- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
edipqe
senior tag
válasz orrlyuk #1799 üzenetére
neeeeem nem erre értettem, minden li- aksis cucc ( legyen az noti vagy mobil) userjében benne van, hogy ne merítsd teljesen le, ne sutögesd ki.
ha van olyan forum ahol ezen flamelnek az emberek akkor oda kell mennem röhögni
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
válasz orrlyuk #1800 üzenetére
Fényképezés, végre vágom, hogyan ne legyen olyan zajos a kép ha kevés a fény. ki kell kapcsolni az automata szabványválasztós hülyeséget, és a lehető legkisebbre kell állítani.
ha meg tök sötétben csinálsz képet a legalacsonyabb ISO kell ahol már van vaku.
digi kamerás okos mókusok mondták és igazuk lett, tegnap teszteltem.
képet nem rakok fel, mert ez nem a pina.hu->de jó sötét szobában volt
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
paprika
aktív tag
Helló! Olvastam elég sok ember panaszkodik az akksira! Namármost csütörtökön veszek Tmobilnál ilyen gépet ha minen igaz és nem inkább N81 lesz belőle! Valaki hozzáértő segítsen má mert mindenki mást beszél. Valaki azt mondja koppra merítette majd 16 órát töltötte és jól müxik! Valaki azt mondja h nem szabad lemeríteni! Akkor most mi is van ?
Nem értem mert barátnőmnek most lett 7610 Supernova és ő lemerítette majd 16 óra töltés! Mai napig nagyon jól működik a telója!
Jah és mégvalami! N81 vagy Ku 990? Mivel 1 árban vannak
-
paprika
aktív tag
Elfeledtem még 1 kérdést feltenni! Amikor lapoztok a menüben vagy valahol akkor kicsit akad nem? Valahol erről is olvastam I Phon nál nem tapasztaltam ezt a jelenséget! DE videón láttam amint lapozásnál elég szakadozva vált oldalt! Valakinek jelentkezett?
-
redman75
tag
orrlyuk! Gratulálok a lányaidhoz,és a képek is szépek! Aki venni akar ilyen telót nyugodtan vegyen! 2 napnál tartok készenlét tekintetében,és tegnap volt 1 kis zenehallgatás is kb 20 perc,és fullon van az akksi! A menü váltogatásakkor nekem nem akad,bár volt eset amikor olyan érzésem volt,de rájöttem ez azért lehetett mert nem érinteettem meg határozottan a képernyőt,és 2xkellett hozzáérni! üdv.
-
redman75
tag
Szóval neked is simcsereután helyre állt nagyjából a telefon készenléti ideje ha jól értem?
[ Szerkesztve ]
-
redman75
tag
Most olvastam az N81 tesztet,szerintem Viewty-t vásárolj! főleg ha tényleg azonos árú!
-
edipqe
senior tag
válasz paprika #1804 üzenetére
szakasozásnak azért ezt nem nevezném, kicsit gondolkodik váltás elött, de mikor vált akkor nem szaggat.
Aksi nekem nincs rá panaszom, most futtatok tesztet,,,,,,,,,és Péntek este vettem le a töltöről, azóta játszottam, filmet néztem, fényképeztem, szenét halgattam, beszélgettem vele/rajta......és most van2 pálcika a 4 ből.
szval az 1 fél nap+3nap+meg lassan egy fél nap=4 nap és még nincs 25% nál az aksi.
És nem sütöttem ki! mert nem szabad.I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
Angol wikipediában ez van a kisütéssel aés a bánásmoddal kapcsolatban!
"Unlike Ni-Cd batteries, lithium-ion batteries should be charged early and often. However, if they are not used for a long time, they should be brought to a charge level of around 40%–60%. Lithium-ion batteries should not be frequently fully discharged and recharged ("deep-cycled") like Ni-Cd batteries, but this is necessary after about every 30th recharge to recalibrate any external electronic "fuel gauge" (e. g. State Of Charge meter). This prevents the fuel gauge from showing an incorrect battery charge."
"Li-ion batteries should never be depleted to below their minimum voltage" -> NE SÜSD KI![ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
válasz Ricardo #1810 üzenetére
hum nem is tudtam, h van külön aksi topic, na remélem a kétkedők ott megkapják válaszaikat.
ps.:de le tudod, ha kikapcsolásig meríted és utána jó darabig nem használod, veszít a töltéséből. Pláne ha melegre rakod.
-
paprika
aktív tag
Lehet hogy láma vagyok de... ! PL: Hazahozom a boltból a telefont (Ku990) . Mondjuk félig van feltöltve! Elkezdek vele szórakozni meg állítgatom! Amikor először elkezdi ki jelezni h akku fesz alacsony akkor kell a töltőre raknom? Kikapcsolva 16 órára!? Tesómék mindig lemerítették az új telókat és 16 órát töltötték Mai napig jól bírja W 580i
Tudom végig olvastam a létező összes cikket de foggalmam nincsen! Gyakorlatban a Li-Ion akksit megformáztuk és semmi baja ! Bírja napokig a zenét mindent!
-
orrlyuk
aktív tag
Akksi: no, hát kibököm, hol olvastam a "hülyeséget"?:
Ez lenne a "nagy" viewty-fórum.
Strawbs "site sponsor" így ír:
"that is typical of a battery that hasn't been properly conditioned! some here would have you believe that conditioning is not neccessary for Li-Ion batteries! I strongly disagree. I deliberately left it out of my list because it seems to be a bone of contension and that is not the aim of this guide. "
(bone of contention = a vita tárgya)
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
jooker82
nagyúr
Milyen automata szabványválasztós hülyeséget kell kikapcsolni?Az isot azt tudom h 100 ra kell venni,mert 800-on tiszta zaj.Beltérbe nekem néha zajos.
Az aksira nekem azt mondták mikor vettem,h elöször teljesen le kell meriteni,és ugy tölteni kb 12-14 órát,ami nekem csak egy északa volt,+utána még 2x 12 órát,de akkor már nem szabad teljes lemeriteni.Nekem azóta sincs vele semmi gondom 4-5 napot simán elmegy néha egy hetet is.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
c45
csendes tag
Szerintem egyszerüen csak rá kell nyomni töltöre amikor kell aszt jó napot .
Én mindig úgy csinálom . Ez nem himestojás hogy csak disznek lesgyen . Ha meg vetted akkor használd is ki a funkcióit . Útángyártot akut nem érdemes venni mert csak tovább rontit a helyzeten de levet venni potakkumlátort a ténél . Veszel ebböl aszt cserélgeted .
De lehet hogy csak kivárod mig rendesen feltöltödik ..............Siemesns C45 az én életem.............
-
c45
csendes tag
És most láttam a t-nél . Én meg vettem elöfizetésel 89 ezerélt aszt most meg csak 33ezer már enyitt ér vagy mi? Elég hamar le ment az ára .
[ Szerkesztve ]
Siemesns C45 az én életem.............
-
EnRg
tag
Hát azért mai léptékkel nézve,már nem számít új telónak... ill. valószínűleg jön (nek) az utódok pl. RENOIR ,meg jött az OMNIA is,szóval természetes hogy az ára megy lejjebb,mégha még mindig az egyik legjobb érintős mobil.(ez egy kicsit szubjektív volt... )
[ Szerkesztve ]
-
orrlyuk
aktív tag
válasz jooker82 #1814 üzenetére
Így van, az automata isót kell lekapcsolni. Mondjuk a képet árnyalja, hogy autón hagyva (az exif-adatok szerint) 50-es isót is használ, amit mi, szegény földi halandók nem választhatunk. (Ha fix 100-at kérünk, az exif-ben is az van, ellenőriztem!)
A néhánnyal ezelőtt mellékelt fotóim is autó isóval, szép napfényben, s ennek okán 50-es isóval készültek. 100 feletti értékeknél nemcsak zajos, de a dinamikából is sokat veszít.
Szóval, tanácsom: jó fényviszonyok mellett autó, mert akkor 50-est választ, egyébként manuál 100. Vakut én sem szeretem - ez telefon, de a fentieket figyelembe véve kitűnő képeket lehet vele lőni.
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
orrlyuk
aktív tag
-
redman75
tag
Reggelre 3 napnál fogok tartani és még teljesen tele van! ma már csesztettem is pici zene + kékfog! azt hiszem nem várok tovább,nem várom meg míg lemerűl. Reggel megyek kicseréltetem a régi vesteles karit mert mostmár tuti ez volt a bűnös! UI:remélem sikerűl ingyen kicseréltetni! üdv
-
Pero
senior tag
Hi,
Telefon cserén gondolkozom, és a KU990 lenne az egyik alternatíva. Kérdésem az volna, lehet rá tenni valami programot ami word, excel fájlokat legalább olvasás szintjén kezel?
Vagy akkor vegyek inkább ks20at?
Előre is köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
válasz orrlyuk #1813 üzenetére
én egy fórumozó kontra wikipedia kérdésben a wikipédiát tartom hitelt érdemlőbbnek.
-
edipqe
senior tag
válasz jooker82 #1814 üzenetére
az az, a lényeg hogy ne legyen automatán, és te megtanuld, hogy mikor melyik jó neked.
-
edipqe
senior tag
válasz paprika #1815 üzenetére
sry de igaz amit már mondtak, angolt tessék tolni, a munkáltatók többségénél nem a német a kötelező.
-
jooker82
nagyúr
Persze hogy kezeli,még a pdf-et is
Köszönöm a választ a többieknek.Amugy ennél a telonál csak egy olyan körülmény van amikor nem lehet normális képet csinálni.Pl egy félsötét v sötét beltérbe.ha egy nagyobb területet akarok fotózni,na akkor kizárt h jó képet kapjak.max 1-1,5 m ig ha a vaku be van kapcsolva./de az is Zajos lesz.Tehát ezt a telefont nem beltérre tervezték.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
paprika
aktív tag
ÁÁÁ megvettem a telót Nagyon kafa .. Most lesz az első 13 órás töltés! Vagy 16 kell_?
-
redman75
tag
NE töltsd!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
redman75
tag
Na 3,5 napnál tartok és lement 1 csík! De ma már muszály volt használnom a telót,szóval ez már nem csak a készenléti állapotot tükrözi! elég sokat beszéltem+ sms! NA VÉGRE megvolt a kártya csere is!MEgkérdezték hibás a kártya? mondtam mi a szitu,erre kérdi ,hogy de működik? mondom Neki most mondom hogy mi van! Akkor 2500+áfa helyett kicseréljük ingyen! jött a nagylelkű válasz...!- gondoltam magamban még szép ennyi ideg után! komolyan ez az akksi merülős baszakodás már kezdett idegbeteggé tenni! Remélem mostmár minden rendben lesz! köszönöm az eddigi segítségeteket.üdv
-
redman75
tag
paprika! A lítium-ion nagyon tiszta technológia, így semmi szükség nincs az úgynevezett "formázásra", amit a korábban használatos nikkel-bázisú akkumulátoroknál végre kellett hajtanunk. Az első töltés semmiben nem külömbözik az ötödiktől, vagy akár az ötvenediktől. A forgalmazók azt tanácsolják, hogy első alkalommal töltsük az akkumulátort 8 órán át, de ez a tévhit még a nikkeles időkből maradt fenn. A töltő 3-4 óra után automatikusan kikapcsol...
-
jooker82
nagyúr
Az mért van h elküldtem egy 2 sms böl álló smst és felül ott van a boriték amin egy nyil felváltva fehéret és kéket villog.Pedig kiirta h az üzenet kézbesitve.De sztem az illető még nem kapta meg.már v 3 órahossza ott villog.
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
yanc
csendes tag
Szevasztok!
Ma sikerült kicseréltetnem a viewtymat, aminek borzasztó doboz hangja volt beszélgetés közben!
az új készülék amit kaptam jobbnak tűnik, de szerintem még mindig nagyon gyatra a beszéd közbeni hangminősége, és pl ha fényképezek és exponálóhangot ad, vagy egyéb erősebb hangot akkor a háttérben sistergést hallok.
a készüléken V10i !!! firmware van. erröl én még sehol sem olvastam, lehet hogy ez az új fw a probléma?
T-ék szerint semmi baj a hangjával, a szoruló gomb miatt sikerült kicseréltetnem.
Üdv.Yan
-
redman75
tag
Kiprióbáltam nekem tiszta a hang nagyon beszédközben,és fényképezésnél sem sistereg.szoftver V10a. Akssi tekintetében 4,5 napnál vok de 1,5 napja intenzíven használom is!
[ Szerkesztve ]
-
yanc
csendes tag
Valakinek van még v10i -je? most mi a sz*rt csináljak, ha megin odamegyek, hogy cseréljék ki, elhajtanak a búsba, + valószinüleg az is ugyanilyen lennne..
-
redman75
tag
Én t-seknél vettem kb 3 hete V10a-val kollegáim 2nap mulva ugyanabban az üzletben vettek V10i-s a szoftverük! Lehet hogy össze-vissza hánykolódnak ezek raktáron vagy valahól! Megkérdem őket nekik sistereg-e! üdv
-
yanc
csendes tag
mammut T,de nem a sistergés a legaggasztóbb, hanem a bszéd..
itt a bizonyíték
kép[link][ Szerkesztve ]
-
RenegadeC2
aktív tag
Akkor valamelyikőtök lesz szíves feljönni mobileflash.info-ra, és EFS-sel csinálni abból a v10i firmware-ből egy képfájlt, mert hiányzik a gyűjteményemből.
Egyébként nem hiszem hogy nagy különbség lenne a többihez viszonyítva, de ahhoz látni kéne //LGAPP mappát legalább.
[ Szerkesztve ]
https://copy.com?r=wQUd20
-
yanc
csendes tag
válasz RenegadeC2 #1848 üzenetére
amíg törzsvendég vagyok a szervizben nem szivesen matatnám a FW-t
-
ZoZa™
senior tag
Sziasztok!
ezüst szinü KU990 telefont szeretnék vásárolni, mert állat kis cucc és érdeklődnék a hozzáértőktől, hogy szabad-e ilyet vennem, illetve érdekelne hog mekkora kártyát kezel normálisan, SdHC kompatibilis-e?2Gb-os méretkorlátot láttam, ez eléggé gyér, ha a kijelzőn filmet is néznék
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest