Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ABE

    őstag

    válasz Hakkuuuh #6015 üzenetére

    Nézzük csak:

    - A hivatalosan érkező, nem import (értsd: nem GSM bolti) készülékeken a 2.34-es közép-európai ROM van, ami alaphelyzetben is jól használható, de egy pillanat alatt akár jobbá tehető a Launcher cseréjével.

    - A gyomlálásra 2.34-es ROM esetén nincs is szükség, én azokat szedtem ki, amiket abszolút nem használtam, vagy pedig mással helyettesítettem. Ez még nem jelenti azt, hogy a programok törlése nélkül ne lenne jól használható. Nálam ez egyfajta hobbi, hogy kísérletezgetem a szoftverekkel.

    - A hívás utáni "kisfagyást" nem ismerem, érdekes módon nálam a menü gomb megnyomására visszatért a készenléti képernyőre, anno azért is adtam azt a tanácsot, hogy meg kell nyomni a gombot.

    - A kontaktok képének összekeveredése Spicán is volt, ez valami Android bug lehet inkább, bár kétségkívül létező probéma.

    - Ugyanígy én sem tartom jó megoldásnak az USB fedelét, a karcállóságról viszont már leírtam a véleményem.

    - Nincs olyan, hogy tökéletes készülék, nem fogsz ilyet találni. Olyan van, hogy valaki igényeinek egy készülék a legjobban megfelel, de nincs perfect cucc.

    Azt kell mondjam, hogy az eddigi okostelefonjaim közül messze a Defy szoftvere a legjobb, és a szoftverre nem igazán tudok panaszkodni. De mint láthattad, őszintén elmondtam a véleményem a 2.2-es frissítés jelenlegi helyzetéről, szinte egyedüliként kiálltam Tel Elek mellett a kamerával kapcsolatban, szóval nem hazabeszélésből védem a készüléket. Igen, van egy-két apróság, aminek a javítását szívesen látnám, de mindezek mellett is kezes telefonnak tartom a Defyt. Ha az általad felsorolt hibák nálad kiverik a biztosítékot, akkor nehezen fogsz olyan telefont találni, amire ne tudnál elmarasztaló jelzőt ráhúzni.

    Még egy apróság: anno a Nokia N78-am belecsúszott a zsebemből egy vízzel teli lavórba, aminek egy sok-sok ezer forintos (házi) javítás lett a vége. Egy ilyen eset elég ahhoz, hogy a Defy felértékelődjön.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák