Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
válasz tariattila #13150 üzenetére
Akár egy hónap után le is tudom mondani a netet?
Az alap jelszó jól tudom hogy az ügyfél-azonosító?
-
tariattila
veterán
válasz pethYeti #13151 üzenetére
igen van benne egy önkiszolgáló rész ahol bekapcsolod a net csomagot ami addig aktív amíg ki nem kapcsolod...30napra szólnak, aktív állapotban újra indul és hozzáíródik a számládhoz a havidíj (dominónál ugye egyből leszedi) és a csomagleírás alján látod a státuszát...
dominónál így megy...a jelszót passzolom mivel dominónál más a rendszere a jelszavazásnak...[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
válasz tariattila #13152 üzenetére
Köszi!
-
rin02
aktív tag
válasz Gabesz1019 #13134 üzenetére
A keresőbe beütöd, hogy "landscape" , és ott lesz. Az első, ami jobb. (Én nem próbáltam ki, mert szignózni kell, de biztos izgalmas lehet, hogy elfordul a főképernyő is.)
Az tényleg igaz, hogy az X6 multitouchos lesz? "The new X6 boasts of Full body Capacitive (Multi Touch capable – first phone from Nokia)...". Kezd megtetszeni ez a telefon, mert az 5800 nagyon tetszik, csak kicsit tényleg vastag, meg hát nem annyira dizájnos, de ez viszont az. Bár annyi pénzt azért nem ér az X6 (150 ezer Ft). Majd ha az is 70 ezer forint lesz...
pethYeti: Nekem első hónapban 50 Mb-os csomagom volt, és rengeteget internteztem, és még úgy sem fogyott el, csak 20 Mb. Megéri az árát, bár én már megszüntettem, mert azért, hogy esetleg vonaton nézzem a PH!-t fölösleges, mert itthon úgyis megnézem mégegyszer.
[ Szerkesztve ]
Nokia 5800 GY.I.K.: http://logout.hu/cikk/5800_a_nokia_iphone-ja/bevezeto.html
-
old rocker
veterán
válasz tariattila #13147 üzenetére
Pedig nem ijesztgetni akartalak...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
tariattila
veterán
válasz old rocker #13156 üzenetére
gondoltam....de ez lett belőle
Na ma nem bírta a teló a -1 fokot másfél óráig kint a zsebemben...
két csík volt a sötét képernyőn alul és felül ami szürkén pislákolt...
Bent felmelegedett és visszatért belé a lélek[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
válasz tariattila #13157 üzenetére
Akkor szólhatsz is a szervizbe hogy rendeljenek neked egy kijelzőt mert ez csak egyre gyakoribb jelenség lesz
-
Rlaci
csendes tag
Sziasztok!
Mióta felkerült a 40-es szoftver, azóta, ha a "Parancsikonos" megjelenítést választom (ami a 31-esnél is volt), akkor nem tudom kitenni a főképernyőre az e-mail hivatkozást. Régen felül voltak a hivatkozások, alatta a keresés és az e-mail.
Most viszont csak akkor jelenik meg az e-mail hivatkozás a főképernyőn, ha az új stílusú, a felső sávban a névjegyeket, az alsóban a hivatkozásokat mutató képernyőt választom. Ez viszont nem igazán tetszik.
Van ötletetek, hogyan lehetne visszaállítani a 31-es szoftvernél megszokott főképernyőt? -
ZoliM@ster
aktív tag
Az X6-ban gyakorlatilag a CWM ami drága.Egyébként én eddig rettentő Nokia párti voltam/vagyok.Meg vagyok elégedve az 5800-ával is,mert ennyi pénzért tényleg nagyon jó,de a következő telefonom(ha csak Nokiáék nem durrantanak valami nagyot addig) már nem Nokia lesz.Sajnos ez "leragadás" ami náluk tapasztalható rettentő.Mindenhol csak a rezisztív TFT képernyő stb.Inkább rászánok kicsit többet és veszek egy komolyabb telefont,amit ha oda érünk és a nokia is dolgozik addig lehet,hogy még mindig Nokia lesz,de jelen állás szerint én el fogom hagyni őket
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
törölt tag
valaki szóljon már a nokiának hoy a margit híd le van zárva
-
tariattila
veterán
válasz ZoliM@ster #13160 üzenetére
Ez szerintem annyira aktuális és helyénvaló hsz.,hogy kár off-ba rakni !!!
...hátha beolvas ide a Nokia vezérigazgató...
-
FRENK1988
veterán
Nekem azért ilyen nem jön elő. Kopp-Kopp
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Kleroo
veterán
Azért kezdenek észhez térni. Maemo,az x6 már kapacitív.de pl egy samsunghoz képest elég komoly lemaradásban vannak. Szerencséjük,hogy sokan már csak elvből se vesznek koreai "vackokat" merthogy a nokia=telefon.
De mostmár tényleg belehúztak. Bár egy oled kijelző még elférne....[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
törölt tag
válasz tariattila #13164 üzenetére
akkor talán nem kéne úgy árulni a cuccost, 98% lefedve(navteq)
közlekedési infóval, és friss térképpel, amúgy
ha váltok omnia 2-re, megveszi használtan a nokia ez a tutifont?a motorola volt=telefon nem a nokia
[ Szerkesztve ]
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz Kleroo #13167 üzenetére
Jó mondjuk én Samsungot nem vennék elvből Inkább HTC és társai márkákra gondoltam, androiddal,AMOLED-del,multitouchal,stb.
Pl. itt a Nokia N97.Kikiáltva "zászlóshajónak(anno)".Gyakorlatilag processzora 0,kijelzője 0.Ehhez képest annyi pénzért már simán veszel egy HTC-t/Samsungot.És ezért mondom én,hogy ha lesz lehetőségem rá,hogy 100k körül/felett vegyek telefont,akármennyire is Nokia "fan" vagyok NEM fogok Nokiát venni(hacsak addig meg nem változik a nokia hozzáállása és kínálata ill. kezdeti árfekvése meg nem változik)
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
FRENK1988
veterán
válasz tariattila #13166 üzenetére
Tegnap én is adtam az érzésnek hólapátolással, de akkor sem vettem észre semmit a kijelzőn.
ZoliM@ster: Osztom a véleményed.... Sajnos[ Szerkesztve ]
-
styng
csendes tag
Hali
Hol tudom kikapcsolni az érintésre rezgést
5800-n?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Kereső balra fent
Amúgy mondjuk itt.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
bananjoe
csendes tag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy tegnap óta a telefon főképernyőjéről eltűnt az email értesítés (a legutolsó email fejléce). A sáv ott van, csak nincs semmi szöveg ott, illetve ha rányomok, akkor beszínezi, és ennyi, nem lép be a postafiókba.
A beállításoknál próbáltam ki-be kapcsolni a témánál az értesítőt, de nem sikerült. Illetve próbáltam ki-be kapcsolni a telefont is, de ez sem oldotta meg.Hard reset kellene? Elég érdekes, mert semmivel sem idéztem elő a problémát, egyszer csak megnéztem, és már nem volt ott...
Előre is köszönöm a segítséget.
L.
-
old rocker
veterán
Egyre inkább arra a szubjektív következtetésre jutok, dobálják ki nagy gyorsasággal az egyre újabb és újabb telefonokat Nokiáék, amelyek lehet,hogy laboratóriumi körülmények között jók, csak a gyakorlatban a júzer szív vele a rejtélyesebbnél rejtélyesebb ( és bosszantóbb) kisebb-nagyobb hibákkal. Olyanokkal,amire a szervizeldében csak vonogatják a vállukat. Ahogy lejjebb írtad is, a fogyasztók egyre kiszolgáltatottabbak. "Mi mindannyian egy jól bevált fogyasztói szokás melléktermékei vagyunk". (Fight Club) A mostanában kipróbált telefonok mindegyike produkált valami extrát. E51, E52, N78, 6120C, E75, 5800. Ha mást nem, fagyizást, akksi-ki be típusút. A legstabilabb symbiános telefonom akis 6120C volt... Az E52-vel kapcsolatban esszéket írtam a Nokia Messaging szolgáltatásról, amit a trémobil most már egy úgy 40-es csomaghoz is enged hozzárendelni 590 Ft-ért. Eddig ugye 100 MB volt a minimum. És az E52-nél egy e-mail cím telepítés N.M. nélkül tiszta trükközést kíván.De az E75-nél is.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
stewe780
őstag
A-GPS használatával szobában is meg tudja határozni a maps a saját pozíciót? Tehát tisztán cellainfóból is kellene adnia egy elnagyolt értéket? Mert nálam nem akar.
("beadtam a derekam" a "korlátlan szabadság" érdekében , vettem egy 20MB-os csomagot a pannonnál, 480HUF. Nem tudom mire elég, majd tesztelem. Ha nagyon sovány akkor a következő a 100MB, 990HUF)
[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
old rocker
veterán
A Google Maps tudja sepillanat allatt így, hozzávetőleg meghatározni a pozíciót.
-
stewe780
őstag
válasz FRENK1988 #13180 üzenetére
"A cellainfóból nagyjából belövi az ott tartózkodó műholdak számát."
Ezen mondat szerint nem kell, hogy menjen a szobába, mert akkor a cellainfó nem egy elnagyolt helyzetet szolgáltat, hanem a GPS műholdakra való rátalálást segítő infót ad. Márpedig az én mostani pozíciómban semmilyen GPS-re nem találhat rá akármennyire is segítve van.
Valaki másnak? Megy szobában, pincében, metróban, csatornarendszerben az A-GPS?
-
stewe780
őstag
válasz old rocker #13181 üzenetére
hmmmmm, a kijelentésed egyben azt is jelenti, hogy a Nokia Maps nem tudja?
-
legenda
válasz stewe780 #13183 üzenetére
nem jelentheti azt, mivel tudja!
a szobában helyzettől függően elég tág fogalom, de a-gps segítségével adott esetben a lakásban is foghat pozíciót, ahol a-gps nélkü nem, vagy csak nagyon lassan menne!
mellesleg az a-gps nem helyettesítő eszköz, csak rásegít a pozicionálásra![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sirarcheer
senior tag
válasz stewe780 #13182 üzenetére
Szia!
Én is nem rég használom az A-GPS.
Nálam a nokia maps egy piros ponttal jelöli hogy hol vagyok (épületen belül.), és egy szélesebb halványabb kört rajzol köré, hogy kb ezen a területen belül vagyok.
(Mivel nem pontos a meghatározás.)
Amint rálát gpsre nyomban pontosít.PSN: sirarcheer
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Úgy néz ki behalt a 8GB-os kártya, amit adtak a telefonhoz.
Szerintetek kicserélik azonnal, vagy genyózni fognak?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
stewe780
őstag
válasz sirarcheer #13186 üzenetére
Nekem is ott a pont, meg a halvány karika, de mind a kettő hülyeséget mutat, a kerületet sem találja el. Nálad amikor még csak a nagyjábóli pozíciót mutatja akkor hogyan áll a műholdjelző oszlopsor? Vannak benne zöld oszlopok? Nálam csak egy sárga villogó a többi szürke.
-
stewe780
őstag
NNnaaaa, végre sikerült! Nem tudom mit rontottam el, most rajzol egy bazinagy rózsaszín karikát, azon belül vagyok tényleg.
Amúgy nemsokára csatlakozom a Nokia lehordó klubba..., rebootolt 1et a telcsi, ilyet még nem csinált eddig soha.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
ALI_G
veterán
-
rin02
aktív tag
A kapacitív hiányodra itt az X6. Az meg tényleg igaz, hogy nem az N97 a zászlóshajó... Ismerősömnek olyan van, és igencsak nem érzékelek túl sok különbséget ez meg az között. Főképernyő, nagy tárhely, azt ennyi. Biztos vannak még nagyon sok "jó" tulajdoinságai, de kétszer ennyit nem ér. Szerintem a zászlóshajó a Nokiánál az N900. Lehetne kapacitív kijelzős, és kész is a nagy durranás. Persze azért nem ilyen egyszerű, de annak van multitouch-ja, 3D chip-je, nagyobb processzor, stb. Már már hasonlít az iPhone 3GS-hez, sőt.
-
FRENK1988
veterán
válasz Hegyirabló #13187 üzenetére
Kellékekre csak 1 év gari van. De az utánajárás költségéből vehetsz egy másikat. De egy próbát megér.
rin02: biztos hogy az N900 a zászlóshajó[ Szerkesztve ]
-
markingoo
csendes tag
Sziasztok! Végre megérkezett a telefonom!! Eddig nagyon tetszik, működik rendesen! Képzeljétek, t-mobilos csomagban még mindig benne van a tv-kábel és kis álvány, nagyon meglepődtem. Tudnátok segíteni,hogy mit csináljak a telefonnal először? Vagy tudnátok linkelni ilyen alap beállításokat(videókonvertálás, 3G kikapcsolás, stb)Előre is köszi!!
-
kp78
addikt
válasz markingoo #13197 üzenetére
Tessék két link:
Ezt nagyon ajánlott elolvasni ill. ez is nagyon hasznos.
A 3G kikapcsolásra meg megleled a választ a kis keresővel balra fent.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
rin02
aktív tag
válasz markingoo #13197 üzenetére
Szerintem: Csinálj egy hard resetet, esetleg leformázhatod a mem.karit és annyi. Nem kell belemerülni. Az a lényeg, hogy ne rakd tele programokkal, és lehetőleg ne hackeld szét. (Utóbbiról dönthetsz, csak azért írtam, mert én biztos nem csinálnám, úgy szeretem a telefonom "belsejét", ahogy azt a gyártó tisztán megcsinálta.) Én sokmindenre használom, van rajta 5-6 alkalmazás, amik nagyon lényegesek, játékok esetében pedig igényesek(polarbites játékok). Ezeket ajánlom. Ja, és ez csak az én véleményem, nekem nehogy itt rámtámadjanak a hackelősök.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest