- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
LG Optimus L7 II
Új hozzászólás Aktív témák
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Valamiért a telefonom önállósult:
- nem lehet feloldani sokszor a képernyőt,megáll amikor elkezdem végighúzni az ujjam,kis kör marad,lefagy.
- a két alsó gomb egyszer csak világit folyamatosan,kattog,képernyő ugrál,netre akar menni stb. ( telefonálás közben is)- hívnak nem tudom felvenni,kinyomni.
Üdv: feri 1
-
törölt tag
A SONY SBH20-szal feltúrbozott LG Optimus L7 II esetében, mi a helyzet a HD hangzással? A hadsereg tudja, és nem a telefon microfonját és fülhallgatónál használja.
-
Storms
őstag
-
törölt tag
válasz #41133696 #2095 üzenetére
Ma vittem el első ízben az L7 II-vel a Sony SBH20-at. Pontosabban a triót, mert L7 II+ Huawei E5776 + SBH20 volt a felállás, a tapasztalatok:
1. Eddig ez az első fülhallgató amely ennyire jól szigetel a kivülről érkező hangokat illetően. Olyan érzés majdnem, mint amikor csend van a szobában, és még be is dugog a két fülled az ujjaiddal. Ugyanakkor sétálás és biciklizés közben is süvít a szél, mintha kívül egy szélvihar lenne
2. A telefont beteszem a hátizsákba elv, csak FM rádió hallgatásánál jó, vagy akkor ha a MiFi-t is a táskába teszem, mert külön a WiFi jel gyengesége miatt lesz csend webes rádió hallgatásakor.
3. Mivel kivülről jól szigetel, ezért figyelni kell közelekedéskor nagyon.
4. Sok idő múlva sem "töri a fülem", tehát kényelmes, viszont ott ahol érinkezik a bőrrel izzadásra hajlamosít.
5. Még nem néztem meg milyen típusú akkumulátor van benne, de remélhetőleg nem Ni-MH
L7 II-nél, de a Huawei Y330-bál is megfigyelhető, hogy jól a gyári időjárásalkalmazások, de a frissítési gyakoriság 1 órára van minimalizálva. A KitKat előtt, sokáig használtam a gyári helyett, Beautiful Widgets PRO-t, de aztán az Android 4.4-gyel az LG által nyújtott AccuWeather verzió annyira megtetszett, hogy egészen idáig azt használtam. Most viszont váltottam, és a fizetős AccuWeather Platinum (fizetős) került ismét vissza, aminél már 15 percenkénti adatlekérésre is van mód.
(#2105) Storms: Nos én csak gyárit használok
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Pillanatkép készítéséhez milyen szoftvert érdemes a gyári helyett használni? -
törölt tag
-
törölt tag
-
Jenő76
tag
Mostanában a lenti érintőgombok kezdenek érzéketlenné válni . Főleg a vissza gomb többszöri érintés után sem akar érzékelni, de van mikor tökéletesen működik .
Találkozott már valaki ilyen problémával ?
Van rá megoldás ?
A telefonon fólia van de a képernyő többi része jól működik .Előre is köszönöm a válaszokat !
-
Ozsi009
tag
Sziasztok!
LG oldaláról frissítettem a telefonom a legújabb szoftverre. Viszont azóta folyamatosan kiírja, hogy sajnos com.android.phone leáll. Így használhatatlan a telefon, telefonálni sem tudok, semmit. Viszont nekem kellene a munkámhoz. Mi a teendő? Factory resetet (hangerő le+fel+kikapcsolás gomb) csináltam, de semmi.
Köszi előre is!!
-
bepe79
addikt
Tudom, hogy nem új modell az L7 II, viszont nekem most van folyamatban a váltás rá egy sokkal, de sokkal újabb és erősebb Ace 4-ről. Ugyanis az L7 II-ben az Ace 4-el szemben van proximity sensor (közelségérzékelő), van értesítési led, és kompaktabb a mérete is. Ez a három nekem egy áldás lesz! A közelségérzékelő hiánya miatt utálom az Ace 4-et, alig várom, hogy normális telefont tudjak újra használni, mégha gyengébb is lesz a hw benne. A kis belső tárhely nem fog zavarni, azok az appok, amiket használok, föl fognak férni: Bus Simulator 3D, Bus Simulator 2015, Shakes and Fidget, Időkép, valamilyen rendszer-adatokat kiíró widget, egy elemlámpa widget, és nagyjából ennyi.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
törölt tag
Az elemlámpa és az akkumulátor widgetet a Battery Widget Reborn segítségével ki is pipálhatod. Egy 8 GB-os micro SD kártya segítségével sokat javíthaszt a dolgon.
Az általad említett alkalmazások nem tudom mekkora helyet foglalnak, de ennél a modemnél eleve csak 1,78 GB szabad hellyel gazdálkodhatsz a többin a rendszer foglalja a helyet.
-
bepe79
addikt
válasz #41133696 #2120 üzenetére
Igen, ezért nem tervezem rá felrakni a GTA: San Andreas-t, ami az Ace 4-en fent van (2.4 GB)
A Bus Simulator-ok olyan 50-60 MB-ot foglalnak fejenként, az időkép és az EZ Info widget meg kb. szintén semmi mindkettő. Úgyhogy bele fogok férni simán, még a pár száz megás Maniac Manors és Colin McRae Rally is fel fog férni, ha nagyon akarom. Úgyhogy számoltam ezzel, elolvastam a MA tesztjét természetesen!
Jövő hét péntekre érkezik meg a megrendelt L7 II-őm, egy Árpád-hídtól nem messze lévő GSM üzletbe, már nagyon várom!Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
shifty!
senior tag
Használd egészséggel, összeségében azért nem egy rossz készülék ez szerintem az értesítési led megoldása a mai napig a legjobb a piacon(csak a Sony Xperia M-é hasonlóan szép és látványos), átlag felhasználásra remek, és elég jó közösségi támogatás áll mögötte(ld. Itt, vagy XDA-n)
[ Szerkesztve ]
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
csaba17
senior tag
lécci valaki írja meg nekem, hogy a fényerő levételt melyik fájl átírásával tudnám szabályozni? túl hamar leveszi...
pedig anno mikor megvettem akkor egyből ezzel kezdtem, elvileg nem frissített mégis leveszi a fényerőt, persze a fájlra meg már nem emlékszem...
köszi előre is. -
Heroldg18
tag
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy ilyen telefon ami nem kapcsol be, eljut az LG feliratig azonban ott annyi, megáll, ezután a képernyő sötét marad és nem csinál semmit. Próbáltam rajta Hard Resetet csinálni de semmi. Recovery-be nem lehet valahogy belépni? Valaki esetleg tudja a megoldást hogy hogyan lehetne életet lehelni ebbe a telefonba.
-
bepe79
addikt
válasz csaba17 #2123 üzenetére
Azt nem írtad le sajnos (visszakerestem a kommentedet), csak hogy 3 értéket átírtál benne és jó lett. Azon az XDA-n, vagy ahol találtad ezt a dolgot, nem írják le rendesen? Vagy nem tudsz rákeresni valahogy?
MÁS: megkezdtem a felkészülést az L7 II-őm használatára (szűk 1 hét múlva lesz meg, pénteken), beszereztem ezeket:
CCleaner v1.11.43 for Android
SwiftKey Premium Keyboard v5.3.3.67 Plus X86 version for Android+ egy csomó Adreno GPU alatt futó játék (viszonylag kis méretűek (pár száz mega)) --->Tomb Raider, Colin McRae Rally, Stratagus Warcraft 2 for Android, Bus Simulator 3D, Bus Simulator 2015, Maniac Manors, Tales from the Borderlands, Synquest
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Heroldg18
tag
válasz Heroldg18 #2124 üzenetére
Annyit tudtam még csinálni hogy a telefont Emergency Mode -ba tudtam helyezni, Most egy majdnem 800 mb-os P710MAXXV20C.kdz fájlt töltök le
És a megfelelő programmal ezt rátudom flash-elni a telefonra, Úgy hogy a telefonon nem tudok se hard resetet csinálni, se recoverybe belépni? -
bepe79
addikt
válasz #77081088 #1299 üzenetére
Én (igaz nem ezen, hanem Ace 4-en) próbáltam több navit is, és a tapasztalat:
iGO 10 Szülinapp: itt Pesten pontos, használható, vidéken már vannak nagy gondok, volt olyan, hogy az adott címet meg konkrét nagy utcákat sem ismert
Sygic: régen használtam, de valamiért nem volt tartós barátság
Google Térkép / Google Maps: friss térképek, van navigáció, egyre jobb
Here (Android) + offline maps: nagyon jól navigál, offline térképekkel ( ! ), adatforgalom nélkül, menüben szépen letölthetők az egyes országok térképei, és olyan utcát és konkrét címet (házszámmal) is ismert, amit az új iGO Szülinapp nem...
Waze: az abszolút nyerő számomra, méterre pontosan jelzi a többi felhasználó által felvitt adatokat, mutatja a rendőrt, a kamerát, az autópályán kamionról leszakadt gumi futófelületet ( ! ), tehát mindent, nálam ez az abszolút nyerő eddig, bár a beállítások néha már megtréfáltak, de amúgy nagyon jó dolog (nem véletlenül vásárolta fel a Google)
-
csaba17
senior tag
közben megtaláltam, és érdekes: az értékek ott vannak amire átírtam...
mégis elég hamar visszaveszi, most vagy nem okés, vagy hamarabb felmelegszik. így pl nem is értem, ha gyárin lenne akkor kb ha megnézném az órát már akkor levenné a fényerőt
ja és az etc mappában van egy thermald-8x25-msm2-pmic_therm.conf fájl, és itt a "+" jelezett nagy számok után(a fájl vége felé) kell beírni az értékeket, nálam pl 255,255,210,160,150 -
bepe79
addikt
válasz shifty! #1948 üzenetére
"az Adreno 203-as "GPU" chiphez nem kapott senki KitKat-hez való drivereket a Qualcomm-tól, innentől kezdve bármilyen megoldást alkalmaz gyártó vagy szoftverfejlesztő, egy kínszenvedés lesz az egész natív grafikus UI feldolgozás nélkül, a CPU lesz terhelve, ami meg mint látjuk is, nem áldásos, emiatt rossz - nagyrészt - a gyári KitKat frissítés"
Ezek szerint erősen azt kéne látnotok - akinek van ilyen telefonja, és KitKat-el használja - , hogy KitKat alatt a 3D-s játékok is sokkal rosszabbul futnak, akadnak, laggolnak, lassabbak, mint JB alatt voltak. Mi a tapasztalat ilyen téren? Mert ha ez tényleg így van, akkor ez nagyon nem pozitívum.
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
No, végigolvastam a topikot, igen, az elejétől az összes hozzászólást.
Egy valami lejött: ha ilyen phone app leállt issue lesz, akkor sim kártya csere, és ha esetleg JB-vel kapom a telót, akkor nehogy frissítsek a V20-as KK-ra, mert csak rosszabb lesz a helyzet. Egyébként ugyanez volt az F6-nál is, olvastam a topikját anno, csak ott valami olyan issue jött KK-val, hogy gyakorlatilag használhatatlan lett tőle a telefon, nem csak lelassult.Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
válasz #41133696 #2131 üzenetére
Igen, azt láttam, hogy ha esetleg később majd frissítek, akkor semmiképpen ne a V20A-ra, hanem a V20C-re, vagy, ha már lesz, V20D-re. De amíg JB-vel tökéletesen működik majd, és piszok gyors lesz, eszem ágában nem lesz szerintem frissíteni KK-ra. Egy idő után meg úgyis kell majd, mert a Play Store-ban a progik 4.4.x-et fognak kívánni, na majd akkor ráérek frissíteni: )
P.S.: már csak azért sem frissítek szerintem, mert az Advance-omon lévő JB sokkal jobban bejött, mint az Ace 4-en lévő KK (piszok gyors a KK azon a vason, meg minden, de valahogy mégsincs szerelem).
[ Szerkesztve ]
-
shifty!
senior tag
Így van, KK-ből csak a V20C V20D-t aligha fogunk látni, nem hiszem, hogy bármelyik szolgáltató foglalkozna a készülékkel. Önmagában csoda volt a KK megérkezése
Egyébként ez egy kétélű dolog, azért abba gondolj bele hogy az S Adv. milyen vassal van ellétva, és az Ace4 milyennel
[ Szerkesztve ]
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
bepe79
addikt
Alapban van gyárilag védőfólia a home gombon? Mert a kijelzőre azonnal rakatok fóliát, meg szilikontokot is kap, de a home gombot fedi valami?
-
törölt tag
-
bepe79
addikt
válasz #41133696 #2136 üzenetére
És a home gomb mennyire hajlandó a karcolódásra? Nektek itt a fórumon így évek távlatából hogy néz ki?
-
bepe79
addikt
Megvan a kicsike, ismerkedés in progress. Már a boltban felpattintottak nekem egy fóliát, és vettem egy S-Line szilikon tokot is (direkt olyat, ami a gombokat is védi, S Advance-on is ilyen volt nekem)
-
bepe79
addikt
válasz Balathruin #2140 üzenetére
Azért ezzel így vitatkoznék: Dual Snapdragon S4 a Sony-Ericsson saját CPU-jával szemben (erősebb az L7 II-ben lévő), RAM ugyanannyi, nagyon jó IPS panel a SAMOLED-el szemben (ami egy idő után beéghet az S Advance-ben), értesítési led az L7 II-ben (S Advance-ből ez is kimaradt), sokkal jobb akksi az L7 II-ben, és az LG megkapta hivatalosan a KitKat-et, míg az S Advance offisölli maradt a JB-n.
-
törölt tag
Samsung Galaxy S Advance - ívelt rókabőr.
Erről van szó? Ennél tényleg jobb az L7 II.
-
törölt tag
válasz Balathruin #2143 üzenetére
Nálad lehet, hogy egy szellemképes példány volt, az enyém például nem az.
-
bepe79
addikt
Ilyen jó telefonom még nem volt. Megvan, lefóliázva, szilikon tokban. Csodaszép az értesítési led, pörgős a legfrissebb 10j-s Jelly Bean Androiddal (KitKat-et nem raktam fel egyelőre), tök jó érzés, hogy van benne proximity sensor is az Ace 4 után, kompakt, egy kézzel kezelhető méret, fényerőt nálam nem veszi le, mivel állandó jelleggel 81%-on van, az IPS panel gyönyörű, a szoftverezettség kiváló (már-már kicsit túlzás is).
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ha ezt a V20C kitkat - ot felteszem ugrik a garancia? Vagy mindenképpen vissza kell rakni a gyári rendszert(ha lehetséges) ha netán be kell adni valamiért? Linket tudnátok dobni a romhoz és egy rövid leírást a telepítési folyamatról. Kösz előre is!
-
w.miki
veterán
Gyári ROMok (V20C) közül melyiket ajánlott feltenni, amiben van magyar is?
Tudnátok egy linket adni?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest