Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lmisi

    senior tag

    válasz phernadi #7771 üzenetére

    A hívás listát törölted?

    A gyári tárcsázó szégyenletes Motorola produktum, szinte kötelező helyette dialer one-t használni. Nekem 1 ghónap használat után 160 fogadott 120 indított hívás után nőtt 1-2 sec-ről 2-3 secre a híváskijelzés. szigorúan diler one-al.

    Pocsalék Moto csomagolt alkalmazások amik tönkreteszik a felhasználói élményt:
    -Moto home launcher
    -Calendar
    -Dialer
    esetleg:
    -Weather (go launcherral tuti összeakad)

    Ami tetszett:
    -Calculator (Nagy számkijelzések, szépen jelzi ki a műveleteket)
    -Ébresztő

    Kéne petició a Moto felé, legalább kitörölhetők legyenek ezek a vackok, vagy első bekapcsoláskor lehessen választani, alapandroid/félblur/teljesbőr között.

    Egyszerűen igazságtalan szegény hardweres és alapszintű sw-t fejlesztő (driver-t, linux-illesztés) motorollás alkalmazottakkal szemben az a gány ami ezekre amúgy kiváló telefonokra kerül felhasználói program szinten. Már rég number 1 android gyártó lenne, vagy maradt volna a motorola ha nincs blőd felület rajta, hanem minimalistán nyomnák a vasaikat.

    Komolyan ezt a telefont nagyon szeretem, de root és gyári appok gyomlálása és home csere nélkül valjuk be 1 hét után használhatatlan. Ja az egy hét félbőröseknek, telibőrök esetleg már névjegyimportnál idegrohamot kapnak lásd facebook duplikáció.

    Ha nincs ez a fórum, már sokan elhajigáták volna ezt a vasat.

    Aki csak dolgozik nekem (just works for me) és telefonálok érzésre vágyik, mondjuk 3 év nokizás után az ne vegye meg a Defy-t.

    Esetleg cáfoljatok meg :N

Új hozzászólás Aktív témák