Hirdetés
- Redmi Note 8T - T-modell
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
blokad
senior tag
Látom kezd átjárni a Mac hatás.
Egyszerűen csak működik, ahogy kell
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
"...vadorzóan egyszerű..." <--
Ma is tanultam valamit. -
törölt tag
ez a rész még mindig az előre megírt anyagokból van, vagy "most vagyunk a mostban"?
-
Habib[HUN]
senior tag
Nem mondom Mert nem dolgoztam még a apple termékével. Amúgy én is hasonlót éltem át mostanában. Az irodában kellett egy kollégámnak videót vágni. Egy ócska régi cerkán, olyan kevés rammal, hogy szörnyű volt ránézni. Az alap gyári xp-s movie makerrel. Hát megszültem mire képes voltam vele valamit kiizzadni. Kb 1 óra után azt mondtam, hogy állj. Vigyük haza a cuccot. Az otthoni vas már elég erős volt a project-hez. Windows7 alatt már ott a live movie maker, ami sokkal barátságosabb felület és számomra kezelhetőbb is. Pik-pak meglett ugyanaz a feladvány. Amúgy kíváncsi vagyok mennyivel tud többet az apple terméke, sokan dicsérik.
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
Real-time látom a preview-t, full screenben.
ezt lájkolom„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
DemonDani
addikt
És tegnap Bocha szólt
Nem kezdünk "és"-sel mondatot
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Félreértettem volna?
"mert nem ette meg azt a formátumot, amit a PC kidobott. Aztán ezt Bocha megoldotta, átalakította"
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest