- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
viano
aktív tag
Egy részletes teszt (összehasonlítás pl. One+ 2, Honor 6,7, Nexus6 -tal) német
-
ghiottone
nagyúr
Persze, hogy nem - irtózom a fehér előlaptól. - Hát így ebben a tokban nem jön át, ezért rendeltem egy narancs színűt is. Ha lesz normális bumper - hasonló, mint a Pure/Style -nál akkor jó lesz, vagy leveszem a tokot róla.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz bazsc20ne #106 üzenetére
Közszemlére tehetnéd a narancs hátlapodat - lesz megint minimum 2 hét mire az enyém ideér.
viano: ez még eredeti - így az elején még nem utángyártotta senki. Főleg úgy, hogy a Verizon kínálatában még meg sem jelent a Droid Maxx 2. Viszont ez a kiírás szerintem kb. úgy lefog kopni, mint anno a Droid Mini fényes kevlár hátlapján a logo - ez nem megy nekik valami jól.
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
viano
aktív tag
Azért egy ilyet is sokan elfogadnánk, gondolom . . .
-
atomanti19
aktív tag
Expansyson milyen kezdőárral jelent meg az Xplay?
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
ghiottone
nagyúr
válasz atomanti19 #113 üzenetére
bruttó: 119e, nettó: 98e
-
JayZ
tag
Drága ez a telefon ennyiért. Expansyson 120 fölött kicsivel már Nexus 6 van, ami azért csak nexus és sokkal jobb hardver. Igaz, Nexus 6 meg túl lapát nekem. Persze, ez zsír új modell, 3-6 hónap múlva valszeg már emberi ára lesz. Rengeteget nézegetem ezt a telefont, igazából a brutális akksiért bevállalnám a nagyobb kijelző-továbbra is két giga ram-csak snap615 párost, de nem egy nexus6 áráért. De kétségtelen, a legjobb felső-közép kategóriás telefon.
Nagyon gáz, hogy szinte álom a 3500mAh fölötti akksi+stock ui+jól optimalizált 800as szériás proci+4 giga ram jelenleg. Esetleg az új droid turbo ha jön majd? Egyébként nekem az év meglepetése az asus. Gyönyörűek a zenfone-ok, a 2 gigáról induló ram pedig követendő példa lenne..
Várom a nexus 5 2015 teszteket, mint a Messiást. Az előző ötös akksijához képest kész megváltás a 2700mAh, de még mindig nem az igazi. Bár, agyontweakelt kernellel, greenify+amplify kombóval lehet ki lehet hozni majd szép dolgokat belőle. First world problems...
-
Kyller
senior tag
-
DarkByte
addikt
Plusz aki dual SIM-es, LTE Band20 képes kezelhető méretű telefont keres Nexus közeli szoftverrel, annak jelenleg ennél nincs jobb. Amennyire a kiszivárgott infók alapján lehet tudni az N6 tényleg nem lesz dual SIM-es, pedig a Huawei bizakodásra adott okot. A teljesítménye pedig szerintem még javulni fog a Moto-nak további szoftveres upgrade-ekkel. A Nexus 5 sem volt a legjobb amikor elsőnek kijött rá a Lollipop, aztán szépen kikupálódott. De szerintem ezzel most sincs semmi egetrengető gond. Pár app Android-on mindig is mikrolag tenger volt, pl. Facebook/Google+/Twitter. Érdekes módon kb. minden más app vajsima rajta. Nekem összességében nagyon tetszik, nagyon kezes telefon, a szoftverje nekem tökéletes és az is nagyon pozitív hogy nem lehet rajta tojást sütni ha valamit csinálok vele.
Én arra leszek kíváncsi hogy ha nálam most nevetve kibír 2,5-3 napot a telefon akkor a fogyasztásban agyon optimalizált Marshmallow-al mire lesz képes
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Épp tegnap voltam egy megbeszélésen, ahol a telót supcase tokban, fehér Droid hátlappal felfele kitettem az asztalra és eltérve az ügytől rögtön jöttek a kérdések:
T: 'Ez milyen telefon?
Én: Motorola
T: De jól néz ki.
Én: Aha, és még simán elmegy 2 kártyával 3 napot 3 óra telefonálással és majdnem 4 óra kijelzőidővel + jó a kamerája is.
T: Az igen. Régen jók voltak a Motorolák, csak már nem lehet venni őket Magyarországon.
Én: Minden megoldható.
T: 3 éve használom ezt a Samsungot, lassacskán lekellene cserélni.
Én: Van egy ötletem.
T: Meggyőzhető vagyok"T: 40 év körüli ügyvéd, akinek nem divatcikk a telefon, de az aksi, a dual sim és a kamera meggyőző volt számára - a többi nem számított. - Mondjuk nálam is ez döntött.
-
DarkByte
addikt
Játék teszt 1080p60-ban [link] Aki sokat játszik annak nem a legjobb vétel.
-
ghiottone
nagyúr
Szerintem az aksiidő jobb.
Az S6-os topicba beleolvasva elég sok hibás készülék van - rózsaszín árnyalatú kijelző, ami megfelelő és a rendeltetésszerű használatot nem befolyásolja a szerviz szerint, kamera hibák, nem megy a gyors töltés mindig, stb. - igaz azt figyelembe kell venni, hogy több S6-ot vesznek és lehet így a meghibásodások esélye is nagyobb, viszont 200e forintos készüléknél szerintem nem kellene minőségi hibákat találni.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
viano
aktív tag
Egy részletes teszt (összehasonlítás pl. One+ 2, Honor 6,7, Nexus6 -tal)
aki tud németül vagy
gugli fordító (de szerintem ilyesmihez már nem sokat ér, persze pár diagram magáért beszél).Egy lényeges dolgon nem spórolt a Motorola, ez azonban a speckóból nem derül ki, nem is nagyon szoktak ezzel foglalkozni a mobiloknál, pedig meghatározó a teljesítményre nézve, kíváncsi vagyok, ki fog rájönni, hogy mire is gondoltam.
-
viano
aktív tag
válasz ghiottone #128 üzenetére
Az az igazság, hogy túl bonyolultak már ezek a mai készülékek ahhoz, hogy szoftveres hibák ne legyenek bennük, a gond az, hogy nem igazán szeretik ezeket kijavítgatni, mert inkább a következő generációkat tákolgatják.
Egyértelmű hardveres hibáknak persze nagyon nem illene lenniük, de az alkatrészek hihetetlenül olcsók és ez kihat a minőségre is.
A magyar szervíz kultúráról pedig inkább ne beszéljünk, az egyértelmű hibákat se szeretik elismerni, vevőbarát, korrekt ügyintézésről pedig ne is álmodjunk (kivételek persze lehetnek, de sajnos nem ez ajellemző).
Nem véletlenül lehet gyakran találkozni "soha többé ez v. az a márka" bejegyzésekkel a fórumokban.
Nekem is megvan a magam "no go" márkája, saját tapasztalat alapján fogalmaztam meg a fentieket.[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Ma kicsit meglepődve tapasztaltam hogy ez a telefon még mindig Dalvik-ot használt Art helyett, legalább is e-szerint a program szerint. Ami még furább hogy a Moto X-nél simán lehet a Developer options alatt váltani a runtime-ot, itt erre nincs ilyen opció. Pedig egyébként a teljesítménybeli problémákon több mint valószínű hogy javítana, Nexus5-ön is kicsit kicsiszolta ezeket. Gondolom annyira új még ez a Snapdragon 615 hogy nem merték beletenni, tök jó lenne ha a következő firmware-ekben pótolva lenne.
-
JayZ
tag
Korrekt, nem ismertem még az oldalt! Igazából nem nagy kaland ez a snap615. Engem nem érdekel, mert nem játszok, annyi lenne a lényeg, hogy smooth legyen a ui, "mindössze". Ahogy boncolgatták xda-n, valszeg az a baj, hogy elég sz.rul van a kernel konfigurálva. A megfigyelésük szerint a proci minimum órajele 800 mhz ami vicces. Bőven van tuningolnivaló ezen a telefonon, rengeteg lehetőség lesz benne, ha kellően felkapott lesz.
Ha a nexus 5x 2 giga rammal jön, nem leszek kisegítve választás terén. Ez a 3500+os akksi istentelen.
Amit várok még, a "mobil rádióadó aktív" hiba, ami az s4-em is sújtja. Elvileg van rá xposed modul ami javítja, nem próbáltam még, valamint elvileg az AndroidM-ben ez a bug már nem lesz. Ez a lollipop elég vakvágány volt ram és akksi szempontjából. Remélem az M is el fog rontani valami alapvető dolgot, nehogy egyszerű legyen az android júzer élete. -
viano
aktív tag
Szerintem (és remélem is) a problémák jó része a Lollinak köszönhető és simán meg lehet majd szabadulni tőle.
Ha elolvastad a hosszú kommentet is, akkor tudod, hogy a gyakorlatban - ésszrű beállítás mellett - jóval hosszabb kijelzőidő érhető el.
Remélem legközelebb már a javasoltak szerint fognak tesztelni.Egyébként a Motorola leállt a Lollis updatekkel, remélem ez csak az ugrást jelenti és nem az eddigi szofvertámogatási rendszer teljes megváltozását.
De változások biztos lesznek, mert a veszteségeket valahogy csak be kell hozni, a piac pedig nagyon kemény, a G 3rd már most többet (15%) esett, mint az E 2nd hosszabb idő alatt, igaz magasról is indították. -
viano
aktív tag
válasz DarkByte #137 üzenetére
Az "ugrás" -nál nem hirtelen előugrásra gondoltam, hanem egy OS verzió, azaz az 5.1 átugrására. (Moto E 2nd -nél pl., de még más motorola telók is érintetek szerintem.)
Mert, ha valamit nem csak testreszabni kell, hanem rengeteg javítanivaló is van benne, nem biztos, hogy érdemes, főleg, ha már itt van a következő rendszer.[ Szerkesztve ]
-
orimate86
tag
Na a Nexus 5X-et jó beárazták, szóval veszek egy X Play-t.
-
orimate86
tag
válasz ghiottone #144 üzenetére
Nexus 4-emet szeretném nyugdíjazni. A RAM miatt kicsit húztam / húzom a számat, éppen ezért is érzem pofátlannak a Nexus 5X árazását. Anno a 2 giga RAM beteg túlzásnak tűnt, de 3 év távlatából ez tudta biztosítani az időtállóságot, remélem a 2 giga nem lesz kevés 2 év múlva. A dual SIM-et külön üdvözlöm. Az üzemidőre még kíváncsi leszek, mert most már minden testnyílásomban töltő van, hogy túléljek egy napot.
[ Szerkesztve ]
-
rollerloller
újonc
A német amazonon kb egy árban fut a 32 gigás Galaxy S6 a moto x style-al. Eredetileg a style-t néztem ki, viszont most, hogy ugyanannyiba kerülnek elbizonytalanodtam, mivel a gondolom az összeszerelési minősége + a későbbi esetleges szerviz lehetőségei jobbak az S6-nak. (igen, más paraméterei is jobbak, de azoknál annyira nem érzem szignifikánsnak a különbséget)
Másik oldalon a style mellett szól, hogy a stock android miatt talán gyorsabb és ráadásul bővíthető microSD-vel is.
Szóval a kérdés, hogy szerintetek van-e értelme próbálkozni a style-al, vagy inkább menjek biztonsági megoldásként az S6-ra? -
ghiottone
nagyúr
válasz rollerloller #148 üzenetére
Megbizhatóbbnak tartom a Motorolát, így inkább a Style-t válaszd.Olvass bele az S6 topicba - vannak ám minőségi problémák.
-
bazsc20ne
tag
válasz rollerloller #148 üzenetére
hát, nem az s6 a biztonsági megoldás, hanem inkább a moto
ha olcsóbban szeretnéd, könnyen érvényesíthető gyártói garival, keress meg priviben
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest