Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lugosi

MODERÁTOR

válasz Inarus #6171 üzenetére

Tudom, hogy többször szóba került, de szerintem korábban én azt is leírtam, hogy a naptár nekem NAGYON fontos, nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos.
    A google naptár évek óta szépen működik (egy időben ment részben párhuzamosan mellette a mobileme is - jó volt csak a blackberryvel nem tudott szinkronizálni, mert ja igen, én egy afféle köcsög vagyok itt a wp7 fórumban akinek szifonja meg bb-je van, de wp7 cucca nincs :D).
    Nagyon nehezen mozdulok meg naptár ügyben, az 5 évvel ezelőtti váltás is azért volt mert az akkor használt windowsos pocket pc + outlook szinkronizálás csinált 1-2 olyan mókát, hogy éjfélig bent maradtam az irodában helyrerakni a naptárakat - másnap reggelre működni kellett mindennek. Szóval ilyen extrén gyogyós módon vigyázok a naptárra, állandó export, backup backupjának backupja meg ilyesmi, kialakult egy rendszer, működik. Nem akarom az életem bonyolítani ilyen dolgokkal (gondolok itt arra, hogy a linkelt cikk vagy működik vagy nem játékával beállítom a szinkront, és akkor majd egyszer csak valamelyik telefonon elmókázik valami, mert egyszer csak a hivatalosan nem támogatott dolog bebüffed teljesen).

Van elég szívnivaló a blackberry-re írt google sync-kel (el nem hiszem hogy akár a rim, akár a google nem tudna egy normális szinkronizáló progit írni, mert az ami van, finoman szólva is néha idegbajos, egyszer csak úgy dönt hogy a naptárak közül akkor most az egyiket elfelejtjük).
    A BB kiváltására gondoltam wp7-es telefonra, mert pár hülyeségéből annyira elegem van a bb-nek, hogy lassan azt kell terjesztenem az ismerősöknek, hogy részegen vettem a telefont, csak hogy elkerüljem a kiröhögést. Bedőltem a bb által ígért dolgoknak és nagyon rosszul döntöttem, egy elavult idejét múlt technológia mellett döntöttem extra költségek mellett.

Szóval ilyenek járnak az eszemben wp7 teló kérdésében...

Apropó. A bb 9700-ban azt az egyet szeretem hogy állatira jól bírja az akksija. Nálam van napi 3-4 óra beszélgetés, hullámzó mennyiségű sms és sok email, ez megy gond nélkül.
    Melyik most az a wp7 telefon aminek a legtovább bírja az akksija. Más feature nem nagyon érdekel, gondolom közel egyformák a cuccok (ha egyiknek jobb a kamerája mint a másiknak azt pont leszarnám).

• lugosi

MODERÁTOR

válasz Inarus #6171 üzenetére

+1 személyesség, Samsung i780-am nekem is volt (utáltam mondjuk, utána vettem szifont :D)

Új hozzászólás Aktív témák