- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
Na, most olvasom, hogy az október 27-re tervezett londoni debütálást is lefújták (link). Hááát... erős a gyanúm, hogy ebből már nem lesz karácsonykor slágertelefon.
Rendben van, hogy kegyeleti okokra hivatkoznak, de szerintem ezzel a két partnercég jó nagy, zsíros csontot dobott a konkurenciának, mivel az Apple - amint olvasom -, semmit nem változtat a roadmapjén és az előre eltervezett menetrend szerint dobja piacra az i4S-t.
Szóval, lehet azt mondani, hogy mennyi együttérzés szorult a Googlebe meg a Samsungba, de ez nem kevés dollárba fog kerülni nekik, úgy sejtem. -
DarkChild
senior tag
Érdekes kis összefoglaló a ketyere paramétereiről: itt.
-
DarkChild
senior tag
válasz qpwoeiruty #188 üzenetére
Meglehet, bár ne feledjük azt sem, hogy hozzánk minden később jut el, szóval én kicsit már szkeptikus vagyok a tekintetben, hogy még idén kézbe foghatom... De ne legyen igazam
-
DarkChild
senior tag
Hmm, ez is érdekes: ez volna a boot képernyő?
http://www.droid-life.com/2011/10/07/is-this-the-galaxy-nexus-boot-animation/ -
DarkChild
senior tag
válasz qpwoeiruty #206 üzenetére
Azt kiszúrtam én is
-
DarkChild
senior tag
Hiába, legszebb öröm a káröröm
Én is izzadtam már le, amikor lefagyott az iPhoneom és csak hosszú percekig tartó kínlódás után tudtam restartolni. Pedig elolvastam a kézikönyvében lévő két oldalas (!) útmutatót is, hogyan kell fagyás esetén rebootolni
Amúgy én is hülyét kapok az ilyen lőzungoktól, amikor azzal jönnek, hogy az iPhone mennyivel felhasználóbarátabb, meg minden másnál gördülékenyebben működik a kezelőfelülete... Mindhárom oprendszert próbáltam és mindegyiket abszolút használhatónak, user friendlynek találtam, így aki valamelyikre azt mondja, hogy használhatatlan sz*r, az nem ért hozzá, vegyen inkább magának egy ősrégi Nokia 3210-est, azzal csak elboldogul -
DarkChild
senior tag
Egy pillanatra felbukkant...
http://www.phonearena.com/news/Samsung-Nexus-Prime-pops-up-at-a-retailers-web-page-in-Singapore_id22901 -
DarkChild
senior tag
Nem baj az, ha kevesebb a megapixel, kisebb lesz a képzaj (sok kis piros pötty) is az esti fényviszonyoknál készült képeknél
Viszont egyik postban valami olyasmit írtak, hogy a fényképező valami extra gyors lesz - az exponáló gombot félig megnyomva máris beugrik az alkalmazás és már fókuszál is. Szóval valószínűleg a háttérben "letéve" folyamatosan fut majd a kamera szoftvere, hogy gombnyomásra azonnal elő tudjon ugrani.
Kíváncsi leszek...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest