Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Riot Gin

    aktív tag

    Nos, hölgyeim és uraim, újra tettem az LG Leon H340n LTE 4G telefonomat. Vissza, az alap 5.0-ra.

    6.0 és a 5.0 közötti különbségek:

    - GYORSABB: Viszonyítási alapként leírom hogy az alap alkalmazások mellett ezek az alkalmazások voltak fent a telefonomon mind 5.0 esetén és mind 6.-0 esetén is.

    Lista:

    - X-plore File manager
    - Firefox
    - Facebook
    - Messenger
    - Greenify
    - SwiftKey Billentyűzet
    - Pixel Player ( Nem google play edésön, magán szerzemény)
    - Anti Virus Pro ( NEM google play edésön, magán szerzemény)
    - Waze
    - Nova Launcher Prime ( magán szerzemény no google play)
    - HTC Flash Light
    - Skype

    + az alapok ugye, és ez az 5.0-ás romon ezekkel együtt, úgy hogy semmi sincs megnyitva a háttérbe: 410-420mb Free Ram-om van. Nem szoktam általánosságban multi-taskingot csinálni a telefonon, mert nincs rá szükségem, és maximum 2 alkalmazás van megnyitva, extrém esetekben 3, és mellette működik elfogadhatóan a telefon. ( EZ VOLT AZ 5.0 VERZIÓ!)

    6.0-án volt alapvetően 337kb( KILOBYTE, JÓ A SZEMED, KILOBYTE!) Free Ram-om, a fentebb említett alkalmazásokkal, szintén úgy, hogy semmi háttér folyamat nem volt, és ott már gondok voltak 2 alkalmazás egyszerre való futtatásánál, 3-ról már is nem beszélek, mert az már egy Commondor 64 lemezolvasási sebességével tudnám viszonylatba állítani, és valószínűleg a Commondor 64 győzne.( Hsz írói komment: Szása, kéne vodka, mert hülyét kapok az LG-től! Köszi!)

    Az animációk pedig csak elterelések arról, hogy milyen sebességű a telefon, de általános használat mellett 1 hét után azért érzékeli az ember, hogy ez a 6.0 update csak a google egyezség kielégítésére jött csak, semmi más miatt, nem a felhasználok szüksége, igénye által született meg ez a csoda-lény Marshallow.

    - AZ ALKALMAZÁSOK ÉS A MEMÓRIA HASZNÁLAT ÁTLÁTHATÓSÁGA:

    6.0-án alapvetően SZÁMOMRA gondot okozott a dolog, ugyanis az alkalmazások és memória külön vált. Nagy csoda, hűha, ez még nem is lenne a probléma része. Ugyanis, bemész a memóriába, és nem látod azt hogy MI ZABÁLJA A MEMÓRIÁDAT. Ugyanis azt látod hogy "átlagos szabad memória xxx" ( az x-ek számokat takarnak, nem azt amit kiírt!) ( Hsz írói komment: Szása, k*rvára hozzad már azt a vodkát, mert még írom a kritikámat! Köszi!)

    Tehát, abszolúte 0 amit látsz abból, hogy melyik alkalmazás mennyit zabál.

    Aztán alkalmazások: tök jó, oké, fasza, külön menüpont f.ck yeah b.tches, csak egy lista, és amelyik alkalmazásra rámész akkor csak uninstallozni meg leállítani tudod. De nincs külön kategória, hogy belső memóriába van telepítve vagy külső memóriába telepítetted, neeem, csak is kizárólag ha rámész egy adott alkalmazásra akkor tudod meg.

    Átláthatóság, minek? Hogy a felhasználónak akármi is jó legyen? Cöh....

    "De hát Riot Gin, hát ott van a fejlesztői opciókban a futó alkalmazások, miért nem mész oda és nyitod meg ? Ilyen hülye lennél?" NEM! Hiába van ott, nem lehet megnyitni, mert ott láthatnád a futó alkalmazásokat, de nem fogod tudni, mert kifagy, összeomlik. Tehát még szarul is van megírva a 6.0-a.

    ÖSSZESÉGÉBEN: NE MENJ 6.0-RA. Azon kívül hogy menőzzél vele semmire nem jó. Meg amúgy is, én nekem van egy Motorola Defy + -om, amin egy 4.4.4 custom rom van rajta, és jobban megvan írva az, mint a 6.0 -ás hivatalos Update rom az LG H340n LTE 4G telefonhoz. PEDIG A KÜLÖNBSÉG ANNYI, HOGY A CUSTOM ROM KÉSZÜLT 2015.01.01-én, és az Update LG H340n Rom pedig 2016 Június 20-22.

    LG: HÚZD LE MAGAD A WC-n!

    Ha esetleg vissza akarsz menni a JOBB 5.0-ára, itt a videó hozzá: https://www.youtube.com/watch?v=SoZOosj9N-E

    (LG FLASHTOOL 2014 kell hozzá)

    És az 5.0-ás magyar rom-ot itt találod meg: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=171

    Mivel az előbb linkelt web oldalon, nem tudom melyik magyarra kattintottam, ezért itt a file neve, ami magam is rá tettem az én telefonomra, és működik rendesen: H340n10h_00_1215.kdz

    Remélem sokat segített a hsz-em az LG Leon H340n 4G tulajdonosoknak.

    Kommenteői Ui.: Szását elkapták a rendőrök Orosz Vodka csempészetért, a p*csába...

    [ Szerkesztve ]

    Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

Új hozzászólás Aktív témák