Hirdetés
- Magisk
- Telepíthető az iOS 18.1, megvan, mikor érkezik az Apple Intelligence
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Itt vannak az első fotók a Xiaomi 15 és 15 Pro kameráival
- Azonnali mobilos kérdések órája
- uleFone Power
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.FantastiK
őstag
urhajot fog gyartani ? ?
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
.mf
veterán
FF 14 f2.8
FF 50 f1.4
A maradék háromban esélyes:
- 85 f1.4, mint egyik sikertermékük,
- remélem a 135 f2 lesz a másik (esetleg a 100 f2.8 macro, de a 85 mellett túl közel lenne, 135-ösből kisebb a kínálat; de mindkettő pengeéles)
- a harmadik a 24 f1.4 vagy 35 f1.4 közül kerülhetne ki szerintem
- a nem-FF-ek közül a 12 f2 talán a legnépszerűbb (a halszemek leszámítva)
- esetleg még a croposok közül a 21 f1.4 vagy még kisebb eséllyel az 50 f1.2Az első kettőre 400 és 600 USD közötti árakat mondtak. Remélem alaposan felkavarják ezzel az objektívek piacát, a nem-AF-es újabb darabok többségében kiváló optikai minőséget adtak elég jutányos áron.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
rottenbull
senior tag
Ezek nalam pont lefedve, csak Canon lencsekbol. A Samyang eseteben az ultra nagy latoszogu es a TS lencsek uj kiadasaira lennek kivancsi, es nem a Sony bajonettesekre. Azt viszont en is varom, hogy valaki alulrol vegre erdemben betamadja a nagy lencsegyartokat. Jo lenne latni, hogy par szaz euroert olyat adnak, amitol szivrohamot kapnak Utsunomiya-ban. Majd meglatjuk, par nap.
-
no1r
őstag
a legjobban használható fix fényerős zoom tartományt (28-135) senki sem akarja lefedni?
durva hogy mennyire kevés típus van ebben a tartományban. bár jó helyre írom a Samyang sem híres a zoomok gyártásáról.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Mr.Csizmás
titán
E vagy FE lesz?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
.mf
veterán
válasz rottenbull #3 üzenetére
Akkor ezek valószínűleg nem neked készülnek
A TS 24-es szerintem marad manuális obi, nem hinném, hogy most jönne belőle új verzió.
Az 50-est szerintem a fényerőssége, és a hasonló paraméterű obik magas ára miatt indították, a kínálatukban optikailag nem a legpengébb (főleg képszéleken). A 100 és a 135 viszont nagyon jó, az már talán adhat a többi obigyártónak egy kis okot az aggodalomra.Rumos: nekem az a tippem, hogy most jutottak az AF-rendszerükkel odáig, hogy már elfogadható sebességgel működik, és a régi obi-dizájnokat kiegészítik vele. Az 50 legalábbis eléggé úgy tűnik az első tesztek alapján, hogy ugyanaz, mint a régi (max. újabb bevonatokat is kapott), csak most már AF-fel.
Máshogyan nem tudom, hogy tudna egy Samyang-méretű cég egyszerre 5 új obival előállni, és hogy lenne ennyire biztos a sikerében.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest