- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz tariattila #12247 üzenetére
Nem a fordulásra gondoltam.Hanem arra,hogy le van maradva.Tehát már 2-3 utcával odébb járok mint ahol a jármű ill. pl. itt nálunk kb. 2 éve építettek egy körforgalmat, ami az OviMaps-ban nincs benne Azért ez nem kellemes,ha egy ilyen egyszerű dolog is kimaradt belőle,persze tudom majd biztos frissítik a térképet, meg azt is hozzáteszem,hogy nem mindig van lemaradva,de akkor is idegesítő
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
FRENK1988
veterán
Hát úgy néz ki meg kell ettől a jó kis telefontól válnom.
Pont mire kijön a normális szoftver hozzá.Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
verser233
senior tag
válasz tariattila #12250 üzenetére
Köszi! Átolvasom
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
FRENK1988
veterán
válasz ZoliM@ster #12253 üzenetére
Megcsuktam az autó elejét, és munka nuku így a legjobban szeretett tárgytól válok meg (amire még lehet kereslet)
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
dipeti
senior tag
Emberek, ez a N97 barna téma 10/10. Ajánlom mindenkinek!
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
FRENK1988
veterán
-
ynsane
csendes tag
Hali!
Frissítettem 40-es fw-re és a wifi vevő vhogy sokkal gyengébb lett
Megtalálja ugyanazokat, de nem képes egy oldalt betölteni, 150kb-nál megáll...
a régi fw-vel simán ment ugyanonnanMásnak is van ez, esetleg vmi 5elt?
-
ynsane
csendes tag
nem fagy le a böngésző, csak nem tölti be az oldalt
arra gondolsz h a telefonon más program használná a wifit? nemtudom h lehet azt megnézni? -
dipeti
senior tag
Hali Nem tudtok vmi progit ajánlani ami helyetesíteni tudná a naptárat és kiteszi az emlékeztetőt a homescreenre?
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
tresh
veterán
válasz ynsane #12262 üzenetére
Ha más eszközön jól működik a wifi akkor kilőheted a router beállítási ill net hibáját(gondolok arra h pl nálam repeszt a net telon itthon 20Mbites nettel míg máshol hasonló a szitu, a telon úgy látod hogy használja valami alkalmazás ha kint a kis rádióvevős ikonja.Amugy meg amit javasoltak hard resit neki
[ Szerkesztve ]
-
markingoo
csendes tag
sziasztok!
Azt halottam hogy a telefon nem támogatja a word fájlokat, avgyis nincs rajta dokumentum olvasó. Tudtok valami dokumondtumolvasó programot ajánlani? Nagyon fontos lenne!!
Előre is köszönöm!!! -
kp78
addikt
Na úgy tűnik végre van egy használható Adobe Reader program is 5800-ra.
Ha így megy tovább, nem is tudom mikor fogom eladni„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
vscotina
aktív tag
Szervusztok!
Nem vagyok teljesen képben, hogy akkor most az Ovimaps teljesen ingyenes??? Ha hangutasítást kérek tőle akkor már fizetős??? Nemigazán értem a dolgokat, lehetne valami részletes infót, ha valaki tud, segítsen. A nokia.hu oldal nem egyértelmű
[ Szerkesztve ]
Üdv. vscotina >>szép és okos szőke cicababa >>>Panasonic G
-
kp78
addikt
Nekem is egyszer kell csak megérinteni.
vscotina
A kereső csodákra képes.
[link][ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
bnss
veterán
Nem, már megvan egy ideje, csak az új Ovi Maps-nál tűnt fel, hogy mennyivel kezelhetőbb, ha nem kell kétszer az adott objektumra bökni.
szerk.: mintha egy kicsit nagy lenne a csend ezzel a hírrel kapcsolatban, vagy csak azért van, mert nem volt még időm nemzetközi oldalakat böngészni?
kp78: köszi a reakciót. A kérdés arra irányult, hogy pl. kontakoknál csak nálam kell kétszer érinteni a kijelzőt, ha nem a lista első elemét szemelted ki, hanem pl. a másodikat. Közben Karma megválaszolta a kérdést.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
vscotina
aktív tag
Akkor ez micsoda????
Szerezze be a Városfelfedező, Autóval, Forgalom és biztonság szolgáltatásokatEsetleg már megvannak ezek a prémium szolgáltatások a készülékén? Indítsa el a mobiltelefonos Ovi Térképeket, és válassza az Opciók > Vásárlás és licencek > Saját licencek > Frissítés pontot.
Az Autóval navigációt egy hétig ingyen is tesztelheti, vagy megvásárolhatja a Városfelfedezőt illetve az Autóval navigációt és a Forgalom és biztonság szolgáltatást is.
InternetkapcsolatCsatlakozzon az internetre, és hozzon ki még többet az Ovi Térképek alkalmazásból a mobiltelefonján. Így közvetlenül a készülékre tölthetünk le térképes helyszíneket, és támogatott GPS-vevővel pontosabb helymeghatározást, illetve jobb keresési eredményeket és műholdas térképeket kaphatunk. Továbbá részletes leírást kaphatunk az Ovi Térképekhez igénybe vehető mobiltelefonos prémium szolgáltatások révén arról, hogy a Lonely Planet, a Michelin és a WCities milyen helyeket és programokat javasol, valamint az Időjárásról, a Forgalmi információkról és a sebességmérő kamerákról is tájékozódhatunk.
Indítsa el a Térképeket, és válassza ki az Opciók > Eszközök > Beállítások > Internet > Induláskor kapcsolódás lehetőséget, és ott válassza az Igen, Nem vagy a Mindig kérdezzen rá lehetőséget. Az előfizetéstől függően a szolgáltató díjat számíthat fel, amikor az internetre csatlakozik a mobiltelefonos Ovi Térképek alkalmazással.
Tervezze meg az útját online az Ovi.com oldalon. Keressen meg, mentsen el és másoljon helyeket és útvonalakat a mobiltelefonos Ovi Térképekre. Kezdésként telepítse a Térképek hátterében álló, böngészőbe beépülő modult, és jelentkezzen be vagy regisztráljon az Ovi szolgáltatásra. Látogassa meg a maps.ovi.com oldalt.
TámogatásItt megtudható, hogy hogyan tervezzük meg az utat online az Ovi.com oldalon található Térképekkel, további tájékoztatás kapható a mobiltelefonos Ovi Térképekről és a Térképek alkalmazás korábbi verzióiról.[ Szerkesztve ]
-
Már a Nokia is rájött erre, a Symbian^3-ban elvileg már kipusztítják ezt a duplaérintéses brokiságot (persze nem önerőből, valamelyik beszállt ISV tette a javaslatot erre. Már nem emlékszem melyik.).
21-én jött ki az ingyenes Maps. Szerintem egyáltalán nincs csönd.
A Store része az meg csak spekuláció volt.vscotina: Most képletes leszek (előre is elnézést). A nokia.hu egy nem karbantartott, igénytelen rakás fos. Egyáltalán nem szabad onnan semmit se készpénznek venni, mint ahogy pl. a telefongurunak se szabad hinni. Ezt olvassad inkább.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
vscotina
aktív tag
Szervusz Karma!
Köszönöm a választ, de nekem mégsem tölti le a hangos navigációt, sem a gyalogos programrészt, akkor vajon miért??? Wifin próbálok kapcsolódni fel is megy az Ovi oldalra, de aztán kidob és nem csinál semmit.
-
Nem. Ez most tényleg az volt csupán, alaptalanul.
vscotina: Hát akkor töltsd le a hivatalos oldalról.
“All nothings are not equal.”
-
bnss
veterán
Értem, köszönöm a felvilágosítást. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy az 5800 NE árakat miként befolyásolja az ingyenes navigáció. Mert így egyértelműen nem ér meg ~20k-val többet, amikor a plusz kiegészítőket 10k-ból bőven be lehet szerezni. A felhasznált anyagok minősége kérdéses - legalábbis számomra.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
stewe780
őstag
Azért ez az ovi store elég fapados. Akármennyire is dolgoznak a marketing osztályon, a fejlesztők is összekaphatnák magukat 1 kicsit. Én például letöltöttem a Labirinth Lite játékot. Nagyon bejön, szerintem az egyik legjobb (ezen lehet vitatkozni, másoknak más jön be, most nem ez a lényeg). Van benne 3 pálya, ami igencsak kevés. Szóval valahogy rákeresnék a Labirinth nem Lite változatára, de nem lehet benne keresni. Vagy csak én nem találtam meg??? Nem rohannák megvenni, de azért az árára kiváncsi lennék, ha pár százas, még lehet beruháznák, de így, hogy meg sem találom... Megpróbáltam lapozni a telcsiben, de max. 10 lapozás után majdnem mindig kilép a böngésző. Szóval eddig még a lehetőségét sem tudtam elérni, hogy megvegyem...
Bon3ss
10 ezer az autós tartó bolti ára, szerintem ha lemegy az árkülönbség ez alá akkor már futhat az is külön termékként. Mondjuk ha 70 az XE, akkor 75-80 közé belövik valahol az NE árát, és máris lesz aki azt veszi.[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
markingoo
csendes tag
sziasztok! Tud valaki mondani egy Doc olvasót a telóra?? Fontos lenne!!!Előre is köszi
-
kp78
addikt
Hát ez az OVI áruház a kb. olyan szinten van, mint amit a neve magyarul jelent, nálam is egyfolytában kilép, pár oldal lapozása után elszáll.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
FRENK1988
veterán
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Laci993
csendes tag
Nekem elég kedvezőnek tűnik, hogy csak 40K-ról indul. De lehet hogy csak én nem értek annyira a mostani adok veszekhez...
-
stewe780
őstag
Megvan a keresés az oviban! Nem az opciók menüjében kell turkálni utána, ahogy én tettem, hanem a felső sáv alatt a search all items, az nem csak kiírja, hogy éppen mire keres, hanem arra kell rányomni, és akkor meg lehet adni keresést.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
kp78
addikt
-
Orient84
aktív tag
csáó
milyen a teló?én most gondolkozok egy navi editionon.vmi vélemény róla?jó a navigációs része?wifije?dokumentumokat szépen kezel?word,excel?
a menü ikonokat meglehet változtatni?nekem nagyon nem jön be:S -
törölt tag
válasz Orient84 #12294 üzenetére
a mostani ovi map egy szar, hiába ingyenes
de van garmin, viszont nekem álló helyetben vagy lassan haladva elmászkált, mintha gyenge lenne a gps vevő, na ha ilyenkor autómata újratervezés van beállítva, akkor
jobb ha tutod pontosan hol vagy
ja az új 40-es szoftal úgy be tud fagyni a teló mint már régen, igaz nem hivás közben, vagy közvetlen után
ja és jó kis kavarás van az ovi miatt a pc-szoftal is mert egyik se teljes és mindkettő kellhet, az ovi is és a pc-suite is
szóval nem unatkozunk
aki nem izgalmakatkeres annak még mindig felejtős ez a teló, bedig de széép lett volna[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sirarcheer #12298 üzenetére
akkor használd csak szerintem téged a nokia pénzel hogy ilyeneket mondasz
[ Szerkesztve ]
-
henesa
aktív tag
Ma leteszteltem a az Ovi térképet /Gps -t és teljesen rendben van nem késik " nekem " Ezt használom a garmin helyett aztán lakva ismeri meg a az ember másikat ugye
Mindig jó ha van egy Gps -ed de jobb a kettő
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Microsoft Excel topic
- Politika
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest