- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
forintuser
őstag
Youri Win.
[ Szerkesztve ]
Holnapkészítést vállalok.
-
Youri
veterán
válasz forintuser #1 üzenetére
A mindössze 8,5 milliméter vastag, Android 2.3 Gingerbread alapokon nyugvó jövevény
Read first
RTX ON
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Azért a hátlapra adhattak volna, ha már Prada. Vagy a fröccsöntött életérzést a felsőbb rétegekhez is eljuttatják?
<< Heimdal >>
-
hunter84
aktív tag
válasz forintuser #1 üzenetére
Moron...
-
plus44
veterán
Néha azért tetszik pár LG modell, de megvételig talán sosem vetemednék. Azért szép.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Cyberpunk
félisten
Elegáns azt meg kell hagyni.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
törölt tag
Ez nagyon szépre sikerült.Ha normális áron hozzá lehetne jutni...
-
stbtamas
aktív tag
Nekem nem tetszik.. túl nagynak tűnik, sok a felesleges rész a képernyőhöz viszonyítva.. a hátoldal pedig.. semmi érdekes, egyszerűen unalmas.. a menü is szörnyű.
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
atike
nagyúr
Szép szerintem is, de én is úgy vagyok vele, hogy soha többet LG. Alig várom, hogy lecseréljem a GT540-emet...
-
kolosanyi
veterán
Kifejezetten kellemes cucc.
-
HARDVERAPRÓD
Tetszik és el is fogadnám ha jó az ára.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
törölt tag
Ez ugyanaz a telefon ami a lenti hirdetésben van?
-
Rickazoid
addikt
Ha a hátlap bőr, akkor külsőre jól sikerült. A specifikációk meg megint jól hangzanak. De valami azt súgja, hogy ICS frissítéssel hivatalosan sosem, vagy csak majd valamikor az 5.0 megjelenése táján fog találkozni.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
-
Rav3n02
senior tag
Kíváncsi vagyok, hogy a launcherben mit turkáltak a srácok
-
Rickazoid
addikt
-
kolosanyi
veterán
válasz Rickazoid #22 üzenetére
Miért, mit kéne még csinálni? Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy az utólag telepített appok ikonjai hogy néznek ki. Mert ez a fehér, körvonalas valami eléggé elüt mindentől. Ha meg tudták azt oldani, hogy lecserélődjön az alap ikon erre a valamire, akkor szerintem rendben van, ellenkező esetben viszont vérciki.
[ Szerkesztve ]
-
Rickazoid
addikt
válasz kolosanyi #23 üzenetére
Azt biztos, hogy nem. A Marketből telepített programok közül maximum párnak lehet ehhez passzoló ikonja, mint az Angry Birds, de 99%-ánál biztos nem. Jókis munka lenne, ráadásul naponta kéne frissíteni az ikonokat. Bár lehet a célcsoport nem nagyon tölt le a Marketből programokat. Mondjuk ha az egyedi ikonok visszaállíthatók az eredetire, akkor nincs nagy baj.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
berbatov2
senior tag
Amikor én láttam ez nem volt megoldva.
-
bok92
addikt
Hát nekem különösebben nem tetszik...
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz Rickazoid #24 üzenetére
választhatóak egyedi ikonok:
http://www.youtube.com/watch?v=g63Nr-9IFfc&t=053 -
Rickazoid
addikt
válasz Dr.Anonymus #27 üzenetére
Ez az Android beépített funkciója tudtommal, viszont a problémát nem oldja meg, miszerint ha letöltesz egy tucat programot Marketből, nem fogsz tudni mindnek egyedi ikont választani, illetve fogsz tudni, csak az ikon adott esetben semmilyen formában sem fog emlékeztetni a programra, hacsak nem készítesz egyet te magad hozzá.
-
tzsolesz
nagyúr
Mivel rosszabbak az LG-ék a többi gyártó telóitól? Talán az ára túl alacsony a vetélytársaihoz képest? Ez a riasztó benne?
Vagy az egyedülálló NOVA kijelző? A jó dizájn? A tök jól sikerült Optimus felület?
Vagy a jól megválasztott és viszonylag erős hardverek?(#8) i90venom Semmi nem lehet tökéletes. A Wawe-hez képest is visszalépés lenne gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz berbatov2 #34 üzenetére
Volt LG-m... Amikor lefagy a kijelző bejövő hívásnál és vagy nem tudod felvenni vagy nem tudod lerakni akkor az mi ha nem használhatatlan? A zenelejátszótól néha annyira belassult az egész telefon, hogy lehetetlen volt a menüben is a manőverezés...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
tzsolesz
nagyúr
-
stvnppp
senior tag
Ezt nem igazán értem, biztos hogy nekem szántad a Wawe-s megjegyzést?
Amúgy tényleg nem jók a tapasztalatok az ismerősi körömben az LG-kel, mindegyikkel volt valami baj.
De pl.: az LG Secret, Arena, Optimus Black, Optimus 7 tesztett nagyon dizájnra is, mindhárom benne volt vásárlásoknál a kalapban, de sajnos mindig kiestek pont a megbízhatatlanságuk miatt...[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Hidd el, nem megbízhatatlanabbak mint a Samsungok. Nekem is volt Samum, egy Omnia 2-őm. Bár az jó volt. De ismerősi körökben is sok samu van, és nem mind vált be azok közül sem. Ezt nem lehet egy gyártóhoz kötni. Vannak jó telók, és vannak kevésbé bejövősek, és időtállóak. Ennyi.
Várj csak tévedek, mert az Omniám borzalmas hanggal vett fel videót. Végül is minősíthetetlent.Egyébként a megbízhatatlanság miben merül ki? Nem igazán értem.
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
Nekem sincs semmi bajom azLG telefonokkal...
Ez a telefon meg egy igen jól sikerült minőségi darab lett...És a célközönsége is megvan,azoknak úgyis lesz rá pénzük...Mondhatni megszületett az iphone 4s méltó vetélytársa.... Itt most nem ghz-ekről,meg oprendszerről beszélek,hanem akik az előkelő telefonokat keresik...
Már vannak videók is róla...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
stvnppp
senior tag
Az egyik telefon pl a LG BL 20 volt, ami nyilván nem egy alsó kategória volt akkor, de kb egy hét alatt nem működött hangszórója, ezt egyből cserélték egy olyanra, aminek meg a a headset-csatlakozójával volt baj. Volt egy másik, korábbi típus is, arra pontosan nem emlékszem, de kisebb kategóriás cucc volt, na az 2 hét után úgy végleg megadta magát.
Ezt most lehetne továbbragozni, nekem is volt Samsungom, ami alapból szoftverhibás volt, ha feltöltés közben be/kikapcsoltam, akkor utána se kép se hang nála, újra kellett kezdeni töltést. Ezt leszámítva amúgy 6 évet ment.
Így összességében nálunk a Samsung jobban bevált, de lehet, hogy csak ezekkel nagyobb szerencsénk volt, mint a az LG-kel. Amúgy szerintem nagyon szép telefonokat gyárt az LG, dizájnban sokszor köröket ver a Samura, csak a negatív tapasztalatok miatt ha van hasonló telefon másik gyártótól, akkor inkább afelé húzok.
-
tzsolesz
nagyúr
Így már világos.
Nekem mind a kettő egy helyen van a ranglétrán. Talán a samu egy fokkal feljebb, a minőségibb ház miatt, amit az Omnia 2-esem kapott. Meg a fotókat szebben lőtte a samum. De már nem kéne újra. Ami kéne, az most egy Nokia Lumina, mert elegem van abból, hogy a videókat minden más gyártó telója úgy veszi fel, hogy ha hangos a zene, vagy sok a basszus, akkor torzít, mert nincs bennük gain vezérlő. -
plus44
veterán
Nem mondtam, hogy a többi gyártónál rosszabb, csak hogy rossz. Silány anyagminőség, szar support. Az, hogy felsorolod ennek a telefonnak az erősségeit (papíron) az csak egy dolog, a sok közül. Nem tudom hogyan fut rajta a rendszer (ne videókból induljunk már ki), nem tudod, hogy lesz-e hozzá frissítés, rendszeres javítás, bármi egyéb. lehet, hogy szép a kijelzője, és erős benne a hardver, de ezer meg egy ilyet mutatok neked. Most akkor miért is vegyem meg éppen ezt a telót? Mert Prada és szép? Ez édeskevés nekem, ellenben aki nem törődik a technikai oldallal, mert nem érdekli, nem is használni ki annyira, csak kell neki egy menő, jól csengő divatmárkával megtámogatott fashion-phone, annak biztosan tökéletes lesz.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Brutális eb
addikt
"Mert Prada és szép? Ez édeskevés nekem,"
+1 Én is megszívtam a moto xt720 megvásárlásával.
Mai napig szerintem az egyik legszebb készülék.... .....csak mindenapi használatra alkalmatlan.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
tzsolesz
nagyúr
Én csak a saját telómból (LG OB) indultam ki, hisz nem ismerem a hírben szereplő telefont. Az viszont meglehetősen jó, bár nincs olyan jó anyaghasználata mint a Samsung Omnia 2-őmnek volt.
De, azon az oldalon is vannak kevésbé minőségi cuccok, és az LG oldalán is vannak minőségibb cuccok. Ennyi akartam mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest