- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
üdv,
ez a brando fólia méretre van vágva és kivan vágva a fényérzékelő helye is?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
MODERÁTOR
válasz Motion_Blur #20451 üzenetére
Nemrég vettem ugyan ilyet 5530-ra, patent méretre van vágva, és az érzékelő helye kihagyva(ugyan ebben csak távolságmérő van)
Everybody lies.
-
hülyegyerek
addikt
válasz El_Diablo_ #20450 üzenetére
Nekem azóta pakolja át az esemeseimet a C:\-re,mióta beállítottam a nokia mailt.Azóta random időközönként megteszi ezt a műveletet.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
stewe780
őstag
válasz Motion_Blur #20451 üzenetére
Egy hete vettem pont ezt, de nem 5800-ra, hanem 5230-ra valót adtak. Mondom ez nem az. Azt mondták 5800-ra is a 5230-as a jo. Mondom rendben. Aztan itthon lattam, hogy az erzekelok kivagasa nem teljesen ugyanaz, mint ami a regu foliamon volt. Kicsit olloval rajavítottam. Nem lett olyan szep mint a regi, de ezen keresztül legalább látom a kijelzőt. A régi egy részen már nagyon kopott volt.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
kosarob8
aktív tag
Én ilyet használok KATT
több mint egy éve van rajta a telón, de semmi baja nincs, karcolás ha keletkezik rajta szemüvegtörlő kendővel megtörlöm és már el is tűnik csak ajánlani tudom mindenkinek, és most látom nagyon olcsón adják, ákciós
Szállítással együtt 9,05$ (~2100 Ft)Érdemes megnézni a videókat az oldalon, vagy youtube-on rákeresni az invisible shieldre IVS on YouTube
-
.Benett
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy 5800-t venni.
A kérdésem hogy van különbség a Navigation Edition meg a sima között azon kívül , hogy a navishoz adják a szoftvert ?( megéri megvenni inkább a navisat?)... mert mérnökök nélkül, a tudomány csak filozófia ...
-
old rocker
veterán
válasz .Benett #20456 üzenetére
Mind a kettőhöz ugyanaz a szoftver van, vagyis ingyenes Nokia térképes navigáció. Sót, az 5800 ME -ra is ingyomos. A két készülék között semmi különbség, csak a navi editionhoz adnak autós tartót. Mármint az autódban a telefonnak tartót. Ettől ez egyből navigésön edísion lett és vagy 2 ropiért drágában adják... tképpen parasztvakítás, de ha valakinek kell a tartó, mert használja az autójában... Tehát neked kell döntened, ezért megéri-e drágában venni. Adhatnának mondjuk minitévé edition bifidusz effenziszt is, 3 rugóval drágábbal járna hozzá egy kis tartó, amire oldalt fektetve lehet a mobiltévé adást rajta nézni, meg 8 doboz yoghurtot nassolni...
Más. Emberek, lehet, hogy nem találtam fel a kanálban a mélyedést, de az Ovi Store-ban 4000 Ft az SBP Mobile Shell - a forgalmazónál közel 7 rugó... A telefonnal érdemes letölteni, és mint saját dolgaid remélhetőleg még 1x2-szer letölthető. Az ebből levonható következtetést nem írom le.A program egyszerűen zseniális, a Handy Shell a fasorban sincs hozzá képest.
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
pootytang
tag
Sziasztok!
Nekem T-mobileos a telóm és azt szeretném kérdezni van-e aki használja rajta a mobil tv-t? Mert nekem média mánia s díjcsomagom van amiben van havi 10 óra mobil tv és valamiért nem tudom használni! Mikor fellépek a mobil tv oldalra és el akarok inditani egy csatornát akkor azt írja ki a teló, hogy a szerver nem elérhető... Nem tudom hogy a telón kellene állítani valamit vagy a szolgáltatónál van valami letiltva..
-
.Benett
tag
-
El_Diablo_
tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e valami baja az 5800-nak attól, ha az N73-as töltőjével töltöm. Az adapter adatai majdnem teljesen megegyeznek, talán minimális eltérés volt.
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz amit mondanak (Anonymus)
-
kp78
addikt
Ti tudtok sima szöveges MMS-t írni a telefonnal?
Én a SE telómmal sokszor írok inkább MMS-t, a sokkal több karakter miatt, de ennél az 5800-nál nem bírok„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
janos666
nagyúr
Nem tudom, hogy most csak a hard reset tett neki jót, vagy az, hogy V50 volt rajta, és ez a mod V51-re épül, de ezzel a C6-ról átmixelt firmware-vel sokkal pörgősebbnek érzem a telefont, és tetszik az új főképernyő is.
Kifejezett bugot eddig nem találtam. Először féltem, hogy SMS íráshoz enm fordul majd át automatikusan full qwerty-re, de nincs belőle gond, ha egyszer átállítod kézileg, akkor előjön, amint írni kezdesz.
Ami furcsa volt, hogy nem települtek újra a memóriakártyás software-ek, de amúgy is le akartam formázni a memóriakártyát is.
Az OVI Suit viszont még mindig 5800XM-nem látja.
Ja, és nincsenek téma effektek. (Be lehet kapcsolni, de semmi sem történik, vagyis én nem vettem észre.)TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
FW190ace
csendes tag
Üdv!
Olvasgattam erről a telóról, még a megjelenése időszakában keletkezett cikkeket. Volt ott szó fagyásról, kontaktos hangszóróról és egyebekről. Gondolom ezek a gyártás kezdeti szakaszán fordultak elő nem? Vagy manapság is ez a helyzet? Gyártják még a telefont? Szóval ha én megveszem a telefont az gsmline.hu-ról (egyébként ajánlott innen vásárolni) akkor ugye mostanában gyártott készüléket kapok kézbe ami már nem igazán rendelkezik ezekkel a negatív tulajdonságokkal?
-
PoLizei
aktív tag
válasz old rocker #20457 üzenetére
Köszi az SPB MS. tippet, meg is vettem az X6-ra. Eddig egyedül ezek miatt a továbbfejlesztett kezdőképernyők miatt gondolkoztam el a szignózáson, de így legalább jól járt a fejlesztő is, ennyit meg még hajlandó voltam adni érte. Tényleg nagyon állat , a Nokiának vajon miért nem éri meg ilyen felületet fejleszteni? Manapság a 4 parancsikonos 1 oldalas alapképernyő tényleg elég karcsú
Most valahogy össze kéne hozni a témákat, mert furcsa, hogy a Mobile Shellből belépve a készülék menüjébe, egész más kinézet fogad.P*L****
-
club1
veterán
válasz FW190ace #20469 üzenetére
Pont azért nem ajánlott zuggsm boltban vásárolni, mert saját garanciát (ami ugye nem garancia) adnak a készülékekhez, illetve a készülékek származása kétséges/sok esélyes. Ilyen helyen simán előfordul pl. az egy évnél régebben gyártott telefon is, míg egy hivatalosan forgalomba kerülő készüléknél ritka a 6 hónapon túli értékesítés. Nekem megéri a plusz pénzt a biztos származás/jótállás.
-
Gabesz1019
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz janos666 #20468 üzenetére
NP-n van fent több verzió, amibe integráltak témahatást, egy külföldi fórumon 5530-hoz is találtam egyet, és egy valami közös bennük: témahatással konkrétan 5-6 sec mire megnyílik a beállítások menüpont. Csak ez, minden más ok. Fene se érti. Enyémben viszont animálva van a képernyőforgatás is, így végre normálisan forog, és nem esik szét a kép, meg még jól is néz ki
De láttam egy olyat is, amivel meg állítólag n97 mini-nek látja az ovi, hogy több minden elérhető legyen. Próbálni nem próbáltam, csak 5800-ra van, nekem 5530 van..Everybody lies.
-
pootytang
tag
válasz old rocker #20460 üzenetére
Köszi a választ! Nem 3G-n próbáltam.
-
rin02
aktív tag
Nálatok mennyi alapból a C-n a memória? Mert nemrég ugye szervízben frissítették nekem, és így nagyon kevésnek tűnik az a 32 MB... Én úgy emlékszem előtte valami 68 Mb volt... Pedig nem tudom elképzelni, hogy a Rihanna meg a QuickOffice ennyit lehúzna.
[ Szerkesztve ]
Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html
-
rin02
aktív tag
válasz Barthezz2 #20477 üzenetére
Semmi nincs... Pfff. Én ugyan nem fogok hard resetet csinálni rajta, mikor 3 hete volt szervízben, és ott nullázták.Mindent, amit telepítettem (4 program) az a mem.kártyára ment.
[ Szerkesztve ]
Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html
-
hossszú
őstag
Miért írja ki a teló a rendszerhiba üzenetet?
LCD csere volt.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Phili
tag
Akkor egy kis érdekesség az 5800-ám az istenért nem akar találni műholdat,de a barátnőm 5230-asa kb 3 mp alatt talál és navigál is.A két telefon között a távolság 3cm
Tudja valaki miért van ez?/50 sw ovi maps/ -
Samus
addikt
Valaki az itteniek közül kipróbálta a PNHT által portolt C6 firmware-t? Állítólag nagyon jó lett, sokkal gyorsabb, és amit youtube-on láttam, attól az állam is leesett.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Phili
tag
jety91,misály:mind a két telón ugyanaz van bekapcsolva,elég dühító hogy 4x annyiért vettem és még szarakodik.Szervízbe mit tudnak vele csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Én használom, bár 5530-on. Gyorsabb, bár a gyári témahatás ratyi, másikra cserélve meg a beállítások menüpont megnyitása belassul(csak ez, én nem értem ). Sok ideje nincs fent, de úgy vettem észre, az akksival is jobban gazdálkodik. Több mint egy napja töltöttem, azóta nyúzva van eléggé(témát készítek, és már vagy 200x telepítettem/töröltem/nézegettem + zene is volt) és még 1 csík sem ment le, eddig, hogy nap végéig sem ment..
Meg van több kis apróság, ami még hozzátesz a dologhozEverybody lies.
-
club1
veterán
Lehet, hogy a barátnőd gps-e használja a gprs-t (jó pénzért), és ezért gyorsabb. A beépített gps garantáltan nem talál pozíciót néhány másodpercen belül, max. akkor, ha utoljára ott volt kikapcsolva, ahol most be (mivel az utolsó pozíció közelében lévő műholdakat keresi elsőnek, utána pedig véletlen algoritmussal).
-
Samus
addikt
válasz Barthezz2 #20486 üzenetére
Azt egész véletlen nem tudod megmondani, ha felpakolom ezt egy 5800-ra, és nem jön be, fogom, Navifirm-el lekapom a telóhoz passzoló legújabb FW-t (hogy még a PC is egyezzen), és feltolom ugyanúgy JAF-al, azt szervizben észreveszik, mármint, hogy előtte egy nem gyári volt FW volt rajta.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
-
MODERÁTOR
Elméletileg nem. Akkor lehet gond, ha a hivatalos frissítési bejegyzések szerint bent nem látják, hogy feltetted a legújabb szoftot, de te meg ugye JAF-al mégis, akkor benne van, hogy neked most, hogy van fent, ha NSU/FOTA szerint meg még sincs(régit vissza meg ugye nem tudsz, sem CFW-ről hivatalos frissítést futtatni). De ezzel nem nagyon paráznak szvsz. Ha meg már frissítettél hivatalosan az 51-esre, akkor meg ez sincs.
Ja meg persze amit a felettem lévő kollega írt. a PC-t nem kell bántani, és nincs gond[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Samus
addikt
válasz Barthezz2 #20494 üzenetére
Tehát akkor veszek egyet, amin csak v20 van, hazahozom, NSU-val feltolom rá az 51et, majd fogom, JAF-al a C6-ot, és ha nem tetszik, Navifirm-el leszedem a nekem való 51et, azt fel JAF-al, és mindenki boldog? Igazából csak ez érdekelne. Ha ezt eljátszom, akkor a későbbiekben, ha a C6 után visszaraktam a gyári 51et (a kiszemelt példány független), és kijön egy új, azt tudom még NSU-val frissíteni?
-
freaghill
őstag
Megjött a Nokia 5800-ám
-
Prego
senior tag
Hosszas keresgélés után hétfőn átveszem őt (Csekkolva, méd in hángeri)
Persze haverom le fog cseszni, mert szerinte n97est kellene vennem, de hát 50-65 környékén nem merek megvenni egy 100-120 ezres telót ...Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
club1
veterán
válasz Quasi_modo #20499 üzenetére
64-65 ezer Ft körül volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest