- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Az a baj,hogy a kacsák nem látszódnak..
Amúgy jó kép,nagyitva is látszódik minden fűszál(megszámoltam 1074db)...csak mondom,a kacsák kellenek a vizbe...
Várunk még képet,esti is jöhet...főleg,ha valaki a Gellért hegyen lakik,közvetlen a szabadság szobor mellett...[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Előbb utóbb biztosan berakják,de ez vélhetően nem májusba lesz.Egyedül csak a voda szokott kimaradni az ilyen jó dolgokból.Miért is irtam én alá nekik még 2 évre
Az LG biztosan megtudja mondani neked,hogy lesz e 1-2 hónapon belül. info@lg.hu vagy a facebookon.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
az csak a Bt fülesnél van. A kamerán meg javithatnak,mert pl. a 4x-nél is,most,hogy JB-t kapott,jelentősen javult a kamera.
És furcsálltam is hogy az itteni G-nél,nagyitva,kissé mosódottnak látszik a kép,a tavaly kiadott Usabeli,meg koreai G-nél pedig teljesen jó volt,az S3-al vetekedett. Na ott meg a video volt csak 9 mb/s-os itt meg már 17...
Szóval tudnak még ebből jobbat kihozni.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz gumimokus #900 üzenetére
Hangosabb,mint a 4x??mert arra páran panaszkodtak,hogy nem túl hangos. Meg abban az volt a gond,hogy alul is végigfutot a krómkeret közvetlen a töltőnél és ott kicsit megkopott nekem.Azt rossz helyre tették.
Amúgy az idei telefonos paletta legjobbja a G szerintem és nem is drága.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Tsebacsi #909 üzenetére
A lényeg,h amig valaki le nem irja,mi lehet a hiba,ne csinálj semmit a telóval. Sikerülni fog az..csak nekem még nincs g és hivatalosan nem tudok segiteni..
De vki hátha jön....
A win 8-at nem tudom,h jó e Általába win7 64 biten szoktuk... Nincs a közelbe?[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Ilyet csináltak már más telefonba? Ahogy látom a Google-be még nemigen,mert csak a G-be hozza fel..
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
Ma megvettem én is a G-t. Nagyon zsir.... Érdemes v10d-re frissiteni? nincs kedvem. volt vmi változás?
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Gameboy77 #1002 üzenetére
Köszi.. Azért sem akarom már most frissiteni,mert 90%,hogy a héten jön a v10f és majd azt.
Ez egy hibátlan telefon,a 4x is szinte az volt a kamerát leszámitva. De itt már arra sem lehet panasz,meg az aksiidő is job,igy fél nap használat után. majd még irok.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Gameboy77 #1005 üzenetére
Természetesen a férfias kéket vettem. Nem lehet belekötni a telefonba,a netezés is olyan mint vaj,olyan simán megy minden.Youtube-ot is egyből megnyissa. Egyébként ajánlom a Dolphin HD-t,sokkal jobb,mint a chrome.Beállitottam az asztali módot és mindent úgy tölt be,mint a gépen.
A hátsó cimkét leszedtétek már.?LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Teljesen mindegy,melyik európai romot tesszük fel,egy és ugyanaz. a v10E is megyegyezik a v10D-vel. A gyári frissitővel érdemes frissiteni? sws van nekem
Amúgy nekem is brutál hangos a külső hangszóró.melléraktunk 2 telefont és azokat hallani sem lehetett,pedig ugyanaz a szám ment mindegyiken. És mindemellett,a max hangerőn se torzit. Ezt nem sok telóról mondhatjuk el.
Jacis: a nexus is ilyen hangos volt?LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Dexter-2000 #1024 üzenetére
Jó az aksiidő,rootolás az engem nem érint,de valaki biztosan segit...Én csak ajánlani tudom a telefont. Öröm elővenni és használni
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Fapuma77624 #1027 üzenetére
Gratula hozzá!
Ezt mondjuk mi is már napok meg hetek óta,de senki nem hisz nekünk... valóban nagyot dobott ezzel a telóval az LG,igazi prémium.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Gigabyga #1041 üzenetére
Az meglepetés már nem lesz,de mindenképp jó ajándéknak igérkezik.... Ha jól tudom már van itt olyan,akik párban használnak egy kéket és fehéret.
Gondolom majd te is veszel neki,csak azt már ő ne tudja meg előtte...Ma láttam meg a számológépben,hogy vissza lehet nézni az előzményeket...Milyen ötletes.
Láttam még a koreai verzióról videót,hogy fektetve használják a menüt. Tudtok erről valamit?LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz rolandg #1048 üzenetére
Abban egészen biztos lehetsz,hogy kb 1,5x tovább birja a G,mint a 2x. Nekem is volt 2x,jó teló,de a tegra tényleg nem egy aksibarát proci.
Gameboy: köszi,igy már ok..
Tsebacsi: tényleg javul? Nekem amúgy a B-vel se rossz,de majd felttesem a D-t akkor,ha szombat reggelig nem jönne az F.
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz rolandg #1051 üzenetére
Nemnem,én az L7-re váltottam,majd a 3X-re. Az L7 birta legjobban aksi terén,de szorosan mögötte ez a G a 2.,utána a 4X,majd a 2x.
Fagyás itt annyira kizárt,minthogy ebben a hónapban hó essen.. Már a 3x-em,de az L7-em se fagyott meg,bár az 7-en voltak kissebb akadások,ez a hardver oka.Dodicsaba: Hogyhogy a n4-ről ide váltastz? elvileg sok különbség nincs köztük.
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz rolandg #1061 üzenetére
Nekem reggel 6 óta,most 65%-on áll,pedig nyomogattam sokat,meg volt vagy 20 perc telefonom...Max fényerő,élő háttérkép,GPS,Wifi,3G, És ez még csak a V10B.... Kétszer annyit bir,mint a 2x,kb.
És azt veszem észre,hogy egyre jobban birja...
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest