- Mobil flották
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz Newyorker #5398 üzenetére
Az Ovi suite magát a térképek szoftvert is frissíti nem csak a térképeket. Most hard reset után mindenből a legfrissebb van fent. Most már legalább nem lép ki a térképekből ha a beállításokban a navigációt választom. Viszont 3d épületek továbbra sincsenek csak az alaprajzuk látszik.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Newyorker
addikt
"Most már legalább nem lép ki a térképekből ha a beállításokban a navigációt választom."
Ez nálam is volt, úgy tudtam orvosolni, hogy le kellett szedni az előző navi verziót és ezt fel rá!
"Viszont 3d épületek továbbra sincsenek csak az alaprajzuk látszik."
Parlamentet nézted? (csak mert kevés épület van Mo-n)
Szval ilyen valamilyen: (ez nem a parlament )
Mi a térképeidnek a verziószáma?
Mi a navidnak a verziószáma?[ Szerkesztve ]
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
csab2
veterán
válasz Newyorker #5402 üzenetére
Először én is leszedtem a Nokia Mapset az alkalmazáskezelőben de nem oldotta meg a problémát, ugyanúgy kilépett. Az éjjel csináltam egy hard resetet és formáztam a kártyát majd frissítettem a Nokia Mapset és a térképeket is.
Verziók: v3.01 09wk44 b01 Map version 0.1.23.112 a Nokia Mapsben és 3.01(32) az alkalmazáskezelőben.
-
Seto
csendes tag
Keresek valami jo zenelejatszot a telora. Feltettem a PowerMp3-at, az 1.17-es verziot, de amikor kivalasztanam a konyvtarat ahonnan lejatszon egyszeruen kilep a program. Kiprobaltam az LCG Jukeboxot is , de nem tetszik a hangzasa, olyan mintha kicsit rocogne a zene, a gyari szebben szol.
-
Sztbeni
őstag
Kezeli ez a teló a Class6-os kártyákat?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
enddav
aktív tag
Csak benéztem mi a helyzet, és ha már ittvoltam írtam is egy komit. =DDD
Egyébként akartam is vmit kérdezni a telóval kapcs., csak mostanra meg már elfelejtettem, úgy h majd eszembejut egyszer.Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
old rocker
veterán
hát attó én attat nem tudom... aE775-ön és az e52-n is így jön elő a tép épület ... nekem pl. a tegeti tóm...at bittot, enélkül nem él taltte a zélet... csak mielőtt öngyi leszel, hagyományozd rám a telefontot...
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
szabogab
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem az Opera Mini 5-t, és nagyon tetszik, de két dolgot képtelen vagyok beállítani és nem hiszem, hogy nem lehet: a fontosabb itthon routerezek és csak a gyári böngésző hajlandó az itthoni netre felkapaszkodni, az operánál nem látok olyan beállítást ami nem a hálózati szolgáltatást akarná fogyasztani.
A másik gondom: a kedvencek a három alapoldalt nem engedi átírni másra, bár amit én csináltam negyediket, azt sem tudom törölni....Köszönöm -
peugeotmate
őstag
A készüléken a billentyű és a keret jobb oldala között mekkora rés a normális? Mert ez enyémen egy kicsit eláll a keret. Nem vészes, de frankóbb lenne, ha totál egybe lenne a telefon!
Szervízben raknának fel ezért új keretet?(Amúgy mostanában állt el a gombok nyöszörgése (mármint csak az egyes gomb nyekegett), meg a nyomáspontuk is elég jó jelenleg, szóval ezen a keretdolgon kívűl perpillanat más érvet nem tudnék felhozni a kicserélése végett. Majd ha kijön az új szoft, akkor lehet megemlítem ezt a dolgot...)
[ Szerkesztve ]
meg
-
Newyorker
addikt
válasz peugeotmate #5418 üzenetére
a jobb oldali nekem is picit jobban eláll
-
Joe bácsi
őstag
válasz peugeotmate #5418 üzenetére
A bill. és a keret között frankón kivilágítanak a ledek! A keret alja mozog!
"Minőségi" business phone!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
csab2
veterán
válasz szabogab #5417 üzenetére
"kedvencek a három alapoldalt nem engedi átírni másra, bár amit én csináltam negyediket, azt sem tudom törölni"
Ráállsz arra amelyiket szerkeszteni vagy törölni szeretnéd és nyomd meg az "1"-t!
"operánál nem látok olyan beállítást ami nem a hálózati szolgáltatást akarná fogyasztani."
Vezérlőpult-beállítások-csatlakozás-célok-opciók-alapértelmezett kapcsolat: mindig rákérdez.
-
attisx
addikt
válasz szabogab #5417 üzenetére
Állj rá arra, amelyiket szerkeszteni szeretnéd, és nyomd meg az egyes gombot, vagy nyomd meg és tartsd nyomva a középső gombot. Ugyanez működik a könyvjelzőknél, illetve használható képek megnyitására, elmentésére, szöveg kijelölésre, beillesztésre, valamint hivatkozások új fülön történő megnyitására.
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Newyorker
addikt
skacok tudtok olyan progit, ami hangjelzést küld nekem, ha wifi hálózatot észlelt?
-
csab2
veterán
Szóval nekem ilyen pl. a Parlament:
-
-
szabogab
csendes tag
Istenek vagytok, kipróbáltam minkét tanácsot és működik, köszönöm!
-
Seto
csendes tag
válasz old rocker #5407 üzenetére
Nem megy 1.16-al sem, egyszeruen kilep mikor kivalasztom a konyvtarat ahol a zeneim vannak.
-
tr3a
csendes tag
Sziasztok,
E52 és VoIP tapasztalataimat szeretném megosztani:
Még anno E51-el kezdtem el nézelődni VoIP témában és sok gagyi szolgáltatás kipróbálása után találkoztam a Truphone-nal. Tetszett, mert:
- a saját telefonszámod a felhasználói fiókod neve, így nem kell megint egy felhasználónevet kitalálni, ami rendszerint már foglalt
- a honlapjukon remek hívásösszesítő van, mellyel klasszul nyomon lehet követni a hívásokat, mi mennyibe került (persze a legjobban az néz ki, ha egy hívás mellett a free szerepel árként), stb.
- ha internethívással hívok egy olyan mobilszámot, aminek a telefonkönyvében benne van a mobilszámom, akkor nem azt írja ki, hogy ismeretlen internethívás, hanem kiírja a nevemet
- elég jók a tarifái, itthonról hívtam USA-ban mobilszámot az alapértelmezett áraikkal, 30 perc 53 másodperces hívás került 1.58 USD-be, ami durván 300 HUF.
- Magyarország a támogatott országok között van
- a telefon beállítását egy kliens program automatikusan elvégziSzóval minden szép volt és jó, egészen addig, amíg az E51-et le nem cseréltem E52-re és ki nem derült, hogy az E52-höz még nincs kész a Truphone kliens program. Gondoltam sebaj, várok egy-két hónapot és minden bajom megoldódik. De nem! Míg iPhone-hoz a kliens programnak gyakorlatilag hetente jön ki frissítése, addig a Nokia telefonokat úgy tűnik hanyagolják.
Ami még nem is lenne baj, hiszen a legtöbb okostelefonban kézzel is be lehet állítani a VoIP-t. Az egyetlen bibi, hogy a Truphone policy-ja az, hogy csak a kliens programmal használható a szolgáltatása, így a beállításokat titokban tartják. A szerver nevét még ki is lehet találni, de a login név és jelszó már macerásabb.
Én márpedig használni fogom, mert szükségem van rá, így egy kis netes keresgélés után rátaláltam erre az oldalra, ahol le van írva, hogyan lehet kiberhelni a telefonból a szükséges VoIP login adatokat.
Röviden összefoglalva kell hozzá egy Truphone által támogatott Symbian teló, amin be kell állítani a Truphone-t, a cég által megkívánt módon. Ezután a telefonmemóriáról kell csinálni a memóriakártyára egy teljes mentést, majd a mentést a parse_backup.exe programmal kibontani, aminek az eredménye rengeteg bináris fájl, melyek egyikében ott lesz a keresett login név és jelszó. Nekem a login név nyolc szám, a jelszó pedig tíz betű-szám volt.
Mondjuk a parse_backup.exe a honlapjáról már nem érhető el, de nem nehéz máshol megtalálni. Az egyetlen bibi, hogy a vírusírtó valami trójait jelez a programban, de sebaj pont erre vannak kitalálva a virtuális gépek. Egy virtuális gép másolatában elindítva a parse_backup-ot a 43 MB-os telefon mentésen dolgozott másfél napig, az eredmény valami háromszáz bináris fájl lett...meg gondolom közben telepítette a kis trójaiját, de mivel a virtuális gép a futtatás után ment egyből a levesbe, ez különösebben nem zavart.
Ezután már csak a Nokia SIP VoIP Settings programot kell telepíteni az E52-re, mert valamiért alapból rejtve vannak rajta a VoIP beállítások.
Kézi beállítás után remekül csatlakozik és már mehet is a VoIP. Amire talán még érdemes odafigyelni, hogy a Truphone nem a standard 5060 portot használja, hanem az 5062-t. Beállítás után az alapértelmezett hívástípus a VoIP lesz és nekem nem volt azonnal egyértelmű, hogy ezt GSM-re visszaállítani úgy lehet, hogy a VoIP beállításokban az alapértelmezett szolgáltatást Nem-re állítom. A VoIP-t ki/bekapcsolni furcsa módon a készenléti képernyő WLAN keresőjén belül lehet...ehhez is kellett egy kis idő/meg szerencse, hogy rájöjjek...de hogy miért ide rakták?!?
Szóval megy a Truphone az E52-n remekül a vacak kliens programjuk nélkül is és bár a Truphone-t mint szolgáltatást szeretem, mégis sünt a cégnek, amiért a Nokiákat hanyagolja az iPhone javára!
Amit látok látvány, amit hallok halvány...
-
tr3a
csendes tag
Most telepítettem az Ovi Maps-et én is és nekem sem látszik a Parlament 3D-ben. Más fórumban olvastam, hogy ahhoz hogy megjelenjenek a 3D épületek kell valamilyen navigáló lincesszel rendelkezni. Nekem nincs semmilyen licensz a telefonomban. Valaki, akinek megjelennek az épületek 3D-ben megírhatná, hogy neki van-e navi licensze. Köszi előre is!
Amit látok látvány, amit hallok halvány...
-
old rocker
veterán
Akkor csak tanácstalanul rázom a fejem... Mellesleg E51-nél nekem is volt olyan progi,ami mindenkinek vidáman működött, nekem nem... Ezek a nagy dolgok jappánban, szoktam volt mondani.
Newyorker:
Én pontosan nem vagyok tájékozott ebben, de tudomásom szerint neten,város honlapján,táblával, stb. megjelölik a hotspot helyeket. Vagy megállsz ott, ahol van Internet kávézó. Vagy a szállodáknál. Vagy felrakod a már többször javasolt handywit, bekapcsolod, a "public"-ra állítod, vezetés közben meredten figyeled a kijelzőt és amikor kijelez egy ilyet, csikorgó gumival megállsz. Attól tartok, hogy a te,szerintem elég speciális igényedre nem gondoltak a szoftveragyalók, de megkockáztatom, ha lenne ilyen, azt kérdeznéd, tudunk-e olyan programot, ami hanggal jelez, ha wifi közelébe érsz, de egy szaggatott sípolással jelzi, ha megállni,várakozni tilos, egyúttal ékes magyar akcentussal bemondaná, "a legközelebbi szabad parkolóhely ötszáz méterre jobbra, egy piros VW Golf és egy kék Peugeot 306-os között található..."A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Seto
csendes tag
válasz old rocker #5437 üzenetére
Hat, akkor ez van. Lenyegeben a gyari is nagyon jol szol, csak nincs sok beallitasi lehetoseg. Szerencsere minden mas progi jol megy amit feltettem. Meg a netradio is, a te utmutatasod alapjan.
Egzebkent ma toltottem fel masodjara amiota megvan. 4 napot birt ki az aksi, ugy h egesz nap nyomogatva es tesztelve volt a telo, 3G vegig bekapcsolva, ami azt jelenti h kb 6 - 7 napot is siman kibirhat normal hasznalat mellett.
-
Newyorker
addikt
válasz old rocker #5437 üzenetére
"Newyorker:
Én pontosan nem vagyok tájékozott ebben, de tudomásom szerint neten,város honlapján,táblával, stb. megjelölik a hotspot helyeket. Vagy megállsz ott, ahol van Internet kávézó. Vagy a szállodáknál. Vagy felrakod a már többször javasolt handywit, bekapcsolod, a "public"-ra állítod, vezetés közben meredten figyeled a kijelzőt és amikor kijelez egy ilyet, csikorgó gumival megállsz. Attól tartok, hogy a te,szerintem elég speciális igényedre nem gondoltak a szoftveragyalók, de megkockáztatom, ha lenne ilyen, azt kérdeznéd, tudunk-e olyan programot, ami hanggal jelez, ha wifi közelébe érsz, de egy szaggatott sípolással jelzi, ha megállni,várakozni tilos, egyúttal ékes magyar akcentussal bemondaná, "a legközelebbi szabad parkolóhely ötszáz méterre jobbra, egy piros VW Golf és egy kék Peugeot 306-os között található..."A Handywi éppen tesztelem ez valóban jónak ígérkezik, igaz solárszerűség nincs benn
Viszont hangot is ad, igaz még rá kell jönnöm a konfigurálásának!
[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
válasz old rocker #5438 üzenetére
Csatlakozom. Az N86-hoz életre szóló gyalogos licenszet kaptam.
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Newyorker
addikt
Skacok a gyári e.mail progit szeretném beállítani, mert van egy .gmail-os címem.
MENÜ / EMAIL -re rámegyekbeírom a mailcímem
a jelszótmajd az alábbi üzenetet kapom:
"Nem lehet a szerverhez kapcsolódni! Próbálja meg később!"Ezzel kapcs vkinek ötlete?
-
old rocker
veterán
válasz Newyorker #5440 üzenetére
hát, ha ad hangot is, majd értesíts, mert kuriózumnak én is kipróbálnám...
az e-mail klienssel kapcsolatban:konkrét ötletem nincs.Az E75-ön ugyanígy jártam, legyalultam a két téonline-os, nokia messaging en keresztül igénybe vett fiókomat és próbáltam visszatelepíteni N.M.nélkül. Úgy sikerült,hogy amelyik nemvolt afő N.M-es fiók,feltelepítettem N.M-nak,aztán a másikat önálló fióknak,majd letörölve az új N.M-es ténejlonos fiókot, megpróbáltam önállónak felrakni. Tehát, hogy a mail.t-online szerverhez csatlakozzon.Ugyanezt az üzenetet kaptam.Két órás sz@rakodás után egyszer csak sikerült, ne kérdezd, hogy, valahogy. Nem tudom.
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Newyorker
addikt
válasz old rocker #5443 üzenetére
Megy, műxik és hangot is ad, szval érdemes kipróbálni!
Itt is végülis azt írja, h próbáljam meg később, igaz még csak ma bíbelődtem vele, de látom ez napokba fog telni
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
válasz old rocker #5445 üzenetére
OPTION / SETTINGS és itt diskovery mod auto-ra tedd
majd alul az alertbe ki is tudod választani a hangot, melyet akkor nem hallasz (ez béna benne)ennyi a beállítás
aztán ha a legfelső menüpontot átállítod, h pl search for wlan-ra akkor hallod is mindjárt, mert jelzi, hogy észlelte "mobile nternetet" és ez ugye akkor új neki
-
Newyorker
addikt
válasz old rocker #5445 üzenetére
megyeget barétom?
-
old rocker
veterán
válasz Newyorker #5447 üzenetére
megyeget. Csak éppen nekem eszem ágában sem volt sem ezt,se a saját wlan szörcsöt automatára rakni,azaz,hogy állandóan kutakodjon, van-e wlan.
Most márcsakegyetnem értek. Ha ilyen empirikus alkat vagy,akkor miért minket kérdezel állandóan? Magadtól jobban rájössz...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Newyorker
addikt
válasz old rocker #5448 üzenetére
teszteltelek benneteket
na de ne viccelj már Te 50x nagyobb koponya vagy ezen a téren az tuti
-
peugeotmate
őstag
Az e52 billentyűzete tuti el van szabva! Egy fél milliméterrel kéne szélesebbnek lennie, és akkor minden patent lenne! A bemutató videón is van jobb oldalt a billentyűzet és a keret között egy kis hézag. Szóval ha sikerülne is kicseréltetnem, semmivel se lenne jobb a helyzet!
meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9 Lite 128GB/6GB
- Apple Iphone 11 pro max 64GB 100%-os Akkumulátor 1 év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- OnePlus Nord 2 128 GB
- Apple Iphone 13 pro 128 GB 1év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.tel:30/2605667
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest