- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmate7
tag
Sziasztok!
Neketek rendesen felmennek a cm updateok?
Nekem vmiert nem frissulDe vagyunk-e azok, amik lehetnénk?
-
ghiottone
nagyúr
Aki felrakta a módosított multilang packot nyugodtan frissítheti az óra appot, mától ugyanis elérhető a google óra alkalmazásának a frissítése a google playen. A frissítés minden gond nélkül lefutott. Android wear okosóra kompatibilitást takar az update.
van egy eladó G-m ha valakit érdekel. Sajna visszalépés X után pedig a dual sim tetszett benne. Na majd a következő verzió.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
hviktor90
csendes tag
Legendákat olvastam a facebook és a Messenger app kombójának hatásairól.
Csak most tudok érdemben véleményt alkotni. Letöröltem mindegyiket, eredmény:
Gyorsabb ablakváltás.
Gyorsabb alkalmazás nyitás/zárás.
Jelzőhangok azonnal szólnak, nem marad ki egy sem.
Valamivel hosszabb akku. üzemidő.
Gyorsabb hívásindítás.Nem voltam face-függő, de nem is leszek, mert én vissza nem teszem ezt a két appot.
Más is tapasztalt már hasonlókat ugyan ilyen körülmények mellett? -
embe
nagyúr
Hali!
használ valaki 64 GB-os memkarit? vagy esetleg valaki próbált már 64Gb-os OTG-s pendrive-t a telóhoz csatlakoztatni? -
embe
nagyúr
válasz protegeone #2413 üzenetére
Köszi!
-
-
Draken
őstag
sziasztok!
Tapasztalatok alapján hol érdemes jelenleg venni 2nd gent?
köszi! -
iceQ!
addikt
-
ghiottone
nagyúr
Mindenkinek szíve joga honnan veszi - az amazonos + Motorolás 2 év garanciában valahogy jobban bízok.
Más - megjött a fehér hátlap és bár gyári csomagolása nincs, az anyag ugyanaz a kellemes tapintású, mint az eredeti fekete - ha valakit érdekel szóljon, mert a bátyámnak nem kell - ő kapta meg ajándékba a G-t.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
iceQ!
addikt
Van valakinek cm-12.1-20150615-NIGHTLY-titan.zip vagy korábbi telepítője?
10-11-i lenne a legjobb
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
törölt tag
-
-
iceQ!
addikt
Headset-el volt gáz...! Egyszerűen nem működött a mikrofon része. A 11-i frissítéssel minden rendben van, így visszaraktam azt.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
ghiottone
nagyúr
Már van hátlap is az aliexpressen a 3. generációs G-hez.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz SsPL711 #2434 üzenetére
Ha fém oldalsó keret meglesz + hátul Motorola lógó akkor nem érdekel mire hasonlít - jöhet. (Persze 2 kártyával, snapi 610-15-el 2 gb rammal, Moto displayel és quick capture kamerával)
-
ghiottone
nagyúr
1-2hónapon belül.
-
norvik
aktív tag
Üdv mindenkinek. Egy kérdés a csapathoz. A teló leesett, és össze tört a kijelző. Működik hibátlanul, ide értve az érintést is, csak ronda és zavaró. Kintről rendeltem egy új kijelzőt, ami megérkezett. A gond az, hogy sufni szervizben azt mondták, hogy nincs megfelelő ragasztójuk a cseréhez, és így nem vállaljak a cserét. Van valakinek olyan ismerőse, aki ki tudná cserélni? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
iceQ!
addikt
Bele van építve, tehát ki-be lehet ezt a az opciót kapcsolni.
Beállítások->Fejlesztőlehetőségek->Rendszergazda hozzáférések
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
Hibátlan a 25-i CM frissítés. Bele került a Moto X dinamikus értesítője...
Nagyon állat mód megcsinálták a srácok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Crypto Trade
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...