Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Edi77

    őstag

    Huh, látom, sokminden történt, amíg dolgoztam..összefoglava dióhéjban: Vida Ildikó ugye, elismerte, hogy ő az egyik kitiltott és egyértelműsítette, hogy erről azonnal értesítette a kormányt, tehát a kormány heteken át hazudott, amikor úgy tett, mintha fogalma sem lenne arról, hogy kik a kitiltottak.
    Egy ilyen ügyben minden rendes országban a kormány vagy pillanatok alatt tisztázná magát, vagy lemondana. Nincse esély, hogy Orbán Viktor kormánya demokrataként viselkedjen. A maffiaérdekeket egy egyre jobban kiépülő diktatúra fogja a végsőkig védeni. :( Lesz Vida ellen is tüntetés.

    És még egy mára az oktatással kapcsolatban: Tragédia, hogy Magyarország oktatási rendszerének átalakításáról az az Orbán Viktor dönt, akinek tudása és szellemi színvonala egy öreg szaki szintjén mozog. Olyan öreg szaki szintjén, akinek már a 20. század második fele is túl modern volt. Magyarország teljhatalmú ura szerint „A valóságnak úgy kellene festenie Magyarországon, hogy egy jó szakmunkásképző intézetben megszerzett szakma biztosabb megélhetést nyújt, mint egy csak általános műveltséget nyújtó, de konkrét szaktudást amellé nem adó oktatási intézményben elvégzett időszak…. Fontos, hogy művelt embereink legyenek, de legalább olyan fontos, hogy meg is éljünk, hogy legyen, aki dolgozik, aki fönntartja az országot.”

    "Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."

Új hozzászólás Aktív témák