- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nagyon szép lett. Aki Nokia-fan, és egy alap telefon kell neki, teljesen jó választás. Bár a zongoralakk billentyűzet riasztó.
-
atike
nagyúr
Nekem (sem) jön be... De amúgy annyira nem rossz.
-
Ricardo
titán
"Ez egy teljesen jó telefon, nem tudom mit fikázzátok."
Tudod te azt Pár hozzászólással ezelőtt írtad hogy az árazást nem mindíg érted. ennyi a titok. a 2700 sokkal jobb vétel (hogy házon belül maradjak), ez meg jelenleg túl van árazva.
Ha majd felveszik a szolgáltatók olcsóbb lesz...stb, meg nem számít ezen a téren, mert ennyit függetlenül nem ér. -
meroly
veterán
Árban és tudásban jobb vétel, de nem alternatíva, mert a 2700 multimédiában jobb, ez meg (talán) üzemidőben. Nálam ez utóbbi jóval többet ér mint a 2megapixel.
Az új független árak megjelenéskor tényleg a csillagos eget súrolják, sokszor a Nokia feliratot kell megfizetni, ezt elismerem.Impossible is nothing
-
Teszla_
senior tag
Ez az utóbbi pár hónap legjobban tetsző Nokiája. A színét szerintem nagyon eltalálták. Nem úgy, mint az árát... Én max 12-15k-val mertem volna indítani.
Biztos sokaknak bejön majd és fogják venni. Édesanyám is úgy van vele, hogy csak telefonál és sms-ezik a telefonnal, de igenis örül neki, ha színes kijelzős és pofás a telefonja.
Én pl szó nélkül odaadnám érte a Motorola W388-amat, mert bejön -
Titan44
tag
Hagyjuk kategóriás Nokia... 20 pénzért sokkal jobbat is találni.
Nokiának inkább olcsós érintősre kéne rámennie, mert azon a téren szépen kihúzzák a lába alól a talajt...A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
alamuszi
senior tag
Már kihúzták.
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
-
gamerkiller
senior tag
A kamera vicces, de munkástelefonnak nem lenne rossz.
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
zolikaDB
veterán
Csak azért vettem 2700-t, mert ez volt a legolcsóbb Nokia prepaid-del, amire volt esélyem az elpusztult 3110c-m mentését átteni (telkönyv, SMS, jegyzet, naptár). Kábel híján bt-al. Ha ez lett volna a t-nél, gondolkodás nélkül megveszem. Nekem dolgozni jó, igaz a 2700 nem olyan strapabíró, mint a 3110, mármint nem olyan masszív, a 2690 ára meg olyan alacsony, h még ezt is ellensúlyozza.
-
-
máyköl
veterán
Nekem kimondottan tetszik.
-
AniChan
csendes tag
Július 15-től 2990 Ft lesz a djuice-nál, feltöltőkártyásan! Azért ez mégiscsak jobban hangzik mint a 20ezer....
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Kés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.