Hirdetés

2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Carbonado11


Carbonado11
(tag)

Sms parkolásnál (időtartamtól függően) több a kényelmi díj, mint maga a parkolás díja. Felháborító, pofátlan, szemét lehúzásnak tartom! Nemhogy ingyenességgel tennék kecsegtetővé, ezen is nyerészkedik a rohadt, pénzéhes szolgáltató!

Mi Max 2 & Nokia 104

(#2) eventus


eventus
(PH! kedvence)

Aztán kifizeti-e a számlát az ügyfél.. Kockázatos, mint egy hitel. Másrészt az emberek mentális képességei sem feltétlen engedik meg, hogy csak úgy vásároljuk hitelre és amikor fizetni kell, akkor mindenki más a szemét.

Wake up. Be Bold. BlackBerry. R. I. P.

(#3) B********


B********
(fanatikus tag)

Ezzel kapcsolatban egy kérdés: Telekomos előfizetésem van, és váltig állítják a T-nél hogy már fizetős tartalmat is letölthetek Play Áruházból havi számlám terhére. Nekem viszont nem sikerül, mindig az univerzális egyenlegemre hivatkozik a rendszer, de azt nem használom, nincs feltöltve. Akárkit kérdeztem ügyfélszolgálaton, mindenki azt mondta hogy nem kell az univerzális egyenleg, pedig úgy tűnik mégis. Valaki töltött már le így? Mindenki rosszul tudja a T-nél, vagy nekem nem klappol valami?

(#4) Fejvadi


Fejvadi
(PH! nagyúr)

Gyerekcipőben jár ez még nagyon.

(#5) Béééla válasza Carbonado11 (#1) üzenetére


Béééla
(őstag)

Vagy hogy egyszer akartam használni mert nem volt nálam semmi apró, akkor is karbantartották a rendszert és nem működött :DDD

Bélabá

(#6) robospammer


robospammer
(újonc)

kimaradt az egyik legjobb: vonatjegy. És valóban, ez olyan mint egy hitelkártya: csak épp a késedelmi kamat alacsonyabb kissé...Egyébként a kockázat sem akkora: nekem pl. mezei userként 10000 Ft/hó a vásárlási limitem.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.