Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pistakiss

    őstag

    válasz Z0C! #28460 üzenetére

    Érdekes az érvelésed, de sajna egyoldalú!
    Amikor vettél egy TV-t, anno az átban, akkor nem volt gond, hogy az eladó szinte egy órán keresztűl magyarázta a működést, pedig sokkal egyszerübb volt a kezelése és nem kaphattál több tízezres számlát sem, ha nem úgy használtad a TV-det, hanem áthangoltad a keleti normáról nyugatira, vagy fordítva és egyéb eszközökre is vonatkoztathatjuk ezt, de itt, ahol igenis pénzről van szó, nem is kevésről, az eladót komoly tájékoztatási kötelesség terheli, amit be kellene tartania. De látom, sajnos, tényleg azon az oldalon ügyvédeskedsz, ahol az a lényeg, hogy a figyelmetlen felhasználóról még a gatyát is lehúzzák!
    Már bármit mondasz ez ügyben, számomra hiteltelen vagy, mivel elkötzelezetten vitatkozol, holott itt, ebben a topikban a másik oldalt kellene képviselned, vagy írd ki, hogy egy szolgáltató embere vagy, aki őt képviseli!

    "Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős

Új hozzászólás Aktív témák