- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz kiskacz #5438 üzenetére
üdv
Egészen biztos,hogy jobb az S2-nél Sőt it sokan váltottak az S4-ről is ide,nagyobb megelégedettséggel.
Pont a tegnapi nap folyamán írták be páran.
Főzött romokra nem is lesz szükséged,mivel a gyári atomstabil és remekül testreszabható.
Szerintem biztosan van rá program,hogy fel tudd venni a beszélgetéseket.
Legtöbben GSM boltokból vettük bolti garanciával,de a telenornál,vagy expansynál is megvásárolható gyári garival.
Hülyeség lenne szerviztapasztalatokról nyilatkoznunk,mert március óta még egy telefon sem volt szervizbe.Tehát stabil és nincs tipushibája.Ha gsm boltból veszed ,érdemes eus verziót keresni. Kicsivel könnyebb lesz a frissités,de az ázsiai is könnyedén megoldható.
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Davebowman
senior tag
Talán segít, rootoltam kigyomláltam és még stabil! Ráadásul keveset fogyaszt, mert 500Mhz-járatom!!! És stabil és stabil hangfelvétel nálam is megy, nincs hiba benne, mint régebben a Defymmel(nem szidom) szóval jó telefon, a lányod imádni fogja majd (enyém is pedig csak 6 éves) Ja és mobil expressz
[ Szerkesztve ]
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
Hiperhuje
aktív tag
Szia!
Korábban volt S2-m. 4X-re majd G váltottam.
Csak ajánlani tudom!
Régen sokat ROMmolgattam, de ma már nem. Nincs is rá szükség..
A kijelzőn meg fogsz lepődni, minden tekintetben nagy előrelépés. Megjegyzem, az S2 kijelzőjével is elégedett voltam anno, főleg egy Desire HD után.
Ár/érték arányban a legjobb vétel ma!
A szervizhálózat nincs olyan nyilván mint a samué, az verhetetlen.
Ma jó szívvel ajánlom a G-t mindenkinek, bár S4-em még nem volt, ugyanis sajnáltam a pénzt rá amennyivel többe kerül.Üdv!
HH
Samsung Note 10+, DS918+, Acer spin 5, TAB S7 +
-
Sógi
addikt
Hívásfelvétel tökéletesen működik!
Kali témához annyit, hogy, sokat segít mindenkinek, hiszen szakértő, amit észrevettem, hogy mindenkinek vannak részrehajlásai, amit nem kell ennyire felfújni...Okos enged Arról nem is beszélve, hogy mindenkinek más és más az ízlésvilága..
Hozzáteszem, hogy én szívesen használnám és ajánlanám a következő telefonokat: S4 mini, S4, P6, "G", G2.Én sok évig csak csőlátású samsungos voltam, de el kell jutni arra a szintre, hogy kipróbálsz más márkákat is, az hogy azt jó/rossz időben teszed ill. jó/rossz modelleket választasz, csak a szerencse kérdése Én nem csalódtam a G-ben, nyilván olcsóbb LG-t nem is vennék, G2 meg tuti szuper lesz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest