- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
janeszgol #38 üzenetére
Teljesen tárgyilagos voltam, ráadásul offba tettem a hozzászólásom, pedig gyakorlatilag nem volt az, hiszen a topic az MWC helyzetéről szól a járványhelyzetben. Ha mélyen nem is érdemes belemenni itt, az óvintézkedésekkel kapcsolatban alkotott vélemények abszolút nem számítanak offnak.
Ezzel szemben a most általad felhozott érv éppen arra világít rá, hogy még ilyen óvatossággal sem az igazi a helyzet, azaz érdemes élni a rendelkezésre álló óvintézkedésekkel. -
B1T3
addikt
válasz
csorbajeno #29 üzenetére
Azt hiszem, mi egy véleményen vagyunk. Azt szerettem volna kihangsúlyozni, hogy bármennyire is kompromisszumos megoldás az általam javasolt, úgy gondolom, ez volna a helyes út, ha megtartják. Bár a vakcina sem akadályozza meg teljesen a fertőződést és a továbbfertőzést, azért nagyságrendekkel kevesebb veszélyt rejt egy olyan személy, akinek a szervezetében már a kezdeti szakaszban elakad a vírus reprodukálódása, ha pedig ezt egy friss negatív teszt követelményével is megfejelik, elmondható, hogy a lehetőségekhez mérten megtették, amit lehetett.
-
B1T3
addikt
válasz
janeszgol #27 üzenetére
Ha meg tudod indokolni, miért támogatná a prevenciót, nyugodtan.
De azért amit én írtam, abban van ráció. Még mindig jobb annyira biztosra menni, amennyire csak lehet, mint hogy elmaradjon idén is, vagy az első nap után lefújják az egészet, és menjen a levesbe a beleinvesztált tőke. -
B1T3
addikt
válasz
csorbajeno #24 üzenetére
Licitálok, oltás és friss negatív teszt lenne a biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Filmvilág
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen autót vegyek?
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest