- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slukkica
őstag
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy az USB-re csatlakozójára kötött külső winyót látja-e? Tudok-e felmásolni anyagot rá?
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Slukkica
őstag
Köszi szépen az infót. Akkor marad a másolgatás
Ftp-ről nagyon hamar meg tud telni a 8 GB!₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
smith.p
csendes tag
hy! pda vásárlás elött állok, és a 560-as mio-t néztem ki magamnak, de ez a éjféli bekapcsolós dolog kicsit elbizonytalanított. Nem lehet vmi programmal megoldani, hogy habár bekapcsol magától mondjuk éjfélkor utána autómatikusan kapcsoljon is ki, vagy esteleg van valami más megoldás? Habár ez eléggé idegesítő hiba lehet, én nem találtam más ennyit tudó pda-t 70 k körül. A válaszokért előre is thx!
-
Gaskin
aktív tag
Hali! Már bocs, de asszem elég kutyafuttában olvastál bele a fórumba... Már párszor megénekeletük;
Egyrészt nem csak éjfélkor, hanem délben is bekapcsol a cucc... DE!!!!! mivel (az értelmes ember) beállítja az ember neki, hogy 1-3 perc múlva kapcsoljon ki automatán (ha netán bekapcsolva marad, akkor ne merüljön le), azért magától kikapcsol, és az égadta egy világon semmi egyéb problémát nem okoz azon kívül, hogy eleinte felb..ssza magát az ember rajta.
ui: Mondjuk az tény, ha éber alvó vagy, és erősen fényérzékeny (még csukott szemhéjon keresztül is) akkor inkább nem hagyjad éjszakára az ágyad mellett... -
törölt tag
hali
most lehet,hogy ki fogtok röhögni, vagy hülyének néztek, de kb 1 hete vettem egy ilyen pda-t, és még soha nem kapcsolt be magától, sőt a wifi is hibátlanul működik az első perctől bármilyen router-el (titkosítatlan, valamint wep és wpa hálozatokkal is kipróbáltam). most vagy én fogtam ki egy tökéletes példányt vagy nem tudom, de le is kopogom, semmi hülyeséget nem csinál, csak szépen teszi a dolgát
üdv
-
Sz.Gergő
csendes tag
válasz #35104512 #508 üzenetére
Nem hülyének nézünk, hanem szerencsésnek! A wifi nálam is működik 95% -ban, igaz, az itthoni routerrel 100%-ban. Viszont állandóan bekapcsol, nem csak délben és éjfélkor, mert volt már hogy máskor is bekapcsolt, de ez engem nem zavar. 2 perc után úgyis kikapcsol, bár ha az ember táskájában, vagy zsebében van, nem árt lezárni
Szerintem (is) jó választás!
Nem bántam meg! (Csak progikat kéne még tegyek rá)
A kis memóriából a "temporaty internet files" -t idönként ki lehet üríteni, így a 32 mb-ból 12 felszabadul. (így (nálam) 18 mb-ot tud fogadni bluetooth-on)
Üdv. Gergő -
gkzsolt
csendes tag
Üdv mindenkinek! Keresnék olyan navi progit,mely tudja a méret és súly korlátozásokat is!
Előre is kösz. -
Gloob
addikt
Sziasztok
Nem régóta vam p-560-asunk. Előtte egy Yakumo DeltaX BT5-ös volt, illetve még az is megvan. Tulajdonképpen a wifi miatt lett lecserélve. Elég jól átnyálaztam a topikot,és a wifi-s dologhoz szólnák hozzá először. Nekem csak titkosítatlan hálózaton csatlakozott a routerhez. Ha bármilyen titkosítást beállítottam akkor felcsatlakozott ugyan, de a net elérése közben megszakadt a kapcsolat, aztán úja építette. Ezt a problémát egy kis program megoldotta. Ingyen letölthető pici freeware progi. A pdamánia letöltőközpontjából leölthető, a neve WeFi. Miután feltettem már be tudtam állítani a 64 bites wep titkosítást és nem szakadozott a net. Érdemes kipróbálni. A jelszóról szólnék még egy szót. Én a jelszót hexában adtam meg (tehát 64 bitnél 10 db 0-tól F-ig karakter), és ezt írtam be a PDA-ba. A titkosítás mellett még be van állítva a routeren a MAC cím szűrése is. Tudom nem a legbiztonságosabb, de a titkosítatlan wifi-nél azért jobb. Ez a pekapcsolásos dolog szerintem szoros összefüggésben van az actív szinkronnal. Én megpróbáltam letiltani az actív szinkront. Nem nagyon figyelgetem a készüléket, de szerintem nem kapcsolgat be. Persze be van állítva az automatikus kikapcsolása is.
ÜdvSamsung Galaxy A52S
-
TTomi01
csendes tag
Megéri most ilyen pda-t venni?Nincs valami idegesítő hibája?Próbált már ki valaki Igo 8-al?
-
Sz.Gergő
csendes tag
Egyetlen (kis) hibája, hogy állandóan bekapcsol magától, de be lehet állítani, hogy ki is kapcsoljon (1-5perc).
Szombat este raktam fel az iGo 8-at! Csak pozitívat tudok írni róla! Pl.:Lehet útvonalat menteni, van domborzati térkép, és még sorolhatnám. Csak nehéz kiismerni.
Szerintem jó választás.
Üdv. Gergő -
Gloob
addikt
Szerintem jelen pillanatban az egyik legjobb PDA ha az ár és tudás arányát nézzük. Az hogy megéri-e azt mindenkinek a pénztácája dönti el. Ha a topikot átolvasod akor megtalálod a két legnagyobb problémáját, a wifi-vel kapcsolatos dolgokat, és a bekapcsolási gondokat. Mindkettő tulajdonképpen orvosolható. Persze minden más tipusú PDA-nak megvannak a maga gondjai. Ezek részben az oprendszerből is adódnak, hiszen ne felejtsük el hogy ez is csak windows alapú.
Összeségében szerintem megéri az árát.
Az 512-es hozzászólásomhoz még annyit tennék hozzá hogy azóta megfigyeltem, és éjfélkor nekem is bekapcsol, de más időpontban nem. Ez az éjfélkori bekapcsolás előfordolhat hogy freemware hiba.
Üdvözlet[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
Gaskin
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy friss speedcam adatbázist honnét lehet leszedni az Igo-hoz? Egyálatlán ez free cucc? Vagy fizetős?
-
Gaskin
aktív tag
Köszönöm a speedcam-es tippeket! Ahogy nézem mind a két válasz(otok) gyakorlatilag ugyanazt az adatbázist link-eli, úgyhogy azt hiszem nyugodtak lehetünk, hogy megvan a legjobb...! Köszönöm mégegyszer!
ui: Ahogy nézem az IGO8-hoz ez már viszont sajna nem lesz jó...[ Szerkesztve ]
-
semidim
csendes tag
-Még elég keveset használtam a készüléket IGO 8-al lehet, hogy ez az oka:
még nem tapasztalatam speedcam jelzést, bár voltak rajta ilyen txt file-ok a megfelelő könyvtárban. Most rátöltöttem a legújabb teljeset. Ezért egyrészt azt kérdezném, hogyan tudnám ellenőrizni, hogy valóban működik-e? (Netán berepüléssel nem lehet?) Másrészt, hogyan működik? Csak akkor ha nagyobb sebességel érkezem a speecam felé, vagy akkor is ha a megengedett sebességgel? Hogyan jelzi a vasúti átjárót? Tudtok-e konkrét speedcam pontokat megadni ahol ellenőrizhetném a működést, külünös tekintettel a délpest-belváros vonzáskörzetben? -
OLE-3
tag
-
Gloob
addikt
Ezek a dolgok az IGO beállításának kérdése. Beállítások->Figyelmeztetések->Figyelmeztetés seb.mérő kamerára ott kipipálva
Mellete három pötty ... Na itt lehet beállítani hogy a hangjelzés közeledéskor csak gyorhajtáskor vagy kikapcsolva Alatta a látható figyelmeztetést is be ill. ki lehet kapcsolni. Tapasztalatból ha gyorsabban közeledsz a radarhoz mint a megengedett akkor örült módjára csiripel. Ha nem akkor szolídabban jelez. Ennyi. Remélem most már érthető. A berepüléssel való ellenőrzést passzolom. Én még azt sem találom hogy hogyan van a berepülés. Hogyan kell egyáltalán berepülni egy útvonalat? Ellenőrizni szerintem úgy lehet a legjobban hogy beülsz az autóba és elmész olyan hely felé ahol tudod hogy szoktak mérni. És meglátod. Hogy merre azt én nem tudom mivel nem Pesti vagyok Nálam tökéletesen müxik. Kipróbált.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
semidim
csendes tag
Köszönöm, a segítséget, ezt megtaláltam és beállítottam.
A berepülést, és a szimulációt úgy tudod elérni, ha már van egy útvonalterved/cépontod. A főmenüben ahol négy kép opció van, kiválasztod az útvonal opciót (bal alsó) és az ezt követően megjelenő képernyő legalján látni fogod ezeket az opciókat. Próbáld ki ! -
4lewis
csendes tag
Hali,
Egy honapja nyuvom az enyemet, tapasztalatok: (informacio-gyujtoknek,ketelkedoknek)
Bekapcsolodas:
Olvastam vasarlas elott,hogy ez gond. De nem ertem miert, mert ugyis be van kapcsolva az energiatakarekos mod, es az meg par perc utan ujra kikapcsolja a kepernyot. Ejjel nem latom, alszom. Az jobban zavar, ha ki van kapcsolva a kepernyo, kozben is eszi az aksit(mint minden pda), persze minimalisan. De ha tobb napig nincs hasznalva, eleve lehuzom a fokapcsolot, az meg megszakitja a tapellatast, igy nem merul az aksi se, be se kapcsol.Wifi:
A wifit csak otthon probaltam, titkositott-jelszavas, nincs mac szures. Nem szakad le, de neha nem csatlakozik "nem erheto el". Ilyenkor a beallitasokat gyorsan vegignyomkodva a csatlakoztat-ra bokve, felepiti a kapcsolatot. A we-fit probaltam, de letoroltem, valszeg en vagyok a bena, de nekem pont azzal nem ment.GPS:
Mio3,Igo2006,Igo8 faszan muxik.Egyeb:
Apro szepseghiba, hogy a joy nalam nem pont kozepen helyezkedik el. (kicsit balra lent) Nektek kozepen van, mint a kepeken?
Az asztali gepen, az active sync nem megy valamiert, feltettem az ujat es amit adtak lemezen egyik se jo, nemtom mi a gond, mert a laptopon teljesen jo.Ja, igen kerdes: Adtak hozza ugye winmobile6classic-ot. A gepen van rajta. De melyik cd-n van a telepito? (vagy csak a gepen adtak?) Nemtom, hogy az oprendszer mikor fossa ossze magat es hogy hogy kell telepiteni, de ilyen helyreallito/telepito cd-t en nem talaltam. Van a zold, azon csak a interwrite pro magyar (valami) van. Van amin csak a manual, es amin az active sync-"start disc". De Windows mobile telepito cd-nincs. Az egyik papirtokon meg van egy WM6 serial nemertem..
Egy rakat programot tettem ra, ez az elso ppc-m, teljesen fuggo lettem, asszony feltekeny!
kicsit hosszu lett, bocs
-
MODERÁTOR
A rendszert egy hard resettel tudod "újratelepíteni", pontosabban gyári alapállapotba hozni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
4lewis
csendes tag
válasz Viktor0610 #537 üzenetére
koszi, Ilyet meg nem csinaltam, nem ismertem az eljarast. (mivel minden beallitast torol, remelem nem is lesz ra szukeg)
Es ekkor keri a serialt-is, ami cd-boriton van?Viszont amikor total lefagyott (az elejen parszor, esztelen telepitesekkor) es on-off utan se "boot-olt" be, (megakadt a narancssarga mio screen-en) akkor azt csinaltam, hogy:
OFF allapotrol atcsusztattam a kapcsolot ON-ra, mikozben nyomtam folyamatosan a keszulek tetejen a bekapcsologombot. Ekkor bejott egy kek szerviz menu(vagymi). Ott nem nyultam semmihez, (max vegigneztem mik vannak a menuben) hanem ujra OFF-ra huztam a kapcsolot, vartam egy kicsit es ON. Na es igy rendszerint ujra(!) elindult az egesz! -
MODERÁTOR
-
AMD Pista
tag
Hali!
MIO P560-as gépem van. Az a problémám, hogy saját magától bekapcsol.
Semmilyen ídőzítő nincs beállítva
Mitől lehet ez?Másik gond:
A "MAI NAP"-hoz hogyan tudok hozzáadni ikot. Most telepítettem fel IGO 8-at és csak akkor indul ha kikeresem az EXE fájlt. Igo 2006 nál volt ikon
[ Szerkesztve ]
-
AMD Pista
tag
válasz Viktor0610 #541 üzenetére
az a baj, hogy nincs ott az IGO felirat.
-
MODERÁTOR
-
AMD Pista
tag
válasz Viktor0610 #543 üzenetére
csak másoltam
így nem lehet ikon?
-
MODERÁTOR
-
4lewis
csendes tag
válasz Viktor0610 #548 üzenetére
A today képernyő(deskop) átszabására az spb pocket plust ajánlanám, abba tehetsz be programot,nem telepitett exe allomanyokat, csoprtokat hozhatsz létre fülekkel, and many more.. igy néz ki
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest