Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Telepíthető az iOS 18.1, megvan, mikor érkezik az Apple Intelligence
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Az ujjlenyomat olvasó pont engem "meghatott",(ahogy fogalmaztál)nekem ez a kényelmesebb.
Az,hogy neked nem tetszik,az egy dolog, szubjektív.
Nekem tetszik.
És igenis egyedi,mert azt mondtad,hogy nem az. Pedig de. A forma és a szoftver felület. Korábban is mondtam.
Akkor a sztereó hangszórók is már régebb óta jelen vannak,a korábbi modelleknél a dokkolási lehetőségek,stb....
A többi márka,amit említesz,.....Nekik is megvan az egydisegük szintén. De azt kijelenteni, hogy a Sony-nak nincs,az nettó baromság,már ne is haragudj.HARLEY-DAVIDSON
-
törölt tag
Az általad felsorolt telefonok valamilyen szinten biztosan olcsóbbak és jobbak mint a Sony készülékek de mindenki maga dönti el mikor telefont vesz, hogy melyik éri meg a legjobban. A felsorolásodban csak kiragadott példák vannak és összességében hagy maga után némi magyarázatot, hogy ezek a funkciók mennyire fontosak egy felhasználónak. Sony Xperia XZ-m van a legújabb android rendszerrel nagyon megvagyok vele elégedve és ha már választani kellett nekem fontos volt a vízállóság megléte. Amilyen telefonokat felsoroltál például nekem egyik sem ütötte meg azt a mércét amit elvárhatok egy készüléktől. Az eladások csökkenése nagy veszély és nehéz lesz visszacsalogatni a vevőket de gondolom ezt ők is látják és vagy tesznek ellene vagy marad így. Nagy a verseny!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest