Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
válasz sszemtelen #4792 üzenetére
Ezt még korábban írtam, itt minden kérdésre megtalálod a választ A módszer nem változott, ugyanazt a lencsét ugyanúgy használom most is makrófotókhoz.
-
BobTail
őstag
válasz Atlantisz48 #4796 üzenetére
Mindent hallottam már, de ezeket még soha - és még nem is tapasztaltam szeptember óta, mármint fényképezés közben (meg amúgy sem) szokott lefagyni, az anyagminősége meg nem fém, de műanyagok közt a legjobb (anyagában színezett polikarbonát).
-
BobTail
őstag
válasz sszemtelen #4918 üzenetére
A lényeg: üvegből legyen és gyűjtőlencse legyen
-
BobTail
őstag
válasz Zsoltika11 #4931 üzenetére
A kerti képnél, ahol ott van a kis tó is, mintha lenne jobb szélen némi homályosodás... aztán ez lehet, hogy azért van, mert távolabb van a fókuszpont, de majd próbálj meg olyan képet csinálni, ahol minden tárgy sokkal meszebb van, és a kép széleinél is legyen valami, ne csak az üres ég, hogy látható legyen az esetleges hiba. És még valami, ha teheted, akkor ne az MA oldalára töltsd fel, hanem pl. a kephost.hu oldalra, és majd onnan oszd meg ide a linket, hogy az eredeti képet lássuk, ne egy már lerontott minőségűt.
-
BobTail
őstag
válasz Zsoltika11 #4969 üzenetére
beállítások - extrák+infó
-
BobTail
őstag
Te csúsztál le valami infóról
• Living Images support*
• Continuous Autofocus for faster focusing*
• Surround sound capture in Video*
• New Camera Roll with Full Resolution Zoom and inline playback of video, cinemagraph, smart sequences and refocus images
• Nokia Camera integrates with Creative Studio and Video Trimmer for editing your photos and videos -
BobTail
őstag
- fél másodperces HD videóklippek a képek előtt (kapcsolható)
- folyamatosan fókuszálás
- 5.1 hangfelvétel (1520/Icon/930 only)
- ha a Nokia Camerából mész a galériába, akkor automatikusan elindul minden - videóklippek a képek előtt, videók, cinemagraph, akciófelvétel lepereg, stb.
- ha a galériából a Nokia Camerával nyitod meg a képet, akkor egyből a kiegyenlítős-levágós nézet jön be, ill. képszerkesztésnél a Creative Studio, videoszerkesztésnél a Video Trimmer jön be -
BobTail
őstag
Hibás készülék minden gyártó minden szériájában van, senki nem néz hülyének senkit azért, mert kifogott egy hibás darabot... inkább az általánositással van itt a gond, mert ennyi erővel bármelyik gyártóról el lehetne mondani, hogy xy-nak pocsék a minősége
A 1020-nál a tapasztalatok szerint van olyan példány, ahol az a sok komponens olyan kis helyen nem úgy áll, ahogy állnia kellene, legyen az a 6 lencse párhuzamossága, az optikai képstabilizátor motorja, vagy a mechanikus zárszerkezet... csak gondoljatok bele, hogy mennyi mindent préseltek bele abba a vastagságba, és több 2x vagy akár 3x vastagabb fényképezők nem tudják azt a képminőséget hozni
-
BobTail
őstag
válasz SpeedHUNGARY #5115 üzenetére
Ne végre! Láttam nem sikerült hozzászokni a 1320 méretéhez, de szerintem a 1020-szal "révbe értél"
-
BobTail
őstag
válasz koboldozat #5131 üzenetére
Ja, csakhogy az nem én vagyok amúgy hogy válaszoljak erre az eléggé off kérdésre, rockon és rapen kívül mindent meghallgatok, de jelenleg Jamie XX - Sleep Sound-ja a kedvencem
-
BobTail
őstag
válasz gabor85 #5235 üzenetére
Gyors mozgásokra így reagál az OIS (ellenszabályoz, majd beáll normál helyzetre), szóval előtte is így kellett működnie... ha nem, akkor most állt be normál üzemmódra
Szerk.: nálam 1520 csinál olyat, miután beállítottam a fókuszt, és zoom is volt, akkor lassan ugrál a kép
[ Szerkesztve ]
-
BobTail
őstag
válasz Quasi_modo #5493 üzenetére
WP8 - x20 / x25 végződésűek a telefonok számozása.
-
BobTail
őstag
válasz sszemtelen #5512 üzenetére
Nem a HW miatt, egyszerűen csak nem kapott, mert úgy gondolták, hogy nincs szüksége javításra. És ami azt illeti, rá is fért a csiszolás 1520/Icon teljesítményére, ami az éjszakai fényképezést/videózást illeti.
-
BobTail
őstag
válasz sszemtelen #5516 üzenetére
Vér István egy nemzetközi állatfaj
-
BobTail
őstag
válasz pergelevente #5956 üzenetére
Gyereksarok be majd ki. Lock Screen app okozza.
-
BobTail
őstag
válasz norcikácska #6017 üzenetére
Felhőben a Microsoft-fiókban tárolja a névjegyeket, üzeneteket, beállításokat, eddig letöltött és megvásárolt alkalmazásokat, stb.
-
BobTail
őstag
Mivel egy jó darabig ez lesz még a flagship, így szerintem fognak még rajta csiszolni, de hogy érted, hogy brutál sötét? Rosszabb a fényértéke (2.4), mint pl. a 1020 (2.2) vagy 920/925-nek (2.0), de én nem vettem észre, hogy brutálisan sötét képeket készítene, sőt. Legtöbbször én szoktam manuálisan lejjebb venni, hogy ne legyen
felültúlexponált a kép.[ Szerkesztve ]
-
BobTail
őstag
-
BobTail
őstag
Ha nem talál fókuszt távolra a kamera (manuálisan sem), és már nincs garancia, akkor az bukta, igaz?
-
BobTail
őstag
Kameramodul cseréje megoldotta a fókuszálási problémát.
-
BobTail
őstag
válasz djstavross #7814 üzenetére
Nokia CC-3066 -> egy ilyennel tölthető vezeték nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest