- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Integrale
veterán
A nyelv attól még lehet magyar, hogy a régió us? nem zavar bele?
"Bad reklám is reklám too"
-
negyedes
addikt
Egy 700 mb, 53 perces avit mennyi ido alatt kellene konvertaljon? mar 1 oraja ott all hogy converting.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Blyan
félisten
válasz negyedes #18311 üzenetére
Hagyni kéne a Zune-t a francba ezzel, és valamivel mással konvertálni wmv-be vagy mp4-be. Mondjuk azt hozzá kell tenni,hogy a 720p vagy felette akkor is konvertálni fogja, ha amúgy a konténer és a codec is megfelelő.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Integrale
veterán
válasz Воланд #18310 üzenetére
Akkor még egy utolsó kérdés! A terület és nyelv illetve a rendszer területi beállításai is angol (usa beli) volt ma néztem átállt magyarra mind, egyrészt ez mitől lehetett, másrészt miknek kell ott ténylegesen us-nek lennie?
csináltam egy usa régiós zune-t és liveID-t a telefont visszaállítottam gyárira* !
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Real or Fake ?
PS4
-
pushalias
addikt
A MediaCoder nevű cuccal kell csinálni, egyszerűen mindent tud és ingyenes. Például feliratot is lehet vele a videóra rakni, sima srt fájlból faszán rárakja. Persze aki el van veszve a videoformátumok, bitrate-ek és ehhez hasonlók terén, annak sajna marad a Zune, bár van beállító varázslója a cuccnak, ha szerencséje van, akkor el tudja találni a szükséges beállításokat.
-
Integrale
veterán
Nem tudom, hogy ez volt-e már, de azért linkelem!
-
törölt tag
Huawei-nek én mondjuk örülnék!
-
Maateeo
aktív tag
-
Blyan
félisten
Adott egy Samsung Omnia W, és időnként megjelenik a status baron a call forwarding ikonja, holott nincs átirányításra kapcsolva a telefon (soha nem is volt). Ez a jelenség azóta van, amióta mobilnet aktiválva lett hozzá.
Független teló, voda hálózaton.Valakinek ötlet hogy mi lehet ez?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #18334 üzenetére
Végülis Számszung.
Barthezz, semmi, használom. A Samu nem az enyém, múlt héten beszéltem rá valakit.
[ Szerkesztve ]
-
neooen
aktív tag
Van aki használja ezt? [link]
Az lenne vele a kérdésem, hogy meg lehet-e azt oldani, hogy ne kellejen minden egyes belépésnél azt a 20-30 másodperces Live-ba való belépési folyamatot végigcsinálni, illetve működik-e offline-ként?! Baromi idegesítő, amikor kitűzöl egy bejegyzést a kezdőképernyőre, akkor a csempével együtt kidob a program és amikor visszamész, akkor újra be kell jelentkezned.
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
mrhitoshi
veterán
Igaz nem WP-hez kapcsolódik, de biztos érdekesnek találja majd egy pár ember. [link]
"so you don't have to punch F8 like a crazy person."
PS4
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
mandin
senior tag
-
front3r
őstag
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest