Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Ez mát tényleg a 110-ik bőr. De eladható még a mai napig is.
-
copin
őstag
Ennek ellenére, az USA-ban még mindig ők a piacvezetők és most Kínában is jól állnak.
-
copin
őstag
EMBEREK!
Ha a Motorola tönkremegy, akkor az USA iparának nagyjai, amelyek a recesszió miatt visszaestek mind vele együtt mennek? Ne röhögtessetek már (bár az ilyeneken nem tudok nevetni). Volt egy hitelválság. És? Jövőre kilábal belőle mindenki és megy minden ahogy annak előtt.
-
Ricardo
titán
Számomra olyan 2végkiárusítás " hangulata van. Mielőtt bezárnak kiadják a raktárkészletet (kijelzők, gombsorok...)
-
--Nozbert--
aktív tag
Ennek a mobilnak megint nagyon sok értelme volt. Gratulálok Moto!
-
-
nekem ugrottatok rendesen..
én csak azt akartam ezzel mondani, hogyha azok a telefonok, amiket ide szánnak fognak igy kinézni, akkor kétségbe lehet esni..és ezt csak az utóbbi pár olyan hirböl szürtem le amiben ujabb moto mobilokrol volt szo, ugyanis azok nagyrésze nem is eu-ba készül, és mégis mindenki szidta anyját-apját.mindenesetre én még nem temetem öket...
-
blunt
aktív tag
kicsit uncsi, hogy sokadjára próbálják - szinte - ugyanazt eladni...
-
az baj, hogy jönnek folyamatosan az ilyen-olyan hirek az uj készülékekről, és mi itt eu-ban véleményezzük azt (azokat) amelyek valószinűleg még csak mutatóba se fognak átkerülni ide..
és akkor jönnek a "már megint v3klon", "szar dizájn", "rókabőr" beszólások..
azt hiszitek nem tudják, hogy mire van kereslet?most komolyan, ennyira gagyi cégnek nézitek? a célterület amerika, és ameddig ott nem szapulják ezeket a készülékeket, nem is fognak változtatni, az más kérés, hogy látszóleg nem megy jol a szekerük..ill gyakorlatilag se nagyon, de ez szvsz idöszakos dolog, minden cégnél van mélyrepülés.Az iphone-hoz tudnám kicsit hasonlitani az esetüket. Mindenki szarozott a hibáin, mégis leszarták a nagyrészét, és kiadták az újat alig-változtatásokkal.
És megy nekik?..igen megy. -
-
tuskooo
addikt
Kezdem úgy érezni, hogy prémiumot kap mindenki a Motorolánál, ha sikerül csődbe vinni a céget. Marketingről meg sztem soha a büdös életben nem hallottak.
-
mark75
senior tag
Olyan gyerek mobilnak tűnik nekem ez a készülék
-
Mamuska
őstag
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
A SE-nál is voltak kész modellek amiket sztornóztak.
-
RandomGosu
senior tag
nem egy szép darab
(saját vélemény) -
-
Mamuska
őstag
Azt hirdették ,hogy felülvizsgálják a termékpalettát és komoly változások lesznek meg ,hogy 90 nap alatt ez meg az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest