- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ithomas
őstag
"Nekem tetszik valakinek nem. Tiszteletben tartom mindenki véleményét. Asus nem akartam mert, nem tudom Nekem ez kellett és kész. "
Ennyi a téma!
Én ugyanígy voltam az Asussal...nincs ezzel semmi gond.
Én tényleg nem fikázó hadjáratot akartam indítani,meg nem A696 VS P560 háborút?
Minek?Mi értelme lenne?
Én csak az egyik topictárs kérdésére(Asszem jogász)válaszoltam aki a 2 között vergődött.
Sajnos lehet h túl provokatívan...ezt már bánom is...főelg a P560 topicban..de a véleményem ettől függetlenűl nem változott...csak szerintem mostmár tényleg ideje lezárni ezt a témát...bőven ki lett vesézve a dolog.
Mindentől függetlenűl a P560 is egy nagyon jó gép...hogy kinek mi tetszik meg nem tetszik benne...azt már döntse el mindenki maga.Real eyes realize real lies!
-
-
Gaskin
aktív tag
Igen, minden Asus fan felfogta amit írtál, az tény. Sőt még vigyorgott is nagyokat (tisztelet a kivételnek), ha igaz volt amit írtál, ha nem... Csak arra utaltam, hogy van pár dolog, amit élből fikázol, mások viszont pozitívumként élik meg. Pl. ceruza, előlap. (és akkor most már tényleg nem tudom, hogy milyen is az op rendszer az asus-on...) Azt pedig talán még te is elhiszed, hogy a mio grafikai képességei jobbak. Vagy ez is kamu volna? Ok, többnyire nem lényeges dolgok, csak nem értem, hogy az miért jó, hogy provokatív megjegyzéseket írsz, nagyrészt a szubjektív megállapításaid alapján. Lásd pl. az előző kiemelésem Tőled. Ha az érveimet nem fogtad, azt sajnálom. Ha a rönósat sem, az előlappal kapcsolatban, arra meg tényleg nem tudok mit mondani... Na azt meg szerintem rajtad kívül értette mindenki. Legalábbis aki akarta.
Amúgy ok. A témát dobhatjuk. Én is unom marhára... A vigyor fejeket én inkább lehagyom. -
Zsé2003
aktív tag
Én lehet könyvet írok erről a témáról. Mert már lassan utcára vonulunk transzparensekkel. Rohamrendőrök, könnygáz...
Inkább arról kéne írni hogy mindkettő miben jó. WM6.
MIO-ban megnézné nekem valaki, hogy a beállításoknál a tápelláts vagy energia valaminél van az a csík. Hogy mekkora a töltöttség. Na ott a csík felett a szövegnél nektek nem villog végig a szöveg?Egy infós haveromnak mutattam, és elkezdett röhögni, hogy a WM6-nak milyen a frissítése.
-
Janesz51
csendes tag
Figyu.Kutyaütő vagyok az egész témához,de én már használom a gépet 3 hete.Pont.Vannak hibái Pont sajna,mert erre agépre vártam régen nagyon megtetszett az előzetes.
Az IGO tökéletesen müködik rajta,akinek nem az csak az ő progjamjának a hibája.De
nem akart a média lejátszó működni rajta filmekel,amig mást nem tettem rá mint a Media 10.. azóta ez jó. Időnként nem tudok fellépni WIFIre otthon csak nagy sokára. A zene és a videonak kevés a hangereje.A igo megfelelően hangos. Valószinűleg nem értek még a gép beállításához.Minden segítséget szívesen fogadok.Kösz.Még mindíg szeretnék telefonálni vele!!!! -
ronaldo
őstag
De gondold el, ha mondjuk IGO-t akarsz használni, akkor nem fogsz filmet rakni a gépre (mivel akkor SD kártya be, a beépített rom meg elég karcsú egy divx filmnek). Szóval vagy egyik vagy másik. Míg a Mio 1860mb beépített (használható) memóriával érkezik.
Amúgy tényleg no offenz, de te sem tudsz mondani egy érvet se az ASUS mellett. Csak az az érv, hogy a Mio rosszabb
Összefoglalva: ami elvitathatatlan különbség a gépek között, az mindössze két dolog:Samsung 400mhz vs. Intel 416mhz illetve 2gb rom vs. 256mb rom (amiből ugye nem annyi a használható, egyiknél sem). Illetve az akksiidő az ami sarkallatos pont, a teszt szerint navigációval a Mio négy órát bír, ami azért figyelemreméltó.
Az más dolog, hogy fém vagy nem fém, kicsi ceruza, nagy ceruza, kicsi joy, vagy navi gyűrű mivel ez mind szubjektív.
-
-
Zsé2003
aktív tag
a képernyő frissítésre gondoltam. A WM6 nál ebben a verzióban nem oldották meg túl jól. Mondott valami szakszavakat hogy hiányzik a programból. Amikor frissíti az aku töltöttségének szintjét, a szöveg ot felette úgy viselkedik: egy gyenge stroboszkóp pont végigfut a szöveg felett. Nem nagyon látható. Majd megnézek több PDA-t is.
-
Janesz51
csendes tag
Kösz a tanácsokat.A filmnézegetést csak probálgatom,de TCPMP-vel tényleg műküdik de a hang ezzel is halk.Nemcsak a film hanem a zene is.Ezt a gépet nem csak navira lehet használni hanem arra is,hogy a kölkeimnek felrakok egy filmet és békénhagynak a telken sörözni és nem cseszegetnek közben hanem azt nézik.Hely van rajta bőven +2G kártyán.A telefonálást nem WI-Fin gondoltam hanem bluetoothon ,hogy talán kihangosítóként is tudnám használni.
-
(ex)Cat
senior tag
Static Navigation kikapcsolására nincs vkinek megoldása?
-
Peet210
őstag
válasz Janesz51 #114 üzenetére
Akkot vigyél magaddal egy töltőt is mert filmnézstől hamar lemerül. Töltő nélkül kb. 2 óra nyugodt sörözésre számíts, töltővel viszont... Na ezt inkább nem ecsetelem.
Hangerőt az óra mellett lévő hangszóró ikonnal tudod állítani és a TCPMP-ben is tudod külön szabályozni.
[ Szerkesztve ]
Today's record, is tomorrow's motivation
-
oalex
senior tag
szép kis kütyű
!!!Légy jó mindhalálig!!!
-
Janesz51
csendes tag
Mindenkitől elnézést kérek én egy ökör vagyok.Én vettem le a hangerőt,hogy ne legyen az érintéseknek nagy a hangereje.Arra nem gondoltam,hogy ez a lejátszást is halkítja.
-
Gaskin
aktív tag
Van valakinek tapasztalata Wifi-vel kapcsolatban? Vettem egy USB-s wifi cuccot. TP-LINK a típusa, már ha ez számít valamit. Annyit sikerült elérnem, hogyha beállítottam a Wifi adapternek az Ad-hoc network type-ot, akkor már felépült a wifi kapcsolat a pda meg a pc között, de a pda-n a net még nem működik. Mit kéne tennem, hogy menjen a net? Vagy totál rossz úton járok? Ne kíméljetek...
-
-
Janesz51
csendes tag
Ébresztő!
Fiúk lányok.
Sokadszor fordulok hozzátok egy nálam ezerszer nagyobb tudású csapathoz egy kérdéssel.Nem igaz,hogy legalább egy elutasító válasszal sem méltattok.A mio p 560 pda-ra honnan vegyek egy olyan programot amivel telefonálni tudnék normál mgsm telóval-Egy un "gagyi pna " is tudja.Az volna lényeg,hogy kihangosítóként tudjam használni a kocsimban.Egész nap abban lakom és unom a rendőrségi megfigyeléseket.Tudom van számos más lehetőség is de ha már vettem egy ilyen gépet, hátha.
Előre is kösz! -
Gaskin
aktív tag
válasz szentesb #122 üzenetére
Köszönöm, a gyors kimerítő választ! Össze is jött a dolog! Már csak az az egyetlen szívásom, hogy a zonealarm-ot az istenért sem tudom rábeszélni, hogy hagyja ezt a fajta konnekciót, pedig a pro verziót is próbáltuk már felkonfigurálgatni, de tény, hogy ez már nem feltétlen tartozik ide...
-
jogász
csendes tag
Na kb másfél hete nem jártam erre,(zh-kat írtam) és meglepődve olvastam vissza a kommenteket,hogy milyen kis parázs vita alakult itt ki,a kérdéseim után,miszerint is Asus vagy Mio legyen a befutó.Azóta megvan a végeredmény...Miora esett a választás, jövő héten jön meg,remegve várom...
Két ember attól fogva számít igaz barátnak, amikor hallgatásuk már nem jelent kínos csendet.
-
gg1876
tag
Annyira lefagyott, hogy újraindításkor angol nyelvre váltott.
Hogy lehet visszaállítani magyarra? -
Gaskin
aktív tag
Naszóval...
Az ActiveSync az valóban kell, hogy a pc, meg a pda között kapcsolatot tudjál létesíteni. Ha ezt felnyomtad a gépre, akkor szinkronizálni tudod a két gépet, ezután már telepíteni is tudod, a magyarítást. Gondolom az interwrite van neked is, vagy mi. Ez fent lesz a 3cd valamelyikén. Ezek után simán telepíthető lesz...[ Szerkesztve ]
-
Gaskin
aktív tag
Felnyomtam a gépre pár Spb által készített game-et. Feltételezem, hogy nem a legjobban írhatták a progik instal-ját, mert ha feltelepítettem egy ilyen kis progit, akkor a start menű/programs-ban új Programs(1), Programs(2) stb... mappák jelentek meg, melyek az uninstal után sem szűnek meg, hiába is lettek a végén üresek. A kérdés, hogyan lehetne ezeket megszűntetni? Hába keresgéltem a kártyákon, valsz nem csak van szó, hogy pár foldert manuálisan törlök... (De lehet, hogy csak én voltam figyelmetlen.)
Az nem tudom, hogy számít-e valamit, hogy a gép flash kártyáját jelöltem ki telepítési helyként.[ Szerkesztve ]
-
ithomas
őstag
"valsz nem csak van szó, hogy pár foldert manuálisan törlök... "
De szerintem csak ennyi az egész!
Windows\Start menu\Programs útvonalon megtalálod az összes programok menüben található ikont meg mappát.Ami nem kell simán letörlöd és kész..Ezek úgyis csak parancsikonok.
Real eyes realize real lies!
-
balinyo
tag
Egy gyors kérdésem lenne, ti milyen térképszoftverrel használjátok? Miomap 3.2? Eddig valameyilk PNA-ban gondolkoztam (C520,720), de ez a PDA jobban tetszik, ha navigációban van annyira jó, mint az előzők (persze a kijelző kisebb).
-
Gaskin
aktív tag
Gyanítom, hogy többség Igo-t használ(hat). Amúgy ha jól vettem észre, akkor a MioMap az Igo engine-jét használja, szóval nem hinném, hogy igazán nagy különbség lenne a kettő prog között, legalábbis grafika tekintetében nem valószínű. Amúgy a nagyobb kijelző nyílván jobb, de egyes screenshot-ok alapján nekem úgy tűnik, hogy a megnövelt képméret főleg plusz infók megjelenítésére szolgál, és nem feltétlen a térkép felület lesz sokkal nagyobb. De lehet, hogy én tudok keveset.
Ha az ár, illetve a kijelző méret különbségek miatt vesz valaki PNA-at, akkor megértő vagyok, de amúgy nem értem, hogy miért vesz valaki PNA-t. -
balinyo
tag
-
Gaskin
aktív tag
Mondjuk nem tudom, hogy "mennyire okos" telefonban gondolkodtál. Tényleg "csak" okostelefonban, vagy Pda telefonban? Az utobbin én is gondolkodtam, mert pl a mio 701-es elég baráti áron van, és gyakorlatilag minden benne van ami kellhet. 2 baj van csak velle, illetve minden más hasonló készülékkel. Egyrészt telefonhoz képest nagy kijelző, ami alatt azt értem, hogy sokat fogyaszt relatív, így igazán hosszú készenléti időt nem hinném hogy várni lehetne tőle. Illetve a kijelző navigációhoz nekem kicsinek tűnik. Amikor sokat vezettem, akkor a 3.5-ös kijelzőt is alig láttam fáradt szemmel. Szóval maradtam egy k750i-nél, ami egy hétig bírja nekem, illetve a PDA-nál. Abszolút jónak érzem a párost.
Na netezésre próbálgatom. Wifi-n vagyok a gépre linkelve a PDA-val. A Skype-olgatok, ami tök jónak tűnik, de a virtuális billentyűzetet szokni kell eléggé. "Ténylég, internetezésre mennyire jó ez a gép ?" Szerintem annyira mint a többi hasonló PDA. Hát röviden szólva kissé nehézkes, lassú. A minimumot hozza, de csak úgy "szörfolgetni" szerintem idegtépő lenne rajta... De ez az átviteli csatornák problémája valsz, és nem a gépé gyanítom, mert a haver asus 636-osa hasonlóan teljesített.
Egy ismerős sokat netezett Pda-ról, ő az opera-ra esküdött.[ Szerkesztve ]
-
balinyo
tag
Nekem most egy N9300i-m van, de hülyét kapok tőle, Internetre és e-mail szerverünk használatára, amire elsősorban vettem, kvázi alkalmatlan a sebessége miatt. Gyakorlatilag az extrái közül a naptárat tudom kihasználni, meg hogy könnyű sms-t írni rajta.
Jelenleg egyetlen jobb készüléket látok, a SE P1i-t, de nem tudom, a gyakorlatban hogyan teljesítene. Féltéglával nem akarak járni (N E90), meg amúgyis egy jobbfajta notebook ára, annyit szerintem nem ér.
Vagy vennék egy sima 3g-s telefont, mondjuk K-s vagy W-s sonyt, amivel lehet magán is netezni, ha muszály, meg egy pda-t.
-
Keksz
senior tag
MEGOLDVA: az activesync-nel be kellett pipalni hogy vezeteknelkuli kapcsolat engedelyezese ha csatlakoztatva van a szamitogephez...
[OFF]Sziasztok,
tegnap vettem meg, ma probalgatnam a wifi-t, de a kovetkezo tortenik:Megtalal 3-4 helyet ahova csatlakozhatna, abbol az egyik az en smc routerem, ahova be is tud csatlakozni, majd eltelik 1-2 masodperc, vagy akar 1 perc is (mig atlepek a bongeszobe es akar beirok egy netcimet, majd azt lehivom es be is jon), a lenyek h valamennyi ido es az egesz wifi elszall, mintha nem is lett volna.
A vezeteknelkuli kapcsolatoknal innentol csak a Bluetooth jelenik meg es a "today" oldalon az a sav ahol a wifi es a bt ikonja egy sorban van osszeugrik balra, csak a bt-rol kapok ott is infot.
Ha ki/be kapcsolom, akkor megint lesz wifi, megjenelik a vezeteknelkuliben is, es ugyanugy felepiti a kapcsolatot, majd meghal...
Sajnos masik elerhetore nem csatlakozik
De ezt meg probalom ma kiprobalni.Vkinek 5let?
Meghalt a wifije?Köszi,
Keksz[/OFF][ Szerkesztve ]
-
Keksz
senior tag
Viszont az iGO nem megy fel
-
Keksz
senior tag
En sem tudom mi lehet a baja
MioMap felment, azota is azt hasznalom.
Terkep, felirat, hangok ugyanaz mint iGO-hoz, a celnek megfelel.
Nem tudom mivel tud tobbet az iGO, most ezt fogom hasznalniHibauzenet:
HardwareIDerror, egyebkent ez a baja, de kiprobaltam 4-5 verziot, koztuk olyat ami masnal mukodott...[ Szerkesztve ]
-
(ex)Cat
senior tag
Nem kimondottan P560, de meg tudja vki mondani nekem, hogy lehet háttérképet tenni a PDA-ra?
köszi..
-
Peet210
őstag
Settings -> Today és itt jelöld ki a Use this picture as the background. Ezután a Browse gomra katt és válaszd ki a képet.
Egyébként vanna kmár olyan képnézegetők amelyek saját maguk is be tudják állítani a háttérképet (pl. Resco).Today's record, is tomorrow's motivation
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest