Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • attisx

    addikt

    válasz kkrisi #12591 üzenetére

    Van két lehetőség is (az egyik biztos, a másik elméleti szinten megoldható), de hivatalosan mindkettő illegális, garancia vesztést von maga után!!!

    1. T-s firmware lecserélése függetlenre (maga a telefon hálózat függő marad). Értelemszerűen el fog tűnni minden szolgáltató specifikus tartalom. Ez biztosan megoldható.

    2. Az OS védelmének feltörése (hackelés), majd rendszer fájlok módosítása, cseréje. Ez macerásabb, és kérdéses, hogy az E52 legújabb firmwaréhez van-e egyáltalán hack, illetve leírás/patch a konkrét problémára...

    Ami a vírus védelmet illeti, ahogy a többiek is írták fölösleges. A guruk szerint Syimbian 9.0 (S60v3) -tól felfele már nincsenek vírusok erre a rendszerre.

    Egyetlen dologról lehetett olvasni régebben, hogy az üzenetkezelő egy hibáját kihasználva, egyetlen speciális tartalmú SMS elküldésével meglehetett fektetni mások szimbijános telóját. De a szó szoros-értelmében ez sem tekinthető vírusnak. Egyébként is csak egy városi legenda, akárcsak a telefonok menüjének gyorsítása, bizonyos speciális naptár bejegyzések létrehozásával...

    [ Szerkesztve ]

    Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

Új hozzászólás Aktív témák