- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
A nemzetközi verzió, amely Snapdragon 625-tel szerelt és B20-szal rendelkező Redmi Note 4 készülék topicja ezen a linken található:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
Szerintem az EU romok a legjobbak, abból is a fejlesztőit ajánlom.
Itt találod, elől a legfrissebb, hetente frissül ha van kedved frissíted, de ha nem akkor is ott az érzés hogy megtehetnéd.
Jelenleg ez a legfrissebb. -
szabolcs77
tag
új fejlemény a kihangosító ügyében. meglepő módon, ha a samsung gear nincs összekapcsolva a telefonnal akkor szépen működik a kihangosítás. Lehet összezavarodik, hogy melyikre kellene a hangot tennie?
érdekes mert egy alap huawei telefon gond nélkül kezelte...
lehet rom csere lesz a vége... grrr -
monti0222w
addikt
Akkor most nektek nem a Global rom van még fent? Holnap csináljuk meg az isimel aki, mint már írtam, őszerinte van Global rom.
-
Maximum1
őstag
Minek a backup ha így meg használhatatlan a rendszered?
Esetleg ha baj van akkor innen feltolod fasbootban a gyárit.
A listában ezt keresd: "Redmi Note 4 Latest China Developer Version Fastboot File Download "
Képekben is mutatja mit kell csinálni, de talán ez a rom kellett ahhoz hogy tudd nyitni a bootloadert.
Van választék rendesen, ott a global is, abban elvileg van magyar, de én mégis az eu romot ajánlom TWRP-ből.[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
Lenne egy uccso kerdesem mielott megrendelnem a Redmi Pro-t.
A Note4 ismeri ezt a bizonyos camera2api akarmit?
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
fabijan77
csendes újonc
Sziasztok!
Van egy eladó kijelzővédő üvegem Redmi Note 4 -re. Korábbi telefonomon (P9 lite) is ilyen (Nillkin Amazing H+Pro) volt és az új telómra(Redmi Pro)is ilyet rendeltem. Nagyon jó minőség, csak ajánlani tudom.
Beszerzési áron adom.
Íme a link az üvegről: https://www.aliexpress.com/snapshot/8370287814.html?orderId=79853325443654&productId=32724865694 -
pn4hvq
senior tag
Spemallról rendelt készülékem van 8.0.4-es Global rommal jött december elején. Ebben még nem volt magyar nyelv, angolul használtam. A héten viszont talált frissítést, letöltötte, upgrade-elte magát, most Global Stabil 8.1.2.0 romom van és megjelent a magyar nyelv is a választhatók között.
-
-
monti0222w
addikt
válasz Luck Dragon #310 üzenetére
Igen van már rá teljes értékű Global rom, Magyar nyelvel, és frissülő rendszerrel, pont ma jelzett az asszony teloja hogy van frissítés, ment is fel rá.
-
válasz monti0222w #311 üzenetére
Már olvasgattam róla. Ez ami igazából hiányzott, meg ha jól tudom a google play & társai is 100%-os .
Így csak a beígért Rn4X- kellene megjelennie és váltok lumiáról.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
monti0222w
addikt
válasz Luck Dragon #312 üzenetére
A google Play és társai azok már voltak a MIUI-HU-n is, a Global-ban meg egyértelmű hogy benne van, két darab RN4-n is látva ami itthon a családban van. Annyira nem filoznék a Qulcomm vagy MTK-s dolgon tapasztalatból tudom hogy így is gyors a rendszer az aksival is jól bánik, az amiről meg beszélsz az egyelőre pletyka szintű nincs megerősítve sehol. Ha pedig tényleg valós lenne, akkor sem biztos a B20 megléte ami oly sok embernek fontos, de mikor kézben van meg nem is használják.
[ Szerkesztve ]
-
válasz monti0222w #313 üzenetére
Ráérek, vagy meg jelenik, vagy nem. Ha nem akkor marad a sima Note 4. Köszönöm az információkat, sokat fejlődött a márka.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
monti0222w
addikt
válasz Luck Dragon #314 üzenetére
Szívesen.
-
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
3/64-es variánst néztem ki, túl sok helyen nem láttam még tesztelve a telót, érdekelne hogy van-e valamilyen hátulütője.
Akár pro-kontra felsorolásban is jöhetnek a kommentek, nagyon megtetszett, elég jók a paraméterei és árban is ott van. -
Blue meth
senior tag
Köszi Tinydealről rendelném németből, elvileg global rommal, lesz abból valami hátrányom? nem nagyon vágom ezeket a romtelepítéseket meg rootolásokat, 2 éve iphone-om van, előtte meg hiába volt androidom nem volt foglalkoztam ezekkel. sok helyen olvastam a magyar nyelv hiányosságát a fordításban, hogy néhol angol maradt a szöveg (nem azért zavar, mert nem tudok angolul, csak így veszít kicsit a dolog értékéből szerintem). illetve az a 4100-as akksi tényleg jól bírja a strapát? viszonylag sokat nyomkodom, iphone 4s-em nagyjából egy napig bírja átlagos nyomkodás mellett, de van hogy délutánra-kora estére lemerül.
-
monti0222w
addikt
válasz Blue meth #318 üzenetére
Szia, nem engem kérdeztél, de gondolom nem lesz gond ha válaszolók. 1. Semmi gondod, hátrányod nem lesz a Globál rommal. 2. Szinte végig Magyar nyelvű, tényleg nagyon kevés angollal. 3. Az aksi jól bírja a strapát, talán nem annyira mint a Qualcommal szerelt RN3 Pro, de panaszra nincs ok. ahogy beáll az aksi fogyasztása pár töltés után, szerintem átlagos használattal megvan a két nap. Nyúzva szerintem bármelyik lemerül 1 nap alatt.
-
Blue meth
senior tag
válasz monti0222w #319 üzenetére
Neked is köszi, de sajnos úgy néz ki mégsem global rom-os fog jönni. Egyszerű lesz rá azt feltelepíteni? És akkor elérhető lesz a Play is, ugye?
-
Blue meth
senior tag
válasz monti0222w #321 üzenetére
Nem sajnos, tinydeal-en csak a fehérből van global rom jelenleg, fehér meg nem kellett.
-
Blue meth
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=-tHKuddeR_0
Ezt a tesztet láttátok már? Jó tudni, hogy vízálló is.
-
lajki7
senior tag
Szevasztok urak! kerdesem a kovetkezo lenne. Haveromnak a teloja beszart. Fastboot uzemmodbol nm lehet kiszedni. SEHOGY!!! Gsmes szervizbe beadtam mst hoztak vissza es ok se tudtak. Mert h elvileg hiaba kotottek gepre nm tudtak felrakni ra a szoftvert??!!!! Wtf?😳 Mit tudok ilyenkor csinalni? Koszi sracok. Fontos lenne
Xiaomi Redmi 4Pro
Ha esetleg van valakinek fent progi a gepen es Bpi lakos akkor oda vinnem ha raer hogy megnezzuk! Tenyleg nagyon fontos lenne😇 Koszonom meg1x
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
avarra
csendes tag
Sziasztok!
Spemallon néztem a telefont. Honnan tudom, hogy amit rendelek telefont az global rom-os -e?
Érdemes-e 2 éves garanciát választanom hozzá?
Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
Szia sajna segíteni konkrétan ebben nem tudok, esetleg ha beírsz a dupla simmes topicban ott segítenek, sok telot segítettek vissza hozni az ilyesmi szituból. Ha pedig nem esetleg további ötletek lesznek.
avarra: Tibcsi0407 topictárs segítségét vedd igénybe, ő nagyon ott van a Speemall-os rendelésekben.
[ Szerkesztve ]
-
avarra
csendes tag
Pl. ez global rom-os? A nyelvek közt látom a magyar nyelvet. Nem kell semmilyen rom-ot telepíteni rá? (sosem csináltam még ilyet)
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Megérkezett a telefon, birtokba is vettem, már most nagyon szeretem... DE hogy az istenbe kell csatlakoztatni a pc-hez? USB debuggingot próbáltam már ezerszer, leszedtem valami Mi-s szoftvert, az sem segített, totál tanácstalan vagyok, valaki segítsen legyen szíves!
-
Blue meth
senior tag
Oké, megnézem majd, köszi
Egyébként ma 99%-kal indultam el itthonról, és viszonylag sokat nyomkodtam ma, pont a tesztelés végett, de kicsit csalódáskeltő volt, hogy fél órája értem haza, és 9%-ot mutatott az akksi, közepes fényerő mellett. Azt hittem legalább egy 30-40 %-kal jövök majd haza vele. Igaz az i4S-sem már lemerült volna, de kicsit többet vártam volna ettől a 4000-es akkumulátortól.
-
Blue meth
senior tag
válasz monti0222w #333 üzenetére
Ja igen? akkor jóóó, az jó lenne, mert ez sem rossz, de többre számítottam
-
Poki79
tag
Én kb egy hete használom a RN4-t, és eddig nagyon elégedett vagyok vele. Lumia 535-ről váltottam, ég és föld a kettő. Nekem a Lumia semmit nem játszott le, se mp3 se mp4 se avi, tré volt ebből a szempontból. Ezt hiányoltam benne, egyébként jó lett volna. A Xiaomi RN4-be kicsit fura, hogy feldobál playes dolgokat telepítésre. Lehet én vagyok bamba, hogy nem vettem észre valami beállítást.
Az akksi nekem is kb 1 napig bírja, aktív wifi és/vagy adatkapcsolat mellett. Ha ezeket csak időszakosan kapcsolom be tovább bírja. De biztos számít az, hogy még friss az akksi is.
A Rom frissítést én is tervezem. MIUI 8 Global 6.9.23 Beta rommal érkezett, a heti frissítést már nem akarja rárakni. -
monti0222w
addikt
Párom is elégedett vele mind gyorsaság mind az aksit illetően, ami miatt is lett véve mint a fő szempontok: jól nézzen ki, igényesebb fém ház, sd bővíthetőség, rádió, utolsónak írom de nem utolsó szempont, hogy viszonylag erős, gyors legyen, ezeknek meg bőven megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Na megoldódott a pc összeköttetési probléma, nem a telóval volt a baj, a gépemmel, szóval most már simán látja, ha MTP-re állítom.
Viszont ami fura, már 2x is újraindult magától tegnap meg ma, nem tudom mitől lehet.
Az akksi meg... csalóka ez a hatalmas telep, mert hiába hangzik jól, azért van is mit táplálnia (10 magos proci, 5,5-es FHD kijelző). Eddig arányaiban úgy merül, mint az iPhone 4S-em, talán egy fokkal jobb ez. Igaz 4G folyamatosan be van kapcsolva, de annál is be volt.Ennyiért ajándék ez a telefon, de az biztos, hogy az iPhone-oknál nincs jobb teló, de sajnos pénz miatt vissza kellett térnem az androidra, pedig nem kedvelem túlságosan, szerintem iOS jobb rendszer.
-
elefontelefo
tag
Sziasztok!
Magyar kőboltból vennék ilyet, vagy Redmi Pro-t. Szerintetek is mindegy? a dupla lencse vajon csak marketing a Pro-nál, nem jobb annak a kamerája?
Ennek a Note 4-nek milyen a kamerája? esetleg néhány mintafotó, közeli komplex tárgyakról, közepes fényerővel?
Más szempontból, általánosságban elégedettek vagytok a telefonnal ilyen áron, úgy-e? Global rommal nincs teljesítmény csökkenés?
Köszönöm -
monti0222w
addikt
válasz elefontelefo #340 üzenetére
Szia sajnos nem vagyok nagy fotós, meg az asszonyé a telo, de egy képet tudok tölteni fel ami nappal készült és a gépen van. A különbség szerintem csak az éjszakai fotókba mutatkozhat meg, a nappali képekben a Pro se több vagy kevesebb a RN4-től. Globál romal sem éreztem teljesítés csökkenést, de ha bárkit zavarna a Global vissza térhet a MIUI-HU-ra.
Ime a kép, automata módban lett lőve, semmit sem állítva.[ Szerkesztve ]
-
Jonesy84
tag
Sziasztok
Eddig nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal, ami egy kicsit zavar csak, az a készenléti fogyasztása. Este kb 8 óra alatt simán merül 8-9%-ot bekapcsolt wifivel, míg az előző telefonjaimmal nem volt ilyen durva merülés. Wakelock nincs, és ugxyanezt csinálja global dev és xiaomi.eu rom alatt is. Másnál is ennyit fogyaszt a telefon? -
-
elefontelefo
tag
Sziasztok! Légyszi, írja meg (vagy screenshot-olja be) valaki, hogy mit kell látnom a telefon infóban, ha hivatalos global ROM van a telefonon, és nem webshopos "tákolt"! Köszönöm
-
Fricó
aktív tag
válasz elefontelefo #344 üzenetére
MIUI verzió: MIUI Global 8.1 Stabil 8.1.4.0 (MBFMIDI)
ez a legújabb gyári stabil rom, magyar nyelvvel
1 hete használom a telefont, és nagyon tetszik
-
Blue meth
senior tag
válasz Jonesy84 #342 üzenetére
Én is fostam ettől, hogy bakker ez miért merül ilyen gyorsan? De azóta töltöttem párszor, és most valami egészen elképesztőt produkált.
Péntek este vettem le a töltőről, igaz azóta nem nyomkodtam sokat, de használgattam, telefonáltam is párszor. Wifi, 4G folyamatosan be volt kapcsolva, közepes fényerő, és 3 teljes nap után még mindig 26%-on van. Na én valami ilyesmit vártam egyébként. Ez már azért elég combos. -
elefontelefo
tag
válasz monti0222w #341 üzenetére
micsoda, ezt meg se köszöntem?? köszi, az ott valóban egy közeli komplex tárgyról készült fotó
úton van amúgy a teló hozzám is -
monti0222w
addikt
válasz elefontelefo #347 üzenetére
Szívesen, sok örömöt kívánok vele, szerintem jó telo, ha nem lett volna meg a Pro 6, akkor lehet őt választom.
Ámbár lehet hogy váltok márciusban egy Mi 5s-re, és akkor a családban csak Xiaomi lesz.[ Szerkesztve ]
-
elefontelefo
tag
most olvasom az újságban, hogy a Xiaomi az egész kínai gazdaság 5. legerősebb márkája, csak olyanok vannak előtte, mint a Huwei, Alibaba, Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs