- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amit írsz, az nem normális üzemidő, viszont lehet, hogy egy app vagy beállítás miatt ilyen gyenge. 2-3 napot bár írtak itt többen is, én még egyszer sem találkoztam olyan 520-szal, ami 2 napig elment volna normál használat mellett (szerintem 2-3 nap akkor lehetséges, ha az ember kikapcsolja a GPS-t és a mobilnetet, a wifi-t alkalmanként kapcsolja be és éjszakára repülőmódba teszi a telefont, nem néz videót, stb).
Az adatforgalmat a telefon folyamatosan használja (a háttérben is) a szinkronizálás és egyebek miatt, valamint néhány app híres arról, hogy a háttérben zabálja az akksit. Az akkufigyelőben (ha 8.1 van rajta) írni fogja, hogy melyik app meríti a legjobban.
Adjatok még neki pár napot, mire beáll rendesen a rendszer, ez frissítés után is így szokott menni.
Ha még nem a Cyan fut rajta, akkor frissítsétek.
Fólia nincs gyárilag a telefonon, viszont bontott csomaggal én nem vettem volna át, de már mindegy, nem tudod azt bizonyítani. Ha a telefonnak nincs látható hibája, akkor visszaadják. -
törölt tag
PickPackPonton tényleg nem engedik kibontani, de átvétel után igen, akkor pedig az eladó lehet tanú arra, hogy bontott volt a csomag. Utána a webáruháznál lehet reklamálni, de már mindegy, meg szerintem lényegtelen is.
A 8.1-et mindenképpen érdemes telepíteni, de hogy pont attól javulna az üzemidő, azt nem hinném, más okból telepítsd (kompatibilitás, plusz szolgáltatások, Drive+, ilyesmi).
A FB ha fut a háttérben, akkor az merít erősen, a Viber szintén, de a leggyanúsabb az akkufigyelő (csak nem az Insider?), azt mindenképpen törölje le, majd indítsa újra a telefont. Az akkufigyelőknek nincs különösebb hasznuk, 8.1 alatt minden fontos dolgot ír az akksiról a telefon.
-
törölt tag
Lehetséges, hogy a garancia benne volt, én már nem emlékszem, hogy az MM-ben véve hol volt a papír, mert kibontottam még a boltban.
Amúgy szívesenKroni1: Ha függő a telefon, akkor okozhat ilyen hibát, bár furcsa, azt kéne írnia, hogy a hálózat letiltva, vagy kártyazár van, vagy hasonló. A 8.1-et biztosan jól rakta fel, annak nem lesz baja. Sufni GSM-ből pedig nem érdemes telefont venni. Mi a rendszer verziószáma?
szerk.: erről a partnerogsm-ről csupa "szépséget" olvasni, a Feketelista topikban is szerepel. Ajjaj.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest