Hirdetés
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Mit csinálsz, Nokia?
- Idén mindenki siet valahova
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
cezarlacrone
aktív tag
Meddig lehet még elsütni ezt a külsőt?
Nincs vele baj, de letennének elém 4-5 ilyen fehér samut, hirtelenjében nem tudnám melyik-melyik. Amúgy jól mutatnak, szó se róla.
[ Szerkesztve ]
-
Windz
újonc
Heti Samsung tucat-teló?
[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
Frissített Galaxy S3.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
rodrigez
senior tag
válasz
cezarlacrone #1 üzenetére
Én meg azon röhögök, hogy sokan a Samsung formatervét kutyázzák, hogy mindig ugyanolyan, de ha letesznek elém egy HTC One M7-et, M8-at, M9-et ugyanúgy nem mondom meg melyik-melyik, ahogy Te a Samsung esetében. És ugyanaz a formavilág köszön vissza eltérő anyagfelhasználással a 600-as, 500, stb. szériában is.
-
dzsi23
őstag
Most akkor mi is a különbség az A és az E széria között?
[ Szerkesztve ]
-
rodrigez
senior tag
válasz
cezarlacrone #9 üzenetére
Én nem is rád értettem, én se tudnám megkülönböztetni.
Mindössze arra akartam kilyukadni, hogy nem egyedi eset és nem csak a Samsung sajátossága.
-
Matada2.3
veterán
Végül is, van ráció ezekben, mert aki minden áron samsungot és fémeset akar 410-et akar az vesz A-t akinek meg nem fontos a material az vesz ilyet.
Finn the human
-
banhammer
veterán
Ahogy latom ebben sem cserelheto az akkumulator.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
M5Norbi
őstag
Ez egy tök jó középkategóriás telefon.
DE. Miért vennék ehelyett A5-öt? a plusz 512 RAM miatt miközben ez jóval olcsóbb lesz elvileg?
Biztos én nem vagyok képben és megvan a logikája de mi a lényegi különbség az A5-E5 ill A7-E7 között?
Kaptak közepes hardvert hasonló fém külsőt mégis az A az prémium az E meg középkategória?Nem nagyon értem.
Engem nagyon nem zavart hogy eddig millió félét gyártottak egyforma külsővel úgysem vettem egynél többet de legalább volt különbség hardver/kijelző/méretben meg régiónként úgyis mást forgalmaztak.
De most elvesztettem a fonalat."Az embereket mindenre meg lehet tanítani, két kivétellel: józan ész és jómodor". by H_M_CS
-
doooo
addikt
válasz
maximilian4 #14 üzenetére
Sosem fogom ezt teljesen megérteni.. csak érdekes, hogy nem fáradtak még bele..
-
Notalab
tag
Ó, én mind meg tudom különböztetni egymástól...
Beállítások/Egyebek/Eszköz névjegye. Ennyi a trükk....
-
kakuk.tamas
addikt
Ma vett az exem nullahuf-ért rabláccal egy A5-öt. Egyrészt baromira jól néz ki, és gyors is. A kérdés az, hogy mikor jön el a lassulási fázis.
Ezt meg nem igazán értem... A csoport osztályozása alapján (A--->E) komolyabbnak hinném, mint az A5. Holott gyengébb...Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
janeszgol
félisten
- Ó de klassz, milyen telefonod van?
- Egy Samsung* Mintudomén.
- Ez a legújabb modell?
- Mindig ez a legújabb...*= tetszőleges márka.
-
-Skylake-
addikt
válasz
Szerintem:
Proci : Snapi 400,410,615
Ram : 1GB , 1,5GB , 2GB
Belső tár : 8GB,16GB
Kijelző : 4,3", 4,5" , 4,7" , 5"Ez a középkategória recept , tehát 3x3x2x4 kombináció van , az 72 , ebből most bemutattak egyet , azaz még 71-szer húzzák le a bőrt. Tévedes jogát fenntartom , LaFleurt , Grand-ot és hasonló verziókat nem számoltam bele.
Skylake
-
Tomi_Ohl
veterán
Tényleg divat lett a kiálló kamera?
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
-Skylake-
addikt
Miért probléma , ha kiáll a kamera ? Most nem kötekedésből vagy ilyesmi , én speciel pont hogy szeretem , ha megtöri a hátlapot kicsit. Az én problémám például az , amikor nem középen van az optika , hanem valamelyik ( általában bal ) szélén. Én pl azt nem csípem.
Skylake
-
maximilian4
addikt
Nem divat, de a jó minőségű kép és szenzor növekedése egyenesen arányos. Belerakhattak volna olyan kamera modult is ami nem áll ki, de az valószínűleg a közelében nem érne a mostani modul képalkotási képességeihez.
Még mindig nem értem, hogy egyesek számára hogy nem egyértelmű.Maxi
-
Tomi_Ohl
veterán
Lehetne az egész ház vastagabb egy mm-rel, a kamera sem állna ki és az akku is nagyobb lehetne.
Nem tetszik a kiálló, már csak a kinézete miatt sem, meg így szerintem sérülékenyebb...Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Ez már beleégett a retinánkba.
-
joey04
titán
válasz
maximilian4 #27 üzenetére
a következő kommentben meg is írták mi a probléma ezzel.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Halkow.
senior tag
E széria? kicsit lemaradtam nem úgy volt hogy csak az A csaladé ez a fém Unibody kiváltság
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Egyszer pár éve voltam egy állásinterjún egy gsm boltban, tesztelt a tulajdonos, hogy mit ismerek fel a mobilok közül, és minden ment, kivéve 3 tökegyforma Samsungot. Nem kaptam meg az állást.
Szóval bár Samum van, és alapvetően szeretem, azért értem a kritikákat is.
[ Szerkesztve ]
-
Na ez egész pofás lett, egy jó árcímkével megspékelve elfogadnám, de házon belül az Ace 4-et nem fogja lehúzni az tuti.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Sz.Miki
őstag
Igazi hiánypótló alkotás lett
mint egy falat kenyér.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung középkategóriás termékcsaládjának második tagja 5 hüvelykes HD kijelzőt kapott, belsejében pedig egy Snapdragon 410 SoC található.
- Fujifilm X
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vicces képek
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS notebook topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Pro Max Kék 128GB K511
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Pro Max Gold 128GB K510
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Mini Piros 64GB K509
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Fekete 64GB K508
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Pro Max Kék 128GB K506
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest