Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Radeon_5

    aktív tag

    válasz Quasi_modo #1022 üzenetére

    Bizony, es a kulonbozo rendszereknek kulonbozo a celjuk is. Pl. a Windows (legalabbis a 7.5) egyszeru es konnyen kezelheto, az Android ellentete, ami meg jobban fekszik a teloval sok idot sz*rakodo geekeknek. iOS megintcsak inkabb tartalomfogyasztasra van, mint ahogy Win.
    En a magam reszerol, bar programozo vagyok, nem akarok egy ujabb szamitogepet a notebookom melle, amit amugyis all.an nyomkodok, es netezni is meg mindig sokkal jobb rajta mint akarmilyen telon/tablaten :) Nekem egy telo legyen egyszeruen kezelheto, de azt igenyes modon csinalja, kinottem mar a telo hackelgetesbol asszem :D
    Ezert is szurkolok a Nokianak, regen is es most is oket partoltam, es ezzel a PV technikaval, meg az ingyenes navival szerintem most is egyedulalloak tudnak lenni. Es jo, hogy nem mennek a tobbiek altal eroltetett iranyba, van sajatjuk.
    Androidon midnenesetre nem valoszinu, hogy lesz a cucc, mivel a Nokianak ahhoz nem sok koze van. W8-ra szerintem oriasi nagy huzas lenne portolni, meg ha nem is lesz a rendszer olyan tudasu/osszetett, mint a Symbi, nagy elony lehet eladasokban es kiemeli a tomeg szarok kozul. Viszont ehhez valszeg tok ujra kell (kellene?) irni a Symbire irt es optimalizalt kameravezerlo SW-ket, ami miatt nem biztos hogy hamar lesz W8 verzio...mar ha lesz egyaltalan.

    Son of a Bit

Új hozzászólás Aktív témák