Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teszla_

    senior tag

    válasz Sk8erPeter #1998 üzenetére

    Én se láttam még ennyi logikátlanságot, mint amennyit az Lg elkövetett ennél a telónál. Mivel ezen kívül csak egy Lg-m volt (egy 510w, az pedig tökéletes volt anno), ezért nem írnám le teljesen a márkát.
    Más gyártóknak is vannak hülyeségeik. Pl Motorolánál volt régen (konkrétan V80-nál), hogy ha hosszú sms-t írtam, egyszerűen belassult a szoftver és kb 1mp volt begépelni egy karaktert, ha ndm több. Ugyanennél a telónál volt, hogy ha wapoztam egész nap, hiába volt töltőn a teló, lemerült idővel, mert gyorsabban merült az akksi, mint ahogy a töltő töltötte :D
    Sagem my x3d-nél meg az sms-t úgy kellett írni, hogy a karakterek nem úgy váltakoztak, hogy többször megnyomtam egy gombot (1 nyomás a betű, 2 nyomás b betű, stb), hanem folyamatosan kellett nyomni, hogy váltson. Így 3mp volt egy c betű beírása...
    Szóval mindenhol vannak hülyeségek. Akinek nem tetszik, max eladja a telót.
    Én ezt nem tudom megtenni, mert előfizus, részletre vett. De nem is akarnám, mert nem fő telefonnak használom, hanem harmadiknak. Így csak hívás, némi sms, video és zenehallgatás megy rajta. A többi dolog nagy részét a k800i végzi.
    Az akksi nálam jól teljesít. 4-5 óra filmnézéssel (nem minden nap, hanem összesen) elmegy 2-3 napig. Ez nekem azért megfelelő, mert a k800i max 1-2 napot megy el, mivel a nap nagy részét netezek rajta.

Új hozzászólás Aktív témák