- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Végigolvastam! Frankó volt! Nem túl gyakran dicsérem a teszteket, mert mindegyik jó. De ez most így - és néha szoktak lenni ilyen extrább tesztek - kiemelkedik.
Számomra ez alapján jól összehasonlíthatók a készülékek.A tesztvideón a szökőkút meg szerintem kifejezetten jó választás volt! Ha jólemlékszem a Huawei képén a fű valami extrém fakó volt Egy másikon meg extrém kiégett... Szóval nagyon látványosak a különbségek bizonyos esetben.
A Nokia képei tényleg jók voltak. Ugye az a "kitüremkedés" a készülék elején nem véletlen! De én továbbra is úgy tartom, hogy aki jó fényképezőt akar mert fontos neki a minőség az vesz egy "igazi" fényképezőgépet. Mindenki másnak meg általános használatra szinte bármelyik másik telefon jó lehet. Bár az a mozgókép esetén veszteségmentes zoomolás nem semmi. Lehet, hogy valakinek elég egy közepes telefon fullos kamerával.
@Xaels:
Bizony bizony durvák a színbeli eltérések. De köszönöm az infót. Meglepő hallani, hogy nem az Olympus hozza a valósághoz legközelebb eső színt. Érdekes. És akkor ezek szerint e miatt is plusz egy pont a Noki PV-nek.
@BoC1ka #47:
Sajnos igaza van. Attól még, hogy tudjuk az okát - hogy miért Symbivel adták ki - nem lesz jobb a helyzet és az ő véleménye se fog változni. Kompromisszumot kell tudni kötni a Symbi esetében. Van akinek ez nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
Ha az új WP8-as Nokiák megkapnák a pureview-t, akkor nem kicsit megszorongatná a piacot!
-
bobace
addikt
Kicsit csalódott vagyok Az XPeriatól jobbat vártam. Bár a képeket monitorfelbontáson nézegetve teljesen korrekt.
A szifontól nem vártam, hogy ilyen jó lesz, most meghajlok kicsit előtte. Galaxy S3 kéne, de drága A Nokia meg tegye bele a kameráját egy jó Androidos gépbeNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Ez ilyen. Sajnos nincs meg az erőforrásuk arra, hogy minden ROM verzió esetén újrateszteljenek. Az van amivel a készüléket kapják. Lehet az is, hogy a tesztre kapott készülékre még nem elérhető a frissítés valamiért. Amúgy a teszt elkészülésének ideje alatt jött ki az új ROM a HTC-re is.
Összességében azt lehet mondani, hogy a versenyzők nagy része eléri azt a szintet amit a hétköznapi emberek gond nélkül tudnak használni. Van amelyik kicsit többet is tud annál, de van ami kevesebbet szerintem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Lacces
őstag
Köszönöm a cikket.
Lumia 900 és 800 fényképezés/videózás terén, egyszinten van igaz?
Én amúgy személy szerint hiányolom a Nokia n8-at . Szerintem még ma is elcsípné a dobogó 3. vagy 2. fokát
-
petymeg
addikt
Az éjszakai fotózásnak mi a trükkje? Nekem állandóan elmosódik... Csak csendéleteket lehet lőni éjszaka, buliban táncolókat (mozgást) nem?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
törölt tag
Júúúúj, ez milyen jó lett!
Végre vmi igazi MA-s minőség.
Köszönjük!
Amúgy, hát ja. Megint falbaverős késztetésem lett: hogy miért nem lehet mind ezt a jót egy telefonban összesíteni? Mert pl. a i4S kameráját mit össze istenítik, aztán a videó meg nem volt olyan meggyőző. "Örömmel" konstatáltam, hogy az S3 képei még elmennek, dehát az a túlszaturált lófej még ilyesztőbb, mint a keresztapában! Tehát igen, látszik, hogy van még a mobilok fényképezőinek hova fejlődni, olvashatnák a gyártók is a tetsztet, a PureView jó irány.
Ja, a Google feliratos meki meg kudos. -
Dany007
veterán
Csak egy tipp, de szerintem az éjszakai sötétebb fényviszonyok miatt ilyen módban az expozíciós időt kicsit megnöveli a gép, hogy több fény juthasson a szenzorra. Emiatt ha mozgást veszel fel, akkor lesz egy kis "utánhúzás" és szerintem ez adja az elmosódottságot.
De nem értek hozzá, majd a szakértők megmondják a tutit![ Szerkesztve ]
-
buzuss
tag
Csak nehogy pereskedés legyen belőle.LOL xDDDD
-
válasz #41714176 #60 üzenetére
Jó a végeredmény, de azért nem szeretnék egy ekkora dudorral a zsebemben közlekedni. Nem szeretem a túlvékonyítást sem, de a 808 már a másik oldala a mérlegnek. Valami átmenet kellene az átlag és a 808 között szerintem.
(#61) Dany007: egyre gondoltunk
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
hemaka
nagyúr
iPhone jó cucc, és még használni is lehet, mint telefon...
-
rolii21
aktív tag
csak ne h pereskedés legyen belőle
Amugy koszi. Jo teszt volt igy reggelreAz eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
-
p06
senior tag
Akármelyikkel foglalkozik az ember egy kicsit, és nézegeti a beállításokat akkor nagyon nem lő mellé fotózás szempontjából.
Ja meg van a 808 de ő erőből megoldja ezt
-
SilverToM
tag
Ugye várható a közép harcosok tesztje is?
Alcatel 995, Samu Ace2, ZTE Grand X izgatná legjobban a fantáziámat! Köszi!
-
amanoba
őstag
meglepett néhány helyen a lumia és az lg jó teljesítménye, a többi pedig nagyjából azt hozta, amit vártam.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
OPiiPO
veterán
Jó volt a teszt, köszi!
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
enginev3.0
félisten
Jó lett a teszt, és alapos, végeredmény annyira nem meglepő
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Beri78
őstag
jó tesz
egyértelmű volt, hogy ebben (legalább) a nokia a király"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
shishadealer
csendes tag
Nem meglepő végeredmény, reggeli kávéhoz tökéletes olvasnivaló volt.
A pénz csak papír és annyit ér mint a levegő. A világot forgató erő.
-
DarknessHope
senior tag
nos megnézve ezt a tesztet korábbi teszteket és teszteket máshol én arra jutottam és remélem sokan egyetértenek velem hogy a mobilok teljesítménye ingadozó.... de rohadtul... én pl eddig nem igazán értettem miért hasonlítgatnak az iphone kamerájához bármit is.. mert eddig csak szar fotókat láttam tőle(illetve hát olyat ami középszerü és nem hasonlítási alapot képező).... de tényleg.... és itt meg egész pofás... de amikor teszteltétek ott is írjátok hogy egész jó de én ezt nem láttam igazán azon fotókon.... galaxy s3 most pl kb ugyanazt hozta annyi hogy erősebb szűrést érzek.
androidnál egyébként még bonyolódik a történet azzal hogy esetleg külső szoftverrel jobbat is ki lehet hozni.... pureview azért kérdés nélkül alázott. bár videóba tényleg nem villogott annyira de zoom ott is ad hozzá. már csak a dupla pureview kamera hiányzik. 3d kijelzővel vagy mint csatlakoztatható külső kameraegységMások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
dz1989
senior tag
Kijelző összehasonlitás leletne csinálni. Nem minden a felbontás! De a ClearBlack az elgondolkodtató eredényt adna.
[ Szerkesztve ]
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
quasimidi
aktív tag
Bog: Jééééééé, hát ti voltatok itt az Infoparkban tegnap előtt? Láttalak titeket!
Korrekt cikk, csak így tovább. -
bAndezaNNN
csendes tag
egy Razr még elfért volna szerintem
-
Lacces
őstag
Mivel a címben az szerepel, hogy kamerás mobilok egymás ellen. És az N8, már nem olyan jó, mint a többi, vagy mostani középkategóriás mobil, de Fényképek még terén még mindig a felső kategóriában van.
Haver is nagyon irigy rám emiatt, hogy szebb képeket csinál mint a Sonyja... -
opeter87
senior tag
Nagyon jó, igényes, objektív cikk. Gratulálok
Az LG videó téren tényleg nagyon szép, az 4S még közel 1 éves is szép eredményt produkált. Ezek számomra meglepetés szerűek voltak.
A 808 mindenkit megvert. Számomra a HTC és Sony csalódás, a többi telefon azt hozta ami várható volt. -
HoaryFox
őstag
Grat a teszthez és a kitartáshoz , jó kis összehasonlítás lett
Az eredmények tekintetében pedig nem nagyon lepődtem meg
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
-
sdd2
veterán
Nagyon jó összehasonlítás lett, a videó szerintem bazi jó lett Köszönjük
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Fkris
őstag
Nagyon jó kis cikk lett, az eredmény szerintem várható volt.Mondjuk a 900ast én feltettem volna a dobogóra, de ez saját szoc. problem.(A cikk miatt késtem el, a kondiból, haverok mérgesek is voltak, de megérte együltő helyemben végigolvasni! )
Amúgy nem vagytok szívbajosok, nagyjából 2millió Ft értékű cucla a hónotok alatt szaladgálni a városban...elismerésem!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Demens
tag
Nekem is az LG-re fáj a fogam, sajnálom, hogy a fotózásban nem remekel. Azonban a C7-em után mindenképp felüdülés lesz. Az is rossz fotókat készít, de szerintem baromi jó videót.
-
onetri
tag
na ezt amire elolvastam, és minden képet full szemügyre vettem.. csak 45perc... de megérte!
-
kpal
nagyúr
Még az N8 is befért volna pedig nem mai darabb
-
bobace
addikt
Sőt betehettétek volna a K750/W800-at vagy K800i-t is, mert mobilokhoz képest, az is jó képet csinál. trolllolo
A mai csúcskategória ez, jól van összeválogatva, nem hiányzik egy telefon sem.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Vtwo
senior tag
Jó kis teszt.
Nem is emlékszem mikor nyert Nokia teló ekkora tesztet utoljára[ Szerkesztve ]
-
manoarc
senior tag
alapos jó teszt , köszönjük Kíváncsi lennék ,hogy a a közép árkategóriás telefonok között ,hogy alakulna a verseny , mert a legtöbbünknek arra van inkább kerete.
{。^◕‿◕^。}
-
FIREBLADE78
addikt
Ezen a szinten már mindegy melyiket választod,átlagfelhasználónak tökéletes mind.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
vinikorn
aktív tag
Ezek szerint ez lesz a fő csapásirány. Minél tökéletesebb kamerát az okostelefonba.
-
Dany007
veterán
Szerintem nem. Egy bizonyos szint után többségnek nincs szüksége komolyabb kamerára.
Én igazából elvagyok az LG P500 kis egyszerű kamerájával is [link]. Csak videót vehetne fel 1080p-ben...A bemutatott készülékek meg szerintem bőven megütik az átlagember felhasználási igényét. Heh, főleg a Nokia PV. Inkább akksira kéne fejleszteni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Az N8-at kihagyni olyan mint a ferrarira azt mondani trabant. Eszem megáll! Annak nincs jó kamerája? Nézzetek már meg pár jó okostelót,fostalicska képet gyárt. Különösebben nem érdekel erre ki mit reagál, igazam van pont!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Radeon_5
aktív tag
Nokia volt, Nokia van. Nokia lesz. Hajra ok!
Son of a Bit
-
addikt
Nagyon jó cikk lett, de nálam a Galaxy nyert!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs