- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Ki milyet rendelt egyébként? Midnight vagy Mirror?
-
bajaki
őstag
Gyári üvegfóliát rendelt/használ valaki? Mik a tapasztalatok, mennyire lóg be a szélén a fekete keret?
-
bajaki
őstag
Azzal van valakinek tapasztalata, hogy ha "csak" tartozékot rendelek az oldalról ott mivel küldik Priority-ként és Standard-ként? Mármint ott is a UPS és DHL páros játszik, vagy más postaszolgálat?
-
bajaki
őstag
Használja valaki a telefont fólia nélkül / esetleg használt más GG5-ös telefont? Mennyire karcolódhat vajon?
Nagyon idegesít az előre applikált fólia, nem túl jó minőségű szerintem, néhány nap alatt már jó pár karc látszik rajta, pedig csak szemüvegtörlővel törölgetem.Korábban használtam egy Xiaomi Redmi Note 4-et fólia nélkül néhány hónapig (azóta már a testvérem használja a telefont) és egyetlen egy karc sincs rajta, bár nem tudom, hogy azon milyen GG van.
Az OP fórumain sokan panaszkodnak, hogy könnyen karcolódik a GG5, csak hát ki tudja kinek milyen a használati szokása.
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
válasz Macika66 #1409 üzenetére
Sajnos az enyémen keletkezett néhány karc, fene tudja mitől, mert mindig nagyon vigyázok a telefonjaimra. Egyébként nem lenne vele gond.
5T-hez én is berendeltem annó egy csomót, de csak a Nillkin vált be. Az is volt utána rajta végig, amíg el nem adtam. Bár szépen letapadt, a szélén azért összegyűjtötte a szöszöket, ez volt az egyetlen szépséghibája, egyébként rendben volt. Rendeltem már egyet a 6-oshoz, meglátjuk itt milyen lesz.
-
bajaki
őstag
válasz Ochocinco46 #3330 üzenetére
Nillkin, nekem bevált. Igaz ez csak akkora mint a kijelző, de nálam teljes felületén letapadt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest