- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Hosszú idő után most jutottam még csak el oda, hogy hozzáadjam a telefonon a bankkártyámat az alkalmazás vásárláshoz. Ez megtörtént, az MS zárolta is az 1 dollárt.
Ezt követően vásároltam volna egy 475 forintos alkalmazást, amelyet nem tudtam megtenni, hibakódot írt a Marketplace (nem írtam fel). Kiléptem, megpróbáltam újból, azonban utána már nem ír hibakódt, szimplán visszaugrik a vásárlás felületről az alkalmazáshoz a piacon. A kártyán van szabadon pénz, így volna miből levonnia. Mi lehet a problem? Magyar kártya, magyar Live fiók.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
negyedes
addikt
A Zuneban hogyan tudom beallitani azy hogyan a megjelenjenek a zenek, de csak ez bizony foldert synceljen fela telora?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
félisten
válasz negyedes #22254 üzenetére
Azt hiszem alapból csak azt szinkronizálja amit te mondasz neki. Kiválasztod a gyűjteményben az albumot amit szeretnél, jobbklikk, szinkronizálás a Lumiára. Ha nem jól van a zenének beállítva az id3 tag-e akkkor nem látja rendesen, vagy ismeretlen előadónak.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
negyedes
addikt
válasz Plazmacucci #22255 üzenetére
Igen ezt tudom. De nekem van kismillio zenem, de nem akarom hogy mindet syncelje, csak azokat amiket eg bizonyos folderbe teszek.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
félisten
-
MODERÁTOR
válasz negyedes #22258 üzenetére
nekem az összes zeném egy darab zene mappában van. Ezt látja a zune, így a zuneban látom az összes zenémet - ezt használom zenehallgatásra is - amit pedig a telefonon is akarok hallgatni, azt ráhúzom a bal alsó sarokban a telefon ikonra
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
kezman
őstag
Én is úgy oldottam meg ahogy mukibuci csináltam a gépen egy zune mappát, benne zene, képek, videók mappákkal, amit szeretnék a telefonra azt ezekbe a mappákba másolom, a zune beállításokba ez a mappa van megdva mármint hogy itt keressen, ésjóvan
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
mrhitoshi
veterán
Elég idióta nevet találtak ki a Metro stílusnak végül.
PS4
-
blex
senior tag
válasz negyven2 #22237 üzenetére
az operát csak főzött romokra lehet telepíteni, nem? legalábbis azt írják...
csak mert a zseniális emailes metódusom ott esik kútba, hogy a 17 megás fájlt nem akarja csatolmányként elküldeni az outlook, mert nagyobb 25 megánál (wtf )oké, semmi, a gmail elküldte. fáj ezt mondani...
[ Szerkesztve ]
-
blex
senior tag
mégsem oké, roottoolsnak már túl nagy ez a fájl, mindig kilép másolásnál.. van erre valami jobb módszer?
(még mindig a szótárról beszélek ) -
blex
senior tag
válasz negyven2 #22267 üzenetére
köszi, pedig láttam is hogy írt valamit, csak aztán nem fogtam fel/elfelejtettem...
a device managerrel fölment kábé fél perc alatt. legalábbis elvileg. nem nagyon tudom tesztelni, mert a szótáram-szót már hozzáadtam az előzőhöz és az volt az egyetlen szó, amiről tudtam, hogy nem tudja... -
MODERÁTOR
Ha jól értem, akkor azt szeretnéd, hogy az összes zenéd látsszon a Zune-on belül, és tudd gépen hallgatni, de csak egy bizonyos mappa tartalma legyen az, amit automatikusan szinkronizál(tehát ha abban a mappában cserélgeted a dolgokat, akkor azt megtegye magától a telefonon is)?
Mert sajna tudtommal ilyet nem lehet, de ha tévednék akkor valaki javítson ki, mert akkor lövöm is be rögtön én is
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz mrhitoshi #22270 üzenetére
I think Metro is/was a great name. I think Microsoft should use it, and pay for it if they have to.
...
But if they can’t, I have a solution. And it’s right under all of our noses.
...
Best of all, you can cut and paste WinRT in lieu of Metro and it just works. “Develop great Metro-style apps for Windows 8” becomes “Develop great WinRT-style apps for Windows 8.” And so on.Szerintem ez lenne belőle a lényeg, és személy szerint egyet is értek vele
Everybody lies.
-
polonic
félisten
Mi a megoldas arra, ha a me tile beragadt? Restart nem segitett.
-
MODERÁTOR
Lemaradtam egy kicsit ezzel a hotmail-outlook váltással..
Addig ok, hogy most az egész webes felület a live helyett metro stílusú lett. Namost, van nekem egy xyz@walla.com mail címem, amiből csináltam annak idején a LiveID-met, és ezt használom most win8/wp7 loginnak is. Ha fellépek neten, akkor ezzel be is jelentkezik, és rögtön jelzi, hogy csináljak belőle egy outlook-os ID-t. Ez mit jelent? Kapok helyette egy xyz@outlook.com címet?
Az adott mail címre érkező levelek nekem nem kellenek, nem használom, spamgyűjtő az egész, viszont migrálnék outlook-ra ha volna értelme ezen kívül(mármint hogy ide szedje nekem a mailre érkező levelek). Azt viszont nem szeretném, hogy elbarmolja a LiveID-met.
Most akkor mit nem értek?
Everybody lies.
-
@matthew@
őstag
Olyan kérdésem lenne h a youtubeos és egyéb videokat amiket netrol játszok le azt hogyan tudom tekerni? Probáltam úgy h hosszan nyomtam a "gombot" ami zenelejátszásnál is teker de semmi, van egyáltalán rá lehetőség?
Matthew 24:42
-
csab2
veterán
válasz Barthezz2 #22284 üzenetére
Ez az egész Live-Hotmail-Outlook átállás egy nagy katyvasz. Az email részleg és a névjegyzék már metrósodott a naptár és a Skydrive még nem. Ráadásul iPaden kezelhetetlen az egész, főleg a névjegyzék tök sz@r.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Pikkolo^^
addikt
A zune-al néhány videót át akartam rakni a telefonra, ezért a videós mappa elérésének egy új mappát adtam hozzá. Szépen mutatja is a videókat, de csak 50 db-ot. Néhányat átraktam a telefonra, de normál másolás helyett elkezdte őket konvertálni. Végignéztem a beállításokat és csak zenénél lehet beállítani, hogy ne konvertáljon. Van erre valami gyógyír?
A másik dolog, hogy a videókhoz új elérési utat adtam meg ahol csak néhány videó van de továbbra is a korábbi, sok videós mappa tartalmát mutatja. Mitől lehet ez, hogyan lehet orvosolni?
-
csab2
veterán
Én ezt nem értem. Ha Live-Hotmail-Outlook (most akkor melyik?) alól szinkronizálom a névjegyeket, akkor néhánynál nem jó a születésnap (ezt már írtam), ha meg Gmail alól, akkor mind tökéletes. Ki érti ezt?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
catroot
veterán
válasz Barthezz2 #22284 üzenetére
Szerintem, ha @outlook.com-ra átmigrálsz, akkor "elbarmolja" és újra meg kell adni a fiókot a telón, szal HR kell.
De javítson ki valaki, ha nem így van.
Nekem egy gmail-es fiók van így megadva, de nem migráltam át outlook.com-ra, csak beállítottam, hogy ott jelenjenek meg a levelek (tehát az outlook.com-on látom a gmail-es leveleket, de még nem az igazi).
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Csigger
őstag
Camera extras nálam megjelent a Marketplacen! Már a Nokia collectionből tölthető és szépen beépül a kamera appba!
Apple and Android user
-
Csigger
őstag
-
Don't Panic
senior tag
ÚJRA WhatsApp
-
mrhitoshi
veterán
válasz Don't Panic #22299 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan visszajön.
Szerk.: Jók ezek az új animációk.
[ Szerkesztve ]
PS4
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest