- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
1.tehát akkor ebben jobb.
2.Szerintem még így is gyorsabb egy galaxy s vagy egy desire z...
3.tehát akkor ebben jobb
4.Tehát akkor gyorsabb
5.Tehát akkor olcsóbb
6.Ha 2.2 marad a desire z-n örökre akkor is jobb választás szerintem mint az e7 ha az os-t és a programokat nézem ja és persze a tényeket: linkEhhez képest érdekes az a kijelentés hogy:"Szerintem a Desire Z nem igazán van pariban ezzel."
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Iszonyat drága...
-
tjb007
nagyúr
-
attisx
addikt
Számításaim szerint, az E7 kijelzője 49,8mm x 88,5mm, ebből következik, hogy egy mm2-re 52,27 pixel jut, míg egy 2,6-os QVGA-nál ugyanez az érték 34,96px/mm2, tehát a 4"-es nHD-nak kb. 49 százalékkal nagyobb a pixel sűrűsége.
Ezek alapján szerintem rendben lesz a méret/ felbontás arány, legalábbis számomra 2,6-os QVGA (N86) után mindenképpen előrelépés lenne (talán lesz is). Pláne, hogy én még ezt sem érzem pixelesnek...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Gengi
senior tag
1; Honnan tudod ,hogy jobb??? Nem írtam ilyet... Csak szerinted jobb meert.. Ha nem gépelsz rajta akkor valószínüleg igen. Ha meg gépelsz rajta akkor pont fordítva.
2-3-4. Desire Z volt már a kezedben ,hogy ezt tudod? Mert tehát gyorsabb lehet... Nem igazán élem bele magam ,hogy így van. A több ram jobb. Hiszen ,ha be akarsz verni 1 szöget a fába máris kettőt kell venned .. Itt van az SGS a zsebembe. Volt már egy Milestone is itt egy kis ideig ahol most ez pihen. Érezhetően gyorsabb volt mint a Milestone ,de még néha bellaggol? Nha ? Akkor most szerinted vagy szerintem? Ha van olyan gyors mint az N8 ,akkor nincs gondom ,de ha gyorsabb az meg nagyon jó .
5; Motorola Milestone 70 K . Tehát olcsóbb? Akkor vegyen mindenki Milestonet!
6; Oké! Maradjon örökre ,de majd mikor az appok előírása az lesz ,hogy 2.3... Akkor baromira fog neki örülni a tulaja.
Az Európai Unió meg viccből lövi a pénzt a symbianba ,mert annyira gazdagok vagyunk ,hogy megtehetjük??? Én jelenleg több bizalmat adok a Nokia-nak ezek szerint mint te. Van is okom meg nincs is. De az ,hogy dobálják ki a frissítéseket már az N8-hoz ,hogy egy régi készüléküket újra felélesztették a halálból ,hogy elvetik az eleve szemét húzásokat ,illetve az életükért küzdenek szerintem mellettük is szól....
Karma csak neked #
Nagyobb kijelző
HDMI -OPCIÓ ,de van
Jobb kényelmesebb kialakítás .Ez az egyik legfontosabb pont.
QuickOffice ,ingyen. SGS -en van ,ha jól tudom Desire Z-n nincs.
Erős már már kötelező jellegű terméktámogatás
Akksi idő.Hírtelen ennyi.
[ Szerkesztve ]
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Gabor113
tag
Ezeket mind használat után lehet kijelenteni szerintem. Olcsóbb. Mi alapján lenne olcsóbb ha még meg se jelent? Gyakorlatilag kezdő árnak bármit lehet írni.
6.Ha 2.2 marad a desire z-n örökre akkor is jobb választás szerintem mint az e7 ha az os-t és a programokat nézem ja és persze a tényeket: link
Mi ebből a következtetés? Válaszként meg lehetne linkelni a helyre rakott (VÉGRE) és a jövőben folyamatos fejlesztéseket/frissítéseket.
Alcatel OT 300 - Siemens C35 - Siemens MT 50 - Samsung SGH E720 - Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N97mini - Nokia E7 - Blackberry 9300 - Blackberry Q10
-
Kumite
aktív tag
Sok cég messziről kerüli a Google megoldásait, egyáltalán nem véletlenül... És elsősorban ez egy céges / üzleti mobil lesz.
A processzor mérete meg nem tök mind1, ha nem használod ki? Vagy Te csak olyan alkalmazásokat használsz, amik 100%-on pörgetik a CPU-dat? Azért az 1,6-os celeron nem 25%-on tud kisebb tudást a mai csúcsokhoz képest. Na meg persze arról nem is beszélve, hogy a gigaherzekkel dobálózni olyan, mint fényképezőt megapixel alapján választani...Persze mezei userként én is azt mondom, hogy erősen megnézném, hogy melyik megoldást válasszam, ha éppen csúcs telefont akarnék vásárolni: Android, WP7 vagy Symbian.
-
David75
őstag
1-2-3-4.Ne nézzük hülyének egymást,borítékolható...
5.Szerintem az is jobb vétel
6.2.3-as frissítés a desire z-nél ugyancsak borítékolható.
Nem tudom mi alapján kéne bízni a nokiában?Ez a Nokia nem az a Nokia amit hosszú évekig használtam mióta érintőkijelzővel kezdtek foglalkozni.
-
David75
őstag
Úgy gondolom hogy ha sok és jó minőségű alkalmazást akarok(valószínüleg ezért is vesz okostelefont az ember) akkor kell egy jó alkalmazás bolt,kell hogy igen komoly alap hardver követelmény legyen mert ha nincs akkor egy fejlesztő valószínűleg úgyis a leggyengébb vasra fog fejleszteni mert akkor mindegyiken fog futni tehát több a profit.És azért is kell a brutál hardver hogy legyen benne potenciál tehát minél komolyabb programokat lehessen rá fejleszteni.ez olyan dolog hogy pentium 4-re nem lehet HD játékokat fejleszteni...
-
Kumite
aktív tag
Annak ellenére, hogy értelek, ez továbbra is egy business telefon, nem is kell rá várni, hogy HD játékok kerüljenek. A procit nehezebb ám leterhelni nem HD játékokkal, vagy nem annyira időkritikus a válasz egy üzleti programnál - itt millisecekre, tizedmp-ekre gondolok, nem arra, hogy üzleti szférában megengedett a perces számolgatás.
Az már más kérdés, hogy az N8-ban ennek megfelelően lehetne erősebb HW is, de ez egy E7 topic. -
David75
őstag
Pont az n8 miatt tudjuk hogy az e7-be nem azért került gyengébb proci mert ez üzleti kategóriást...Ha pedig az n8-ba mondjuk tegra 2(csak a példa kedvéért írtam) kerül akkor meg felmerül a kérdés hogy vajon a fejlesztők olyan programokat írnak majd amik a többi arm 11-en is futnak hogy mindenki megvehesse és elvétve lesz az n8 hardverét kihasználó program ergo semmi értelme a komolyabb hardverért fizetni.Viszont ha mindegyikbe tegra 2 van akkor lehet hogy nagyon brutál cuccokat fognak csinálni mert úgyis megy mindegyiken?
[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
Nem tudom mi a baj az árával. Annak idején az N73 és az N82 is hasonló (illetve magasabb) áron kezdett, mégis mindkettő sikertermék lett. Hogy a Forint értéke hova süllyedt azóta a fizetésünk értékével együtt, arról a Nokia nem tehet. És nem is kis hazánk a célközönség.
Egyébként Androiddal jobb lenne....valami
-
Peterson_
addikt
A külső nagyon bejövős.
Gondolom itt is prémium anyaghasználatra lehet számítani(és beépített akksira? )
Tetszenek a most kijövő Nokiák, de a horribilis ár, és az enyhén vérszegény innováció már kevésbé.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Gengi
senior tag
1-2-3-4.Ne nézzük hülyének egymást,borítékolható...
Ismétlem ,hogy akkor nézzük egymást hülyének. Tudom ,hogy az android a jelenlegi csúcshardwarek alatt nagy kompromisszumukkal jó, ezen felbontáson. A HTC Sense meg borítékolható ,hogy erőforrás faló. Emiatt kell bele az erősebb cucc... Hogy talán jól fog futni... De ezzel megállt a tudomány mert ,ha a google azt fogja mondani ,hogy 1GHZ lesz a minimum ,akkor 1 GHz lett az... Márpedig ez elég valószínű.
Mint írtam az UNIO nem véletlenül adott egy tonna pénzt a Símbian-nak ,az amerikai mobile operációs rendszerek ellen európait kell küldeni...
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Probber
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy a gyártók mikor kezdenek ruházati termékek, főleg gatyák sorozatgyártásába, ugyanis ezekhez a góliát méretű készülékekhez elkél egy hasonló méretű zseb is...
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
stewe780
őstag
A Nokiának itt volt a lehetősége egy rendes hardverkövetelményt felállítani a ^3-hoz. Ebből a hardverkövetelmény rész sikerült is, a rendes már nem.
Ahogy az s60v5-re 434Mhz/128MB rammal készült egy csomó teló, úgy most ez a szint 680MHz/256MB a ^3-hoz. Ez bizony már ma is kevés, nem beszélve arról, hogy 1 év múlva mit jelent majd. Kicsit előrevetíti a ^3 rendszer rövidtávú mivoltát.
De ha csak azt nézzük, hogy a számítógépek teljesítménye átlagosan két év alatt duplázódik meg, és kb. két éve jelent meg az 5800-as, akkor is most simán 860Mhz magassága lenne a reális. Bár lehet, hogy a Nokia az 5800-as eredeti sebességével számol (369Mhz), és akkor még nagyjából jó a 680Mhz. Csak akkor lesznek szívesek mellékelni majd egy firware-t, ami után már 800-on ketyeg.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Kumite
aktív tag
Bár a kis céges iPhone-t már nem tartom annyira életképesnek, mint 1-2 éve. Esetleg egy iPhone-os viszonylatban nagyobb cégnek való bedolgozást.
Persze lehet, hogy nekem kicsi a fantáziám és nem látok olyan kiugrási lehetőségeket, mint pl. az Angry Birds fejlesztői... Lényeg, hogy nagyon ott kell lennie, ha szakítani akarsz.
Arról meg nincsenek infóim, hogy mennyire biztosít egy közepes szintű játékokat (75-85%-os értékelések lennének egy gamer magazinban) készítő cégnek megélhetést a termékeik 99 centes eladása. -
Egyetértek, de azért is mondtam (igazából elég sokat filózva rajta, hogy nem-e inkább kapásból "közepes" cégeket írjak), mert magánszemélyként már esélytelennek látom az érdemben bekerülést Ahhoz képest egy kiscégnek még matematikai esélye van.
“All nothings are not equal.”
-
Brutális eb
addikt
Mexikói varázsgombát ettek az árakat meghatározók?
Kezdő árnak ez a tudás max 120-at ér.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Kumite
aktív tag
Én is szoktam olyanon gondolkozni, hogy meg kellene lovagolni minden új platform adta lehetőséget és megírni az adott OS "fingóapp"-ját. Ami alatt azt értem, hogy azt a játékot, amire senki nem sajnál 99 centet, de mindenképp megveszi. Pl.: ezek közül ha az első vagy egy platformon, kellően -kellően, nem tökéletesen minőségi végeredménnyel, akkor jöhet a pénz:
passziánsz, mahjong, be jeweled, strip poker, tetris, tower defense, stbstb bármelyik sikeres addiktív casual game remake -
morocan
csendes tag
Nem ismerem ezeket a processzorokat, de a teljesítményük nem biztos, hogy egyenes arányosan változik a frekvenciájukkal. Elképzelhető, hogy a hatékonyságukat is javították, és ezzel nőtt a teljesítményük.
Ahogy a számítógépedben( nem konkrétan a tiédben, csak úgy álltalában ) is, ma valószínüleg alacsonyabb órajelű proci van, mint 4-5 éve. Mégis nőtt azóta a gépek teljesítménye.
De ha azt vesszük, hogy hasonló architechtúrájú( nincs, vagy nem jelentős a hatékonysaágbeli különbség ) procikat tesznek más telefonokba, csak magasabb frekvenciával, akkor sem biztos hogy azt a felhasználó érzékelni fogja( jobb/más elvű oprendszer, optimalizáció, stb ). Sőt még akár "szuper" 3D játékokkal is játszhat, mert ezek nagyban támaszkodnak példáúl 3D gyorsító processzorra, amiből persze szintén nem tudom, hogy melyik gép kap jobbat.
Lehet, hogy a symbian jobban gazdálkodik az erőforrásokkal, kevesebbet használ a saját folyamataihoz. Sokszor a mega/gigahertz emlegetése csak marketing eszköz, Sőt, szinte mindíg az. Főleg az emlegetése.
szerk.:
Az alacsonyabb frekvencia meg kifejezetten jót tesz a fogyasztásnak, az meg mobil eszközöknél nem egy utolsó szempont.[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Ár-ár-ár-ár
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
mrhitoshi
veterán
Nem igaz, hogy nem tudják el felejteni a Symbian^3-t.
PS4
-
skajwa
senior tag
Ha tudásban nem is, de külsőben jó néhány csúcsmobilt lenyom!
Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
-
törölt tag
szerintem nézzél akkor utána kicsit: link
ezek a procik ARM11-es alapra épülnek, ami már egy generációval régebbi. tehát nem arról van szó, hogy egy újabb, alacsonyabb órajelen futó megoldást hasonlítunk a magasabb órajelhez, hanem egy elavultat a modernhez. érdemes azt is megnézni, hogy a többi gyártó milyen kategóriában használ manapság ilyet (alsó és legflejebb közép). oké, elfut, más rendszer is elfut ilyen vason, de azért mégis...
-
Misály
addikt
General Manager telefon. Majd ha felsovezeto Android-al bohockodik, akkor megkerdojelezem a letjogosultsagat ( egyelore be sem engedik normalis cegek halozatara ), olyan uzleti funkciok vannak benne amik igenis jol jonnek egy manager-nek. A kamera szep kepeket csinal es ( lathattuk c7-nel ) es megintcsak egy manager nem makroval fog szarakodni. Ez a telefon nem nektek valo, nem is nekem.
Kb 35+ korosztalynal tudom elkepzelni, akiknek pl fontos hogy a leveleit pikkpakk felnagyitja mert mar nem lat rendesen ( faterom olne egy ilyen funkcioert ).
Es mielott eloszednetek az iphone-t hogy az ultimate businessman telefon, ma mar annak sincs megjelenese. Ennek lesz.
Az ara meg a rajta levo szoftverek miatt ennyi. -
-
geri|
aktív tag
clear black=retina display?
Azt hittem tanultak az apple hibájából?
[ Szerkesztve ]
LiveStrong
-
MartOOn
addikt
gyönyörűűű!!! wp7et bele!!! DDD vagy droidot...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Kumite
aktív tag
Magentáéknál felsőbb szinteken szinte csak BB és iPhone látható. Természetesen a technikaiaknál van az előbbi, power point harcosoknak és rábólintóembereknek az utóbbi...
Nokiát és Androidot szinte csak elvétve látok, ez is érdekes.
Szerk.: Alacsonyabb pozíciókban a Nokia E52 és 72 mindent visz.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
pomt ezt nézeggetm az elöbb, lejárt az előfizum, hosszabítani kellene valami jó kis telóval de basszus semmit nem találtam náluk! mi a jó francot vegyek ha nem kell samsung vagy iphone? normális nokia neadjisten htc a világonse nincs náluk... balpocsok...
omnia7 is egy ritka ronda teló lett...
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Kumite
aktív tag
Én lehetőség és igény szerint az alábbiak közül tuti megtalálnám, amit szeretnék: Nokia E52, E72, SonyEricsson X10, Samsung Wave, Omnia7, Galaxy S, BlackBerry 9700.
De kb ha az összes létező telefont is árulnák, akkor is kb ezek közül választanék, kiegészítve egy HTC HD7-tel, vagy egy Desire Z -vel, valamint az N8-cal.
Huhh, de jó, hogy nem akarok jelenleg telefont venni, nem tudnék dönteni. És ami még rosszabb, ha döntöttem, akkor meg azon gondolkoznék, hogy a legjobbat választottam-e
-
MartOOn
addikt
"egy HTC HD7-tel, vagy egy Desire Z -vel, valamint az N8-cal"
ezekből én is tudnék választani de ezeket nem árulják... vegyek iphone4-et... veszaf@szom
én kérek elnézést...
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
"20 napos készenlétet biztosító 1.200 mAh kapacitású akkumulátort kapott."
megkacagtatott...
és van aki ezt elhiszi? -
morocan
csendes tag
válasz #16820480 #86 üzenetére
Azt hiszem félreértettél. Mert ha én jól értelek, akkor te a Nokia ma használt procijait más gyártók álltal használt procikkal hasonlítod össze. Én viszont (#74) stewe780 hozzászólására reflektáltam, ahol a régi és az újabb Nokiák órajel/teljesítmény növekedéről, annak üteméről volt szó.
Egyébként egy ARM mag generációban is lehetnek fejlesztések. Ha jól látom. Ahogy nézegettem a táblázatot, egy egy generáció más más tipusaiban is jelentek meg akár jelentős architechtúrális újítások.
Valamint kiemelném a különböző gyorsító magok/processzorok( akár a cpu lapkájára integrálva ), cache, stb jelentőségét, amikben különbözhetnek az egyes processzorok, habár a tényleges cpu( a soc-on belül ) architechtúrája, tipusa változatlan marad.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz tariattila #98 üzenetére
Van aki elhiszi. A készenléti idő önmagában nem jelenti azt, hogy használod is... Legfeljebb annyit, hogy be van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
valami
Új hozzászólás Aktív témák
- Objektívek topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs