Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Nem értem a Nokiát hogy mért nem tud minőségi készülékeket gyártani...
Samsung, LG röl vehetne pl-t.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
hemaka
nagyúr
Jééézusom, ez tényleg gáz. :\ inkább kitalálhattak volna neki egy új nevet//számot, ez így gáz...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
veterán
Nevezhették volna 6132-nek, vagy 6131 classic-nak. A cikk elolvasása után legalábbis nekem egyértelműen úgy tűnik, hogy annak a kicsit fejlesztett, aktualizált változata vagyonokért.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
nagyito88
aktív tag
hát nemtudom!ez a név mást sugall!anno a nokia 6600 remek telo volt,és minöségi,symbiannal,ez meg ahogy olvastam nyekereg,meg hasonlok,meg fold?hm hát lehet komolytalankodik kicsit a nokia vagy az elödök befutott neveitöl remél sikert?de ez szerintem nem val a nokiára,de ez az én gondolkodásom,egy másik nével lehetet volna illetni,mert valjuk be a tipusjelek 4 jegyüek,és dupla nullával se kezdte még soha, meg 9999 ig van hely hova berakni,jah és ha mást nem az n meg e seriara ütve lehetet volna egy alsokategoriát létrehozni,valami betülyelel...
-
nagyúr
tegyük fel, hogy egy olyan társaságban mozog az ember, ahol akarva-akaratlanul azért számít kinek milyen telefonja van (pl. 14-25 éves korosztály akár). Ha megkérdezik, milyen telefonod van, és mondod, hogy 6600 fold, a végét már meg sem hallják, csak beazonosítják gyorsan, hogy 100 éves a telefonod. Na ezért nem fog senki ilyet venni, mert azért ez habár tudat alatt, de mindenkinek fontos valamennyire. Persze, csak elő kell kapni a telefont, de az már milyen:
- Milyen telefonod van?
- Várj, inkább megmutatom.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
joey04
titán
recseg ropog ez nagyon gáz.
becsukva szerintem nagyon szép de kinyitva... Meg a neve is katasztrófa.Mennyire szerettem én az eredeti 6600-át, milyen jó kis gép volt az. -
Magnum_
nagyúr
"innovatív" divatkészülék nekem a divatkészülék az nem ez, ez csak szeretne divatkészülék lenni
AS: van 1-2 tpusa a nokiának, hazabeszélek, dez az E71, E66, E51 nagyon minöségi, csak sajnos kevés iylen minőségit gyárt a nokia. talán úgy ez a 3
fateless: valóban, volt idő, amikor nem érdekeltek a telkók, hogy a 7360am típusát én sem vágtam kapásból
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
veterán
Átlag emberek nem emlékeznek a tipusszámra, gyakran még az aktuális telefonjaikét sem tudják.
Persze ennek az árazása nem az átlag embereket célozza meg...
-
Jégkokó
veterán
Hát azért szerintem a 6600 a maga idejében se volt egy jó telefon, ronda nagy nincsen benne még mp3 lejátszó se , az adatátviteli képességei is korlátozottak, mert nem volt hozzá rendes adatkábel.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
veterán
A 6600 megjelenésének idején teljes szívemből utáltam mindent, ami Nokia, ez a készülék volt az, ami az eszével megbarátkoztatott a Nokiákkal. A külseje viszont meggyőzött, hogy még mindig ne legyen Nokiám. Okos masina volt
-
Magnum_
nagyúr
én nagyon csíptem a samukat, de a barátnöm horror áron vett U700a egy kalap f@s... kopik a króm, meg sorolhatnám. nagyon vágyott rá, de mostmár azt mondja, hogy vissza fog térni valszeg egy e65höz majd. (igaz, egy sokkal olcsóbb E200 meg ninőségi.) de azért a samsungnál is akad silány.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
bepe79
addikt
Remelem, hogy sohasem fogok olyan tarsasagban ``mozogni``, es sosem lesznek olyan barataim, akiknek az a fontos, hogy kinek milyen mobiltelefonja van. Ez gyerekes gondolkodasra / felfogasra vall, es eleg kiabrandito, vagy inkabb elszomorito..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
AS
félisten
Lesz még 6600
6600 slide:
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Mamuska
őstag
A külseje nem elég exkluzív ahhoz ,hogy eladja ezt a telót 70-ért, ami még ráadásul gyenge összeszerelési minőséggel is rendelkezik.
-
Jégkokó
veterán
Nem lehet leírni a véleményemet az eredeti 6600 ról? Vagy talán amit leírtam az nem igaz talán? Amugy meg miért ne lenne semmi köze a témához, hiszen először az a telefon volt és most pedig ez követi a számozás alapján.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
G. Dealer
tag
Annak idején vettem egyet, amikor bejött.
Nem volt kicsi, de akkora kijelzőhöz, amik akkor voltak - nem is volt nagy se annyira.
Nem volt kábel, pont ennél vették észre és azután jött a mindenhez jó pc suite is...
Mindíg kell egy olyan példány, aminek a hibáiból tovább lehet indulni.
MP3 lejátszót meg az S60 miatt olyat tettél fel, amilyet gondoltál... -
Jégkokó
veterán
válasz G. Dealer #20 üzenetére
A legjobb tudomásom szerint 2003 ban már volt nem is egy pop portos nokia, és ez is akkoriba jött ki vagy talán kicsivel azután. Akkoriban relatíve nagynak számított a kijelzője a többi 128x128 nokiákéhoz képest, de mégse volt olyan jó.Másrészt az mp3 lejátszós dolog mert azért gáz, mert pl már a 6230 ban is volt gyárilag , és kb egyidősek.
-
Kickass
őstag
fele ennyiért talán még meg is venném h vakítsam a haverokat meg a csajokat egy hétig ezzel a spéci nyitással, aztán adnám is el
-
Jadro
veterán
Ezt az eszmefuttatást. Ez elég gáz ha így van. Szeintem pont ez a korosztály az ahol elég sok az olcsóbb telefon is, lévén sok tanuló emberke tartozik ide. Nekem mondjuk erősen el kellett volna gondolkoznom hogy melyik is volt a 6600, ha nem látom meg azonnal a teszt elején.
Ez a fold elég hülyén néz ki, ráadásul a minőséggel is vannak bajok ahogy olvasom. Enyni pénzért sokkal többet kaphatunk szóval ez sem lesz tömegtelefon.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Ricardo
titán
Ez a telefon nem hozza a várt szintet. Ez a csillogós műanyag nagyon bazári jelleget ad a készüléknek.
-
tuskooo
addikt
Istenem, nem igaz, amit a Nokia csinál...miért nem képesek rendesen összerakni a rohadt telefonjaikat? Most mondjam azt, hogy megváltás volt a Motorola v9 egy eredetileg 180 körüli árról induló N80 után? (Persze az az anyagminőségre és az összeszerelésre értem, mielőtt flame lenne belőle, az más kérdés, hogy egyébként is jobban szeretem.)
-
glutamin
őstag
A videózás látószöge valszeg azért olyan amilyen, mert az érzékelő közepéről veszi a 640*480-as területet.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Plumpy
aktív tag
Akkor elárulnám, hogy évekkel ezelőtt volt egy Samsung telefon, aminek gombnyomásra motorosan nyílt a fedele... Sebaj.
Plumpy - A kultúrbölény
-
-
hemaka
nagyúr
Kb. féléves SamU700 problémák: lassan króm már nincs raja, a slide lötyög, kotyog... vaku kiment... kb ennyi Ja és 500 sms-ből csak 200-at tud tárolni, aztán már azt ugatja megtelt az sms memória, töröljek...
Bocs az offért.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
Plumpy
aktív tag
Te lelkendeztél, hogy húazta, magától nyílik....
"Felül nincs semmi, jobbra a töltő csatlakozója és a fedlap nyitógombja került. Bizony, a fedlap nyitógombja! Hát, ilyet sem láttunk eddig gyakran, nyomkodtam is rendesen, nagy móka."
De biztos bunkó paraszt vagyok, hogy hozzá mertem szólni, mert többen is olyan hangnemben írtak vissza, hogy kb szégyelljem magam...
[ Szerkesztve ]
Plumpy - A kultúrbölény
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ez volt a Serene... teszteltük is, itthon csak mi.
Egyébként pedig emlékeim szerint Samsung Z100, aminek az antennája jött ki motorosan.
Igen, Panasonic VS3, X400, ezek voltak rugós nyitásúak, illetve szintén mágnes volt a Motorola U6-ban.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Coyote2000
őstag
Helyreigazitanek:
"... az eredeti Nokia 6600 egy Symbian alapú okostelefon, mondhatni a kategória úttörője, az egyik első efféle készülék volt..."
Nokia 7650? Az volt az elso elterjedt symbianos Nokia, ezt minden fanatikus tudjaSzorszalat hasogatnek:
"... jobbra a töltő csatlakozója és a fedlap nyitógombja került. Bizony, a fedlap nyitógombja! Hát, ilyet sem láttunk eddig gyakran...".
6131Nem akkora cucc ez a 6600, abban teljes mertekig egyettertek, hogy ez a 6600 tipusjelzes megszegyenitese a csodaszep 6600 utan...
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Az "akkor elárulnám" kb. annyit jelent, hogy hülyeséget írtunk a cikkben, senki nem vette észre, de jössz Te és okosítod a hülye népet. Ilyen hangnem. Közben csak annyit kellett volna tenned, hogy elgondolkodsz a mondat értelmén: nem gyakran látni ilyet. Ebbe fogalmam sincs, hogy hogyan képzelted bele azt, hogy szerintem ez az első ilyen megoldás. Nem gyakran látni ilyet...
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Bog
HÁZIGAZDA
Mert az eredeti hozzászólásod "tudálékosságára" már reagált más Tök OFF, az a lényeg, hogy úgy tűnt a commentedből, hogy itt mindenki hülye, de te jössz, és elárulod, hogy mi a tutiság, majd egy "sebajjal" kvázi rá is legyintesz a társaságra, mintha nekünk már úgyis mindegy lenne.
Na, ez az a helyzet, amikor a mimika, a hangsúly és a hangszín hiányzik, úgyhogy simán félre lehet érteni. Te is képzeld magad a másik oldal helyébe és akkor érteni fogod.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz Coyote2000 #40 üzenetére
Utoljára mondom el, mert úgy érzem magam, mint egy tanítóbácsi, aki az 1+1-et magyarázza a kissrácoknak: az "ilyet sem láttunk eddig gyakran" nem, ismétlen nem azt jelenti, hogy sosem láttunk ilyet, mi a francot nem lehet ezen érteni??? Ahogy az "egyik első" sem azt jelenti, hogy "az első". Nem tudom rémlik-e, de én írtam mondjuk az S60-as cikket is, amiben elég korrekt történelmi áttekintés van, szóval köszönöm, átlátom az S60 fejlődését és tisztában vagyok vele, hogy nem a 6600 volt az első készülék.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Coyote2000 #40 üzenetére
Tudjuk mi is nagyon jól, hogy melyik volt az első S60-as Nokia, de pont rossz helyen hagytad abba az idézetet: "..., mely széles körben elterjedt."
Feel Good Inc.
-
BossBoss
őstag
Gáz a nokia és kész. E, N széria még elmegy, de a többi... SE és a Moto is "haldoklik"
Viszont az LG, Samsung, HTC nagyon jó úton halad. -
leviske
veterán
"De ez azért több a soknál: 6600 foldnak nevezni egy Series 40 alapú divattelefont több, mint pofátlanság. Megszeppent olvasóinkat gyorsan felvilágosítanám: az eredeti Nokia 6600 egy Symbian alapú okostelefon, mondhatni a kategória úttörője, az egyik első efféle készülék volt, mely széles körben elterjedt. Most pedig... egy divattelefonnak adták ezt a nevet? Hol itt a következetesség?"
Kb. ugyanezt éreztem a 7610 Supernova kapcsán...
Amúgy szerintem még marketing oldalról megközelítve is értelmesebb lenne, ha egy új szériát indítanának ezeknek a készülékeknek.
-
Stiky
senior tag
"Utóbbi persze csak azért került bele a kínálatba, mert a tesztkészülék Ázsiából érkezett hozzánk."
Sztem el sem hagyta az országot. Nokia hungary gyárt az ázsiai piacra is.
Az összeszerelésről egy kis szösszenet. A gyárnál az újonc wokerek is ugyanúgy raknak össze felsőkategóriás készüléket, mint olcsóbbakat.
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
2T
tag
A 6600 az egyik legrondább nokia volt. Ez viszont nagyon szép..
Ez a recsegés sajnálatos, kiváncsi vagyok mind csinálja-e.
Mindenesetre furcsa hogy az én N95-ömnek atomstabil volt a csúszkája, a tesztben szereplő viszont lötyögöttCsak a kontúr maradt, a szénatom alapú csontbőr falak egy keserédes savanyú sógömb alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest