor elvben nem foglalhatna helyet a memóriában. Szoktak járni errefelé, akik programozzák, azokat lenne érdemes megkérdezni erről.
[ Szerkesztve ]
-
Chesterfield
őstag
"Pénteki blogbejegyzésében a Google közölte, "téli nagytakarítás" keretében megszabadul számos szolgáltatásától. A döntés áldozata a Google Sync, illetve a Google Calendar Sync, ami nagyon fájhat a Windows Phone ügyfeleinek.
Ott szúrja meg a Microsoftot a Google, ahol az a legjobban fáj, a Google Sync és Calendar Sync szolgáltatások megszüntetése után a Windows Phone nem lesz képes teljes körűen együttműködni a Gmaillel és a Google Calendarral." -
pushalias
addikt
Exchange Active Sync. Bővebben itt, itt, itt és itt olvashatsz erről a témáról nyalánkságokat.
(#1235) Chesterfield Ha MS valóban elkezdi támogatni a DAV-ot, akkor talán nem lesz akkora hirig. Aki ebben nem bízik (nahát, van ilyen is? ), az meg áttérhet a MS hasonló szolgáltatásaira, ahogyan azt elég sokan már meg is tették.
[ Szerkesztve ]
-
3ye
tag
válasz oceanrush #1230 üzenetére
Na ezt látod nem tudom, bár körbenézegettem a neten és ilyen, hogy RAM, konkrétan nem létezik, illetve egy összefoglaló név, legalábbis az én értelmezésem szerint. Van SRAM, DRAM és a többi...ezek közül van olyan amit muszáj újraírni, pl. DRAM. Lehet, hogy tévedek, nem vagyok szakértő
[ Szerkesztve ]
-
UCNLM
tag
Sziasztok,
Elég nagy valószínűséggel a következő telefonom a Lumia 620 lesz, rengeteget olvastam róla és a WP8-ról is, és nagyon tetszik; tulajdonképpen egy félelmem van csak: a kapcsolatok kezelése. Droidról váltanék, minden ismerős szerepel a Gmail címtárban fotókkal, számokkal, címekkel, csoportokba rendezve.
Ezeket milyen mértékig lehetne egyszerűen áthúzni egy WP8 telefonba? Azt már látom, hogy a live accoutba kb sehogy, a számokat, neveket átveszi, de nekem fontos lenne, hogy a csortokba rendezés megmaradjon + fotók, de erről senki, sehol nem ír.
Az Active Sync hercehurcáról olvastam, ettől nem tartok, biztosan lesz valami megoldás, a korábban linkelt leírások közt lévő app is kiváló megoldás vagy az lesz), de megnyugtató választ itt sem kaptam. Igazából az sem zavarna ha újra be kellene állítani a csoportokat, de nem tudom, hogy ez a WP8 saját címtárában mennyire mecerás dolog (droidban pl rémálom, de gmailben gyors és egyszerű).Tényleg csak ennyi, és az élőben "kipróbálás" választ el a váltástól, de ez a kapcsolatok kezelése dolog zavar, jó volna, ha valaki megnyugtató válasszal tudna szolgálni Sajnos (?) a Gmail az első számú és hivatalos kommunikációs felületem, és nem akarok lemondani róla.
[ Szerkesztve ]
-
dpetibane
tag
-
Rage47
veterán
Ha tényleg nem lehet majd Google szinkronizációt alkalmazni WP-n, akkor nem mostanában fog növekedni a WP-s telefonok elterjedtsége :/ Tudja a Google, hogy kell keresztbe tenni egy jó rendszernek.
-
Ayanlith
tag
válasz pushalias #1232 üzenetére
Pontosabban a Google veszi ki alóla - illetve nem csupán az alól, hiszen a változás az iOS-t is érinti. Nekem mondjuk ez eléggé nagy érvágás, hiszen ilyen szempontból teljesen a Google-re vagyok berendezkedve, de már egy ideje dolgozom a megoldásom. A Microsoft fiókomba beszinkronizáltam a Google kontaktokat, így nagyjából megvan minden, ami viszont nem tetszik, hogy a két rendszer nem teljesen kompatibilis egymással és így nem teljes körű a szinkronizáció ilyen téren sem (nem minden elérhetőséget szinkronizált be automatikusan a Gmailből a Microsoft kontaktokba). A naptár számomra nem lényeges, mert nem használom, viszont a Push értesítéseket hiányolnám. Utóbbira valószínűleg az lesz a megoldás, hogy a Gmailból átírányítom a leveleimet Outlookra (volt Hotmail), így elvileg gyorsabban megérkeznek hozzám a dolgok.
-
xedamen
senior tag
válasz Ayanlith #1242 üzenetére
Melyik verziót kell letöltenem NaviFirm-ből, ha most a 1030.5603.1250.0001 van fent és a szolgáltató CV GB?
Köszi előre is
Szerk.: Találtam olyat, hogy
1030.6407.1308.2 : Itt van olyan, hogy EURO1 GB CV vagy feltehetem a 1308.1-es EU-HUNGARY szoftvert is? Melyiket ajánljátok?
[ Szerkesztve ]
-
Ayanlith
tag
válasz pushalias #1244 üzenetére
Én arról írtam, hogy a Google szünteti meg alapvetően az EAS lehetőségét, tehát nekem ez úgy értelmezendő, hogy nem a Microsoft miatt szűnik meg ez a lehetőség. Nem igazán értem a különbséget, amire rá kívánsz mutatni.
Szerk.: pontosabban, ha nagyjából értem is, akkor sem érzem ebben a kontextusban relevánsnak és értelmezhetőnek.
[ Szerkesztve ]
-
galmat
aktív tag
Microsoft to support Windows Phone 8 until July 2014, no promise of future OS upgrades yet
Hihetetlen!!! Mit akarnak így, komolyan? Ha vettél egy iPhone 3GS-t 2009-ben, még 2012-ben is megkaptad az iOS frissítést, és még 1-2 évig menni fog az alkalmazások 99%-a a telefonon.
De nem így a Windows Phone-nál! Miért nem lehet itt is legalább 1-2 teljes (win9-10)OS frissítést megadni a felhasználóknak?Most nagyon elgondolkozok, vegyek-e ilyen telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Ez egy "büdzsé" telefon (érezni majd minden ízében) de WP7 után szinte megváltás.
Egyébként jó kis telefon, Androidon és Badán rendszerint félregépeltem, ezen nem. A szövegbevitelt meggyorsító szótár is nagyon jól használható.
Az üzemidő lehetne jobb is, kicsi az akkumulátor.
Később meg sírhatunk környezetünk elszennyeződése miatt:
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz Ayanlith #1245 üzenetére
Akkor leírom lassan, szótagolva, hogy érthető legyen, oké?
A Google még tavaly jelentette be, hogy coki az EAS támogatásnak, aztán valahogy megegyeztek MS-tal, hogy júniusig marad, de aki most vesz WP8-as telefont, annak a MS már kivette a Gmail beállításnál az EAS beállítási lehetőséget. Én ez utóbbiról írtam.
Teccikérteni?
-
emca
tag
Sziasztok!
Én vettem egy 620-ast és szerintem tök jól néz ki. Egy valmivel azonban nem tudok megbírkózni. Akartam bele tenni egy SD kártyát (micro) de nem ismeri fel és az az ablak, amikor rákérdene hogy kivánja-e formázni a memória kártyát nem csinál semmit. Tud vki tanácsot adni. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest