- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
TokLac
senior tag
válasz tariattila #15604 üzenetére
Ettől függetlenül még ugyan úgy segítek, és a romok nem érnek véget.
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
TokLac
senior tag
válasz tariattila #15607 üzenetére
Minden ami a nokiára. A samuval azt is meglehet csinálni hogy a Nokia azt higgye hogy Nokia... Ovi is megy.
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
Csabyka92
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e itt valaki, aki ROM frissítésben jártas...
Délután óta próbálkozom, és most úgy tűnt sikerrel, járok...
DE!A JAF ezt mutatja épp:
A telefonom pedig fehér képernyőt úgy 12 perce.
Ilyenkor várnom kell még, állítsam át Normal módba, vagy húzzam le, akksi ki-be és készen van? Vagy valami hiba csúszott a gépezetbe?
Várom mielőbbi válaszotok!Üdv: Csabyka92
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 256 GB
-
64b0r
aktív tag
válasz Csabyka92 #15615 üzenetére
Adminisztrátorként futtattad a flashelést? Mert hallottam, hogy a JAF nem szereti annyira a Vistát...
Ha van XP-s géped, inkább azzal próbáld, nekem úgy sikerült.[ Szerkesztve ]
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
Csabyka92
csendes tag
-
tariattila
veterán
én is xp-n csináltam kétszer is...elsőre simán lefutott érdekes, hogy második alkalommal problémázott a driverrel és a win elkezdte telepítgetni miközben a JAF szépen le is állt...másodszorra ment...azért vannak fura dolgok ezzel még...
pár perc alatt le kell futnia! vedd le,kapcsold ki kezd előlről...és ahogy az előttem szóló írta...
[ Szerkesztve ]
-
Csabyka92
csendes tag
Ez igazából Win7, bár egyre megy... Windoes XP SP2 kompatibilitási módban futtattam, de nem adminisztrátorként, mert a "OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5" nyitotta meg a J.A.F.-t...
Próbáljam újra?
Sajna XP-s gépem nincsen, ennyiért pedig nem telepíteném újra.
Igazából ez a ROM dolog sem foglalkoztatott, de megláttam a 5800 Pro Edition V4 (Universal)-t és ez már tetszik nagyon... Ezért érdekelt volna, valójában mit sikerült kihozni a dologból.Samsung Galaxy S23 256 GB
-
Csabyka92
csendes tag
válasz tariattila #15619 üzenetére
Nekem ma másodjára csinálja ezt Win7 alatt... Du. átváltottam Normal módra, semmi nem történt, lehúztam, akksi ki-be, aztán természetesen változatlan állapotok fogadtak...
A rendszergazdagéknt történő futtatás ekkora jelentőséggel bír egyébként?
-
sbazsi
veterán
válasz tariattila #15593 üzenetére
egyébként az mit számít
-
tariattila
veterán
válasz sbazsi #15622 üzenetére
nekem nem rég cseréltek kijelzőt és telepet is... utána párszor elsötétült nekem is de az újraindulás volt... otthon a telep saruin feszítettem kicsit és utána egyszer sem csinálta...
nem feszültek rendesen az alaplapon lévő érintkezőhöz és a telep pici kotyogása miatt megszakadt az áramkör pár tized mp.-re mikor mozgott a tel..
csak erre gondoltam hátha nálad is ez volt...vegyél Legend-et !
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
válasz tariattila #15623 üzenetére
hát nem tudom.... egyszer már kaptam vissza hibás telót szervizből, utána kicserélték. most újraindulgat. májusban vettem, azóta több mint 3 hónapot nem volt nálam.
ezek után valahogy se 5800, se nokia, utóbbi több mint 15 éves "kapcsolat" után.és már az általam nem próbált 40-es firmware, se az ingyenes ovi maps nem dob fel.
én a desire-re várok.
holnap este meg is tapicskolom.[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz sbazsi #15624 üzenetére
ja bocs !!! van izlésed !!! Tudsz élni !!!
próbáld meg ezt a telep érintkező kintebbfeszegetéses módszert ! nekem bevált és azóta
remekül megy a teló...
én is hasonló cipőben járok bár vegyes a szervíztapasztalatom...legutóbb hatalmas két pirospontot osztottam ki nokiának! de a váltást nagyon komolyan gondolom én is csak még nincs kikristályosodva...a Desire tényleg ütőképes lehet! bár én egy legend-nek is nagyon örülnék...
de az új samu galaxy s se lehet egy rossz dolog de ott kérdés a kezelőfelület jósága... -
Csabyka92
csendes tag
válasz tariattila #15619 üzenetére
Kiírta a JAF, hogy Done.
További teendő, hogy ne rontsam el?
-
Csabyka92
csendes tag
válasz tariattila #15627 üzenetére
Igen, Local mode. Meg volt a Normal mód, onnan is Done a visszajelzés.
A telefon is befejezte a villódzást.
Mostmár be lehet kapcsolni?Samsung Galaxy S23 256 GB
-
Csabyka92
csendes tag
válasz tariattila #15629 üzenetére
Igen, kikapcsolva maradt. Lehúztam kábelről, telep ki-be, most próbálom bekapcsolni, de villódzik, meg olyan, mintha összefolynának a folyadékkristályok. Most pedig épp fehér képernyő, majd kikapcs...
Nem túl bíztató.
-
rin02
aktív tag
Megújult, vagyis kijött egy újabb verziója az OVI Áruháznak. Változás: 3 csillag helyett 5 csillag az értékelés, a csillagok színe lila lett. Durva. Nyílván csináltak mást is, de a lényeg: még mindig kilép.
Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html
-
tony7
tag
Sziasztok! A sógorom 5800 telefonja olyat csinál, hogy elindítja az egyik mp4 filmet és egy pillanatra van hang utána meg nem játssza le a hangot. A többi filmnél meg rendesen működik . Mi lehet a hiba?
-
sbazsi
veterán
válasz tariattila #15625 üzenetére
tudom, hogy egyik sem olcsó, a legend most 120 körül láttam (nyilván van olcsóbb is), a desire mennyivel lehet majd több? egy húszassal
már csak pénz kell rá, és találni olcsón.mellesleg a slussz poén, hogy meghalt a 8gb-os memóriakártyám. nem tudom, hogy mikor, hogyan. amikor megkaptam a cseretelefont, beletettem, és az hibát jelzett. most, hogy beletettem az 5800-ba, ez is. vagy még az 5800-ban halt meg, vagy a cseretelefonban.
arra is vonatkozik a garancia? -
tariattila
veterán
válasz sbazsi #15633 üzenetére
mindenképp azt mond, hogy a csere után az új tel. tette tönkre és ez már elég sok hibaeggyüttes, hogy eltusolják...szerintem kapsz újat ha határozottan adod elő és kitartasz... A jogaidat ne feledd hangoztatni az beválik...
tusi_: gratula...jól jártál azzal a tel.-el...
[ Szerkesztve ]
-
Csabyka92
csendes tag
válasz tariattila #15634 üzenetére
Azaz jobb szél, majd bal szél és mégegyszer bal szél csak szélesebb a fekete csík amiből indul a folyás...
Végigment megint a JAF, megvolt a Local mode, megint átkapcsoltam Normal-ra, de maradt minden...
Hard Reset? Phoenix vagy JAF-ban van a megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
Csabyka92
csendes tag
válasz tariattila #15638 üzenetére
hát nemtom, kikapcsolt állapotból indul úgyis, egy próbát megérne...
Nem nem látszódik semmi, mert be sem kapcsol, csak próbál úgy 10mp-ig...Megcsináltam a folyamatot újra, sikeresen végigment, bár a helyzet változtlan...
-
sbazsi
veterán
válasz tariattila #15636 üzenetére
Vodán keresztül intéződik a dolog. És egyszer már cserélték a telefont. Most pedig a panelt. Mindezt nem egész 11 hónap alatt. És a múltkori levelezésemről már ne is beszéljünk...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest