- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
androcles
tag
A másiknál meg azt írja ki, hogy lejárt tanusítvány, letöltöttem máshol a netről, deott meg azt írja nem támogatott alkalmazás, úgyhogy leszarom...van két ledem majd nézegetem meg két másodpercenként kapcsolgatok mint egy hülyegyerek...fasza, erre az egy szer programra egy délelőttöt áldoztam.
"Nagyon soká tart, míg az ember rájön, hogy nem értett meg semmit..."
-
64b0r
aktív tag
válasz androcles #16251 üzenetére
Lejárt tanusítvány annyit tesz, hogy azóta, hogy szignózták, már eltelt az 1 év (asszem 1 évig érvényes a szignó) Szóval annyit kell csak tenned, hogy visszaállítod a telepítés idejére a dátumot, ha feltelepült, onnantól már mindegy neki a dátum.
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
stewe780
őstag
válasz old rocker #16247 üzenetére
Megnyugodtam.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
-
szombatitomi
senior tag
Helo.
5800-ra most tettem fel a v40.0.005-es szoftvert. Minden működik, de eltűnt a magyar nyelv. Angol és "Pilipino" van benne csak. Valahogy rá lehet tenni a magyar nyelvet?
-
legenda
válasz szombatitomi #16258 üzenetére
például; product code a megfelelőre átír a nemesis service suite segítségével, új product code szerint a szoftver újrahúz az nsu segítségével, és abban már lesz magyar nyelv!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Quasi_modo
nagyúr
-
szombatitomi
senior tag
válasz Quasi_modo #16261 üzenetére
Köszi.
mod: akkor inkább hagyom, jó lesz angolul. Nem akarom hogy ugorjon a gari...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz szombatitomi #16262 üzenetére
ha korábban magyar nyelvű volt a szoftver, de a frissítést követően eltűnt a magyar nyelv, akkor félő, hogy hivatalosan nem kell már a garival foglalkoznod, hiszen az eredeti product code alapján nem ebbe a régióba szánták a telcsit, kintről lett behozva, a product code átírásával lett korábban is magyarítva, te is csak ismét ezt tennéd...
mondjuk ha az átírt pc-t nem látta még online a nokia, akkor van/lehet kiskapu, de mostanság már nem csak nsu és (f)ota útján figyelik már a pc-t, minden más lehetőséget megragadnak![ Szerkesztve ]
-
szombatitomi
senior tag
most kicsit felidegesítettem magam
mondjuk 1 év garancia van rá, nem volt még garanciás bajom nokiával. de ha nincs gari, akkor is megcsinálják, csak nem ingyen.amúgy azt hol tudom megnézni, hogy mi a mostani product code-om? nem vagyok otthon az ilyen telefonos témákban..
szerk: az a legidegesítőbb, hogyha nem qwerty billentyűzetet használok, nem tudok ékezetet írni.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz szombatitomi #16264 üzenetére
az akkumulátor alatti címkén lévő product code a hivatalos! a nemesis service suite kiírja a jelenlegi pc-t! a nokia 2 év garit ad, ha sufnis gsm üzletben vetted, akkor lehet rá 1 év vagy 6 hónap üzleti gari - pont azért nem adnak ilyen helyeken gyári nokia garanciát, mert bizonyos szempontból problémás a telcsi! ha az ártírt pc-vel feljelentkezik bizonyos nokia adatbázisokba a telcsi - például a szoftver frissítése során -, akkor az átírt pc ténye rögzül a nokia adatbázisában, és ilyentén ugrik/ugorhat a gari! ha a frissítés után visszaírták a pc-t, és neked az eredeti jelentkezett fel, akkor nem feltétlenül van baj, de akkor is lehet gázos a dolog...
[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz szombatitomi #16264 üzenetére
Az eredeti code az akku alatt szokott lenni papíron.
szerk: megelőztek.[ Szerkesztve ]
valami
-
nagyúr
Sziasztok!
Létezik a telefonra normálisabb képnézegető progi, kb olyan színvonal mint ami az iphone-on van... ?
Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
válasz Vikthor #16268 üzenetére
LOL
Mindenesetre próbálkozhatsz a Nokia Photo Browserrel, meg a Resco Photo Viewerrel, úgy emlékszem ez a két legjobb program.
“All nothings are not equal.”
-
stewe780
őstag
válasz androcles #16256 üzenetére
Ha a videónál is rossz, akkor még hardver hiba is lehet. Túlhevül és kikapcsol, vagy valami érintkezési gond a ledeknél ami hő hatására jön elő. De végül is akármi is lehet, a lényeg, hogy vidd vissza és cseréljék ki.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
szombatitomi
senior tag
Ilyen nincs elromlott a telóm... nem írtam át product code-ot nemesissel, meg semmi, ( fel sem ismerte) csak kikapcsolt.. és most visszakapcsolom. kiírja hogy nokia, majd leáll. kivettem az akkut is már, és vissza.. most akkor mi legyen? fog ezzel menni a garancia?
-
NSC
csendes tag
Üdv!
Most lettem nokia 5800 tulaj. Meg tudjátok mondani, hogy a Nokia szervizben fel tudják nekem rakni a 40es szoftvert? (és ingyenes-e ez a szolgáltatás)
-
legenda
válasz szombatitomi #16274 üzenetére
esetleg még egy hard reset; link
ha nem segít, akkor szerviz - illetve vissza oda, ahol vetted, vagy ahová a garanciát adták, mert gondolom egy ázsiai régióba szánt telcsire, nem gyártói nokia garlevelet adott az üzlet...NSC; ha gyártói nokia garis a telcsi - és nem szolgáltatós -, akkor a nokia szervizében ingyen felteszik az új szoftvert! ha szolgáltatós, akkor nem biztos, ha nem szolgáltatós, de nem is gyártói nokia garis, akkor viszont nem lesz ingyen - ha felteszik egyáltalán...
[ Szerkesztve ]
-
NSC
csendes tag
-
legenda
igen, akkor 2 év nokia gyártói gari van rá!
szombatitomi; veszélyesek az ilyen üzleti garanciák, csak hozzájuk/az általuk kijelölt maszek szervizbe viheted a telcsit, ahol általában minden hibát próbálnak rádverni, mindenért - még egy szoftverfrissítésért is - próbálnak lehúzni! persze tisztelet a kivételnek, de sajnos sokkal több a rossz tapasztalat!
-
NSC
csendes tag
olvastam vhol hogy még újonnan le kell formázni és adni kell neki egy hard resetet.gondolom ezt majd elég akkor megcsinálnom ha rákerült az új szoft.
-
NSC
csendes tag
ja még annyi hogy olvastam a vitákat az első töltéssel kapcsolatban.
végül is hogy csináljam? -
Hegyirabló
veterán
Árulja el már valaki, hogy a faszomban lehet egyszerre megnyomni zöld, piros, kamera és bekapcsoló gombot? Csernobil után plusz egy ujjal?
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
szombatitomi
senior tag
válasz Hegyirabló #16290 üzenetére
Bal hüvelykujjaddal nyomod a zöldet, jobb hüvelykkel a pirosat, és jobb mutatóval a kamerát. A bekapcsológombot utána kell. (amúgy egyszerre is lehetne nekem sikerült)
[ Szerkesztve ]
-
ZoliM@ster
aktív tag
Relax man
Bal kéz hüvelyk ujj a zöld gomb,mutató ujj a bekapcsoló.
Jobb kéz hüvelyk ujj a piros,mutató ujj a kamera.legalábbis nálam így megy
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
Inarus
addikt
Csak hogy én is mondjak egyet (+az előzőek nekem elég nyakatekertnek tűnnek... ):
Jobb kezedben megfogod, mutatóujjal a kikapcsológombot nyomod, bal kezed mutatóujja a piroson, középső ujjad a zöldön, hüvelykujjad a kamera gombján.
Szerk.: Az előzőek nem is annyira nyakatekertek...
[ Szerkesztve ]
-
-
Quasi_modo
nagyúr
Most már csak az nem volt, hogy van még egy végtag...
valami
-
tariattila
veterán
válasz Quasi_modo #16297 üzenetére
azaz...és, hogy azzal az egyel is meg lehet oldani
-
törölt tag
Sziasztok! A középső gombot nyomva tartva előjönnek a futó alkalmazások. Csak váltani tudok köztük vagy valahogy bezárni is lehet őket?! Már egy ideje szemezek ezzel a géppel. Mennyi gond van vele?! A fórumot olvasgattam, de nem tudok dönteni. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 pro 128gb eladó!garis!
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest