Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
Kedves Ricsi, nem lepődnék meg, ha se autót, se LED villogtatónál bonyolultabb elektronikát/firmware-t nem láttál volna közelről a megnyilvánulásaid alapján, én a helyedben nem okoskodnék itt...
Tökéletesen helytálló volt bambano idézete, azok ilyen vak-optimisták jövő kérdéseiben, akiknek nincs rálátásuk a műszaki dolgokra. Ráadásul mindent félremagyarázol. Vitatkozz inkább a galambokkal a parkban.
-
btprg
senior tag
Én érzek némi különbséget két dolog között:
1. Találkozok véletlenül egy idiótával aki megpróbál kinyírni.
2. A világ bármely pontjáról bárki szórakozásból kinyírhat bármikor, vagy egy szoftverhiba szintén bármikor.A második nekem kevésbé szimpatikus, mert ott esélyem sincs elkerülni a bajt. De elfogadom, ha neked más a véleményed
(Olvasom másik hozzászólásodban a személyes érintettséget, ez alapján meg tudom érteni hogy így érzel.)
#66 (Somatom)
"Ha visszaolvasol, akkor azt is észreveheted, hogy a robotautók ellenzői nem beszélnek tilalomfákról. A támogatók viszont gyakran említenek szükséges kényszerintézkedéseket a humán irányítású magánautókat preferálókkal szemben. Miért kellenének kényszerintézkedések?"
Többek között engem is ez zavar...
-
btprg
senior tag
válasz
Gargouille #55 üzenetére
+1
Minden szavaddal egyetértek.#49 (fairi)
"Old timerek sose fognak kihalni. Gondolom valami jeladót tetteknek be így önvezetők is látni fogják és robotagyak figyelmeztetik egymást, hogy egy őrült ember is van közelükbe."
Ebben reménykedek én is...
De sokan már itt is azon kínlódnak, hogy az önvezetésen kívül minden más csak versenypálya, vagy gigaadókkal ellehetetleníteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest